7 měsíců a nepřetáčí se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
31.7.11 22:10
MaryClementine píše:
careynka píše:
tak ho nemas posazovat, predbihas vyvoj a pak se divis
Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.

nevím,nikdo mě na to neupozornoval,myslím že přeháníš,ale zkusím mu tedy už nepomáhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.7.11 22:10
momi33 píše:
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
MaryClementine píše:
careynka píše:
Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
At zije Vojtovka, ted si s ni uzije :roll:
hm,jestli jí bude vůbec cvičit :think:
neni to ta s tim lipankem? :-D
jj a s cyklosedačkou v 6m.

no jooo, tak pak se muzeme divit, ze se nepretaci, ze? Nejezdi uz na trikolce? :-)
to me dostal ted ridic PPL, ma o 14 dni mladsiho kluka a pry se v 9 mesicich jen pretaci, ale kdyz ho postavi, tak stoji!!!! :-D radsi jsem mlcela, je to fajn kluk a vozi mi dost zbozi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.7.11 22:11
misacek00 píše:
MaryClementine píše:
careynka píše:
nevím,nikdo mě na to neupozornoval,myslím že přeháníš,ale zkusím mu tedy už nepomáhat

vetsinou si to ty maminky zjistujou samy, mne taky nikdo nic nerikal a vsechno co jsem chtela, jsem si nasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
31.7.11 22:12
misacek00 píše:
momi33 píše:
A jak se naučil sedět,když se nepřetáčí? :think: 8-o
jako myslela jsem to tak že když ho dám do sedu už se udrží a nespadne
…před třema nedělema jsi zakládala diskuzi, zda dávat prcka do cyklosedačky…tam ti holky vysvětlily, že pokud si dítě samo nesedne, tek NESEDÍ.....a ty se tomu zase divíš… 8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
31.7.11 22:13
misacek00 píše:
MaryClementine píše:
careynka píše:

určitě nejsi jediná, kdo to neví, ale snažíme se pomoct, když mu ve všem pomůžeš nebude mít důvod se snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.7.11 22:13
Lenka512 píše:
misacek00 píše:
momi33 píše:
A jak se naučil sedět,když se nepřetáčí? :think: 8-o
jako myslela jsem to tak že když ho dám do sedu už se udrží a nespadne
…před třema nedělema jsi zakládala diskuzi, zda dávat prcka do cyklosedačky…tam ti holky vysvětlily, že pokud si dítě samo nesedne, tek NESEDÍ.....a ty se tomu zase divíš… 8-o 8-o 8-o

jj,přesně toto si myslím i já 8-o 8-o
však jsme to tu nedávno řešili 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.7.11 22:15

paní asi chtela poradit, ne, aby jsme se ji tu smaly, co udelala spatne, ze… nejsme supermatky a kazda delame chyby. Zasla bych k dr. a poradila se.. ja jsem tedy nijak nepredbihala, ale na fyzioterapii (vojtovku ) jsme chodili taky a za 2 mesice bylo po problemu.. takze hodne stesti, at se problem co nejrychleji vyresi! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
31.7.11 22:16

Okolnosti neznám, ale některý děti jsou prostě línější a pak kolikrát předeženou i ostatní v okolí. Být tebou, tak to neřeším zde, ale u doktorky. Ta to určitě posoudí lépe :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078

No bez komentáře…chudák malá,či malý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789

jsem se zase pobavila :lol:
dite,pokud si samo nesedne,tak samo,ze neposazovat!
A teda myslim,ze tohle rika kazdy pediatr v poradne,nebo aspon se o tom pise vsude na netu :roll:

To je jak s tim pribinakem-kdyz mu chutna,tak proc mu to nedat,ze :?: -i kdyz to ve 4 mesici je spise na skodu :pankac:

A proc by se mel otacet-kdyz ho mama posadi,ze :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
31.7.11 22:17

Nechápu proč jste skoro všechny tak zlý? Vy jste nikdy chybu neudělaly že? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.7.11 22:17

ale ted ctu ze se pani ptala na cyklosedacku v 6 mesicich..... tak to uz trochu prehnane je, to je fakt ..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.7.11 22:18

Já tedy nevím,já jsem prvomatka,ale ze nemám posazovat a vodit za ruce jsem věděla ještě dřív,než jsem otěhotněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584

pani sice neznam,ale nektere reakce mi prijdou dost prehnane…(kristepane-tim ji asi nikdo neporadi, ze mon) :think: ajit k dr a poradit se s ni. a ditko nedavat sedet.. on si sedne sam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
kiki33 píše:
paní asi chtela poradit, ne, aby jsme se ji tu smaly, co udelala spatne, ze… nejsme supermatky a kazda delame chyby. Zasla bych k dr. a poradila se.. ja jsem tedy nijak nepredbihala, ale na fyzioterapii (vojtovku ) jsme chodili taky a za 2 mesice bylo po problemu.. takze hodne stesti, at se problem co nejrychleji vyresi! :palec:

jenže mně v tomhle příapdě přijde, že komu není rady… :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová