Přátelství s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
21.5.25 08:41
@unuděná píše: Více

Tak nějak. I když teda ve věku 22-28 jich žádnou manželku ještě nemělo :lol:
Ale v zásadě souhlas, svému mladšímu já bych rozhodně doporučila nebýt tak upřímná :lol:

• Citovat
  • Upravit
12883
21.5.25 08:44

Za mě proč ne, zvlášt v tomhle věku, jen si dej pozor na ochranu (I z hlediska nemocí, nejlepších je zajít oba na testy). A když zjistíš, že ti to nedělá dobře nebo nedokáže k tomu druhému nemít city, běž od toho. Každý na to není (bez ohledu na pohlaví).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
21.5.25 08:45

Je ponekud neobvykle nazyvat muze chlapci, ale co ja vim, treba v klubu pratel historickych vozidel to tak maji…K dotazu, jsi dospela, pocitam, ze i sobestacna, nemusis nikomu skladat ucty o tom co a s kym delas. Pokud si chces s nekym nezavazne uzivat, je to tvoje vec. To, jak o tom budes mluvit a s kym si taky urci sama. Kdyz si to urcis spatne, poneses si dusledky sama. To je cele. To, ze nekdo neco ma jinak nic neznamena. Dala bych si akorat pozor na to, abych nezapadla zase do nejakeho toxickeho vztahu na 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.25 08:49

Po rozchodu s ex, který mě psychicky deptal a měla jsem sebevědomí na nule, jsem měla bouřlivější období. S někým jsem se viděla párkrát, s někým jednou a jen kvůli sexu. Vždy s ochranou.
No a pak jsem si jen za účelem sexu začala se svým kolegou. Teď je to můj manžel. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.25 08:56

@starfish_at_night no ja osobne muzske pohlavi okolo 20 let, muzi nazyvat nehodlam🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.25 09:22
@Anonymní píše: Více

Já bych zase nechtěla souložit s chlapci, měla bych z toho divný pocit ;)

Ale zpátky k tvojí otázce. Pro mě by to nebylo, ve 20+ bych raději navazovala nezávazné vztahy než KSV. KSV bych chápala spíš u starších žen, které už mají vytvořené své zázemí a děti a další vztah už nechtějí.

• Citovat
  • Upravit
21316
21.5.25 10:17

proč bys ve 22 letech měla chtít spát s chlapci a ještě si to domlouvat na facebooku? Sexuální přitažlivost nepoznáš z fotky. Najdi si muže s nějakými zkušenostmi a vášeň, jsi mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.5.25 10:48

Já měla první sex ve 22 letech. Moje kamarádky taky zhruba po té 20. Nemyslím si, že jsi divná.

Ale asi bych být tebou hledala vztah a ne kamaráda s výhodami. Tedy já bych o to nestála… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.5.25 17:05

Ochrana je samozřejmě základ.
Jinak samozřejmě se ze sexu může vyvinout vztah, v případě, že narazis na kompatibilního protějška.

• Citovat
  • Upravit
2517
26.5.25 05:51

no to je fakt.. většina jsou ucha. když to vidim v práci, ani na ten sex bych je nebrala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
28.5.25 10:08

Holko, nemáš rozum, soulož jen za účelem hledání životního partnera. Až Ti bude třicet, už si nikoho pořádného nenajdeš, ti dobří budou rozebrani. Sexu si můžeš uzivat az budes mít děti a budes zabezpečená (zázemí, manžel atd) to je nejlepší přístup, budeš mít i víc rozumu co vlastně od sexu chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.1.26 20:06

Zdravím, dělám výzkum pro svou diplomovou práci na psychologii a hledám lidi mezi 18 a 30 lety.
Chci zjistit, jak různé formy soužití (od manželství až po jednorázová setkání) ovlivňují naši celkovou pohodu a well-being. Budu moc vděčná za Váš čas (cca 8-10 min). Pomůže mi to uzavřít studium a vytvořit reálný obraz o naší generaci. Děkuji!
 https://forms.gle/…se7YqdYdZgn6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.1.26 20:16
@nikola739 píše: Více

skoda, ze nechces i neco od starsich paprdu, to bych ti to tam hned naklikal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Suzuki 800
5.1.26 15:09

Důležitý je,,šukat,,

• Citovat
  • Upravit
13923
6.1.26 06:37

Spíš je mi divné proč má tato generace takovou potřebu hned na začátku rozlišovat jestli je vztah vážný nebo ne. Podle mě to na začátku nejde vůbec poznat.

Co spolu začít ze začátku jen „randit“. Buď to bude nějak pokračovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová