Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jsi divná, jestli ve 22 letech nazýváš muže „chlapci“
A za mě jsi i divná, že dáš přednost vztahu jen kvůli sexu, místo abys hledala exkluzivní partnerský vztah, i kdybyste se měli kvůli práci vídat 2× týdně
Nevím, proč trávit nejlepší roky života s někým, pro koho jsi jen nástrojem pro ulevení přetlaku v kulích. Asi jsem už stará ![]()
@unuděná spíš je to tak, že momentálně vztah kvůli časové vytíženosti ani nechci a hledat muže záměrně také ne. Samozřejmě pokud by se objevil někdo fajn, tak se bránit nebudu.😊
Tak jako to je tvoje volba. Pokud ale máš čas na přátelství s výhodami, máš ho i na normální vztah
Však nikdo neříká, že když jsi ve vztahu, tak se musíš s druhým vidět denně ne?
Btw když budeš mít kámoše s výhodama, navíc evidentně neumíš odlišit city a sex, tak se nikdo super na vztah jentak neobjeví. Zapikáš se v neperspektivním nevztahu.
@unuděná rozhodně by to u “přátelství s výhodami” bylo příležitostně a přechodně😄
Na příležitostně a přechodně bych se nezatěžovala nějakým pofidérním chlápkem ze seznamky a použila gumovýho kámoše ![]()
Hele, zkus to a uvidíš, ale já osobně na tohle nejsem nastavená a vadí mi to.. když už s někým spím, tak k tomu chci prostě kompletní vztah, lásku… asi jsem taky už stará ![]()
jestli ti volný vztah bude vyhovovat, to uvidíš, ženě to obvykle nestačí… aspoň si někam i spolu zajděte, zajeďte a pořádně se chraňte…
Ve 20+ jsem se cítila dost podobně - vztah jsem nechtěla, ale sex mi chyběl.
Nicméně z mojí zkušenosti plyne, že bych nikdy dopředu neříkala chlapovi celou pravdu, čili, že vztah mě nezajímá.
Pokud jsem byla úplně upřímná, chlap se po třetím sexu přestal ozývat. Uspokojil se a už neměl důvod mě I nadále kontaktovat. Stalo se mi to takto opakovaně a nakonec jsem se na svůj záměr zcela vykašlala, protože mě nebavilo furt shánět další nabíječe. Byla jsem sama bez chlapa i bez sexu.
Takže za mě aspoň bych se tvářila, že mi jde o vztah.
@unuděná píše: Více
Ty důvody můžou být různé. Já jsem ve dvaceti prostě necítila potřebu s nikým svůj život sdílet, ani potřebu citové blízkosti. Nechtěla jsem, aby se do mě někdo zamiloval, ta představa se mi pricila. Nějak jsem k tomu dospěla až po tricitce.
@Mango_Lassi píše: Více
Ale zakladatelky hlavní argument je nedostatek času ![]()
Asi to tak cítí.
Já bych ti taky tenkrát řekla, že nemám čas, ale ono je to v zásadě jedno - zkrátka nechceš z nějakého důvodu sdílet s nikým svůj život, respektovala bych to.
Ale dnes po dvaceti letech vím, že na spoustu lidí to působí divně, proto bych ihned všechny karty neodkrývala.
No ona už je evidentně tomuto týpkovi odkryla
Jako dnes jsou tyhle vztahy asi normálnější, než dřív, ale mě by nebavilo spát s mužem jen pro uspokojení fyzické potřeby, bez jakýchkoli citů, bez jistoty, že takhle nechrápe s dalšími čtyřmi atd. Prostě v mladém věku mi to přijde dehonestující, má na víc.
No právě kvůli tomu mainstream myšlení, jak máš ty, bych si svoje záměry nechala pro sebe
tady má teda praktickou ukázku ![]()
Nějak jsem si myslela, že chlapi se na sex pohrnou, ale opak byl pravdou. Ženská, co nechce vztah, je z pohledu mnoha lidí (i chlapů) divná.
Škoda, že jsem na tohle zjištění přišla pozdě. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Rozhodně. Protože jaký typ se jí asi tak ozve na nabídku nezávazného sexu?
A řešit syfilis nebo manželku vyhrožující po telefonu opravdu nepotřebuje ![]()
Ahoj holky,
jdu sem trošku s osobnější věcí.. přála bych si zda některá nemáte zkušenost. Je mi 22 let, studuji, pracuji.. dlouho jsem byla zamilovaná do jednoho chlapce (7 let). Vztah to nebyl, jen toxické udržování toho druhého. K sexu NIKDY nedošlo. Byla to ta hranice, kdy jsem věděla, že jsem zamilovaná a zničilo by mě to, protože to byl blb. Když jsem zamilovaná, nedokážu milovat jiného. Takže své teen roky jsem se jen trápila, vztah žádný neměla. První sex jsem měla jednou v 20 letech. Od té doby ne. Ano, jsem divná. Vím, že v klubu mít sex mohu mít vždy, ale nechci. Asi jsem rozbitá. Nemyslím si, že bych byla úplně neatraktvní. Jen nechci být s každým..
Ovšem, sex bych chtěla. Přes sociální síť jsem se seznámila s chlapcem, který mi padl do oka. Oba jsme se shodli, že si jsme sympaticti, máme své potřeby, ale s nikým se nevídáme. Momentálně mám takové zaměstnání, že pro vztah nemám extra prostor. Vlastně by to bylo jen o sexu a nějaké blízkosti. Osobně nejsem zastánce sexu na jednu noc a našla jsem někoho, kdo taky. Prostě přátelství s výhodami. Osobně mě ta vidina sexu samozřejmě láká a jsem si vědoma úskalí citů a podobně.😊 Zajímá mě zda jste to některá taky tak měla, máte zkušenosti či celkově mě soudíte a myslíte si, že jsem divná.😃 osobně na sebe cítím tlak z okolí… nemyslím přátel, ale sítě a tak.. nemít v 22 letech vztah a nemít zkušenosti asi taky není normální.. že?😌 Pěkný den a předem díky za reakce!