Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MaryClementine píše:careynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
tak ho nemas posazovat, predbihas vyvoj a pak se divis
nevím,nikdo mě na to neupozornoval,myslím že přeháníš,ale zkusím mu tedy už nepomáhat
momi33 píše:careynka píše:jj a s cyklosedačkou v 6m.momi33 píše:neni to ta s tim lipankem?careynka píše:hm,jestli jí bude vůbec cvičitMaryClementine píše:At zije Vojtovka, ted si s ni uzijecareynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
no jooo, tak pak se muzeme divit, ze se nepretaci, ze? Nejezdi uz na trikolce? ![]()
to me dostal ted ridic PPL, ma o 14 dni mladsiho kluka a pry se v 9 mesicich jen pretaci, ale kdyz ho postavi, tak stoji!!!!
radsi jsem mlcela, je to fajn kluk a vozi mi dost zbozi ![]()
misacek00 píše:MaryClementine píše:nevím,nikdo mě na to neupozornoval,myslím že přeháníš,ale zkusím mu tedy už nepomáhatcareynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
vetsinou si to ty maminky zjistujou samy, mne taky nikdo nic nerikal a vsechno co jsem chtela, jsem si nasla
misacek00 píše:…před třema nedělema jsi zakládala diskuzi, zda dávat prcka do cyklosedačky…tam ti holky vysvětlily, že pokud si dítě samo nesedne, tek NESEDÍ.....a ty se tomu zase divíš…momi33 píše:jako myslela jsem to tak že když ho dám do sedu už se udrží a nespadne
A jak se naučil sedět,když se nepřetáčí?![]()
misacek00 píše:MaryClementine píše:nevím,nikdo mě na to neupozornoval,myslím že přeháníš,ale zkusím mu tedy už nepomáhatcareynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
určitě nejsi jediná, kdo to neví, ale snažíme se pomoct, když mu ve všem pomůžeš nebude mít důvod se snažit
Lenka512 píše:misacek00 píše:…před třema nedělema jsi zakládala diskuzi, zda dávat prcka do cyklosedačky…tam ti holky vysvětlily, že pokud si dítě samo nesedne, tek NESEDÍ.....a ty se tomu zase divíš…momi33 píše:jako myslela jsem to tak že když ho dám do sedu už se udrží a nespadne
A jak se naučil sedět,když se nepřetáčí?![]()
![]()
![]()
jj,přesně toto si myslím i já
![]()
však jsme to tu nedávno řešili ![]()
paní asi chtela poradit, ne, aby jsme se ji tu smaly, co udelala spatne, ze… nejsme supermatky a kazda delame chyby. Zasla bych k dr. a poradila se.. ja jsem tedy nijak nepredbihala, ale na fyzioterapii (vojtovku ) jsme chodili taky a za 2 mesice bylo po problemu.. takze hodne stesti, at se problem co nejrychleji vyresi! ![]()
Okolnosti neznám, ale některý děti jsou prostě línější a pak kolikrát předeženou i ostatní v okolí. Být tebou, tak to neřeším zde, ale u doktorky. Ta to určitě posoudí lépe
.
jsem se zase pobavila ![]()
dite,pokud si samo nesedne,tak samo,ze neposazovat!
A teda myslim,ze tohle rika kazdy pediatr v poradne,nebo aspon se o tom pise vsude na netu ![]()
To je jak s tim pribinakem-kdyz mu chutna,tak proc mu to nedat,ze
-i kdyz to ve 4 mesici je spise na skodu ![]()
A proc by se mel otacet-kdyz ho mama posadi,ze ![]()
Nechápu proč jste skoro všechny tak zlý? Vy jste nikdy chybu neudělaly že?
![]()
ale ted ctu ze se pani ptala na cyklosedacku v 6 mesicich..... tak to uz trochu prehnane je, to je fakt ..... ![]()
Já tedy nevím,já jsem prvomatka,ale ze nemám posazovat a vodit za ruce jsem věděla ještě dřív,než jsem otěhotněla ![]()
pani sice neznam,ale nektere reakce mi prijdou dost prehnane…(kristepane-tim ji asi nikdo neporadi, ze mon)
ajit k dr a poradit se s ni. a ditko nedavat sedet.. on si sedne sam ![]()
kiki33 píše:
paní asi chtela poradit, ne, aby jsme se ji tu smaly, co udelala spatne, ze… nejsme supermatky a kazda delame chyby. Zasla bych k dr. a poradila se.. ja jsem tedy nijak nepredbihala, ale na fyzioterapii (vojtovku ) jsme chodili taky a za 2 mesice bylo po problemu.. takze hodne stesti, at se problem co nejrychleji vyresi!
jenže mně v tomhle příapdě přijde, že komu není rady…
![]()