Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NikolBrab píše:
A víš proč tak málo???
Nooo hádej?…, protože na nevzdělance a blby obvykle nereaguji, tak protoS Tebou si opravdu „skóre“ kazit nehodlám.
Co jsem si vyhledala, jsi IQ tykve Kelišová tak zdař bůh „faktické nesmysle“.
Tovížejo, zlatíčko. ![]()
@Anonymní píše:
Píšu anonymně, aby mě nenaprášila sestra muže co sem chodí, že to byl záměr…
Já tohle vyřešila zvířatama. Za první dva roky jsem pořídila zvířata (kočky, psy) a tam se celkem „odhalil“ charakter mého muže. Lecos se ukázalo. Už jsme spolu 10let a za chvíli budu „konečně“ rodit
Chápe někdo tento příspěvek? Jako, že ho ta zvířata donutila k tvému oplodnění? Nebo to byla ta zvířata a muž tě opustil?
Moje fantazie je prostě malá.
@Takyjedna píše:
Máš tu 53 komentů, 5 srdíček, tak si nevyskakuj. Za češtinu tu můžu buzerovat jenom já, protože jsem byla na naší základce ze všech nejlepší a jenom ty, kteří se tu provinili proti dobrým mravům, nebo píšou faktické nesmysle. Tak zalez. Díky.
@NikolBrab píše:
A víš proč tak málo???
Nooo hádej?…, protože na nevzdělance a blby obvykle nereaguji, tak protoS Tebou si opravdu „skóre“ kazit nehodlám.
Co jsem si vyhledala, jsi IQ tykve Kelišová tak zdař bůh „faktické nesmysle“.
Tady máš, zakladatelko, názornou ukázku toho, co může sloužit jako vykřičník.
@NikolBrab Ajaj, ty si ale chytrolína
Vzdělaně opravdu nepůsobíš, ale jako pěkná štěkna ![]()
@Anonymní píše:
Seznámíte se, zda se jako fajn chlap. U něj doma uklizeno, vypadá to že se dokáže postarat jak o sebe, tak o budoucí rodinu… A nakonec se z něj vyklube nepořádník a vlastně člověk, co vám za to nestojí. Načančat jak sebe, tak svůj domov před návštěvou umí asi každý. Ale jak poznat, že se tak chlap chová normálně? Že to není jen na dojem? Nebo není jiná možnost, než to spolu zkusit a později zjistit, jaký opravdu je a poté se rozejít… Jsou třeba nějaké signály, kvůli kterým bych se tomuhle mohla vyvarovat?
Jsem se tu zakecala, ale hned odpovím. Pozoruj, jak se chlap chová k lidem, na kterým mu moc nezáleží - prodavačky, úřednice na berňáku apod. A pak taky pozoruj, jak se chová k ostatním lidem, na kterých mu záleží. Pak taky sleduj, jak reaguje, když je nasr_nej, sleduj, jak je trpělivej k někomu staršímu, pomalejšímu, ono toho bude víc, někdo umí člověka tzv. „přečíst“ i z řeči těla, to už je ale vyšší dívčí a taky to není jednoznačný - můžeš přečíst jenom emoce, ale ne to, co je vyvolává.
@riccius píše:
Chápe někdo tento příspěvek? Jako, že ho ta zvířata donutila k tvému oplodnění? Nebo to byla ta zvířata a muž tě opustil?
No asi že díky zvěři ukázal dobrotu srdce…
Já sem teda taky slušně vychované děvče, bez dluhů a bez zátěže, hodná, pracovitá, prostě dokonalost sama…a kdyby mi novej objev do bytu pořídil mazlíčky, tak budu jak saň…
![]()
To, že má rád zvířata ukazuje tak akorát na to, že má rád zvířata
![]()
@riccius píše:
![]()
Jsem to psala asi moc narychlo to sorry ![]()
Prostě už nešlo všechno podle představ, bylo najednou dost neplánovaných věcí (veterina třeba) a vůbec nepohodlí, že se člověk musel opravdu o něco postarat, než zábava a tak, tak šlo stranou to „pozlátko“ a ukázalo se, že když je potřeba muž funguje. Teď už máme jen dva psy a jednu kočku ![]()
Prostě jsem díky tomu už nepochybovala, že je to chlap i do nepohody…
@riccius píše:
Tady máš, zakladatelko, názornou ukázku toho, co může sloužit jako vykřičník.
Jo
, můj smysl pro ironii a sarkasmus nesedí každýmu. Takový moc ostrý hrany je potřeba hned odfiltrovat, když si dva nesednou od začátku, je to neštěstí.
Nejednu jemnocitnou éterickou bytost jsem už skoro rozplakala.
@Mar__tanka1983 píše:
No asi že díky zvěři ukázal dobrotu srdce…
Já sem teda taky slušně vychované děvče, bez dluhů a bez zátěže, hodná, pracovitá, prostě dokonalost sama…a kdyby mi novej objev do bytu pořídil mazlíčky, tak budu jak saň…![]()
![]()
![]()
To, že má rád zvířata ukazuje tak akorát na to, že má rád zvířata![]()
Jak psala níže anonymka - ačkoli nevím, co je to za děsivé tajemství, že potřebovala zůstat v anonymitě - a já s ní souhlasím, že to minimálně ukazuje na jistou odpovědnost a neutíkání od malých komplikací.
@Takyjedna píše:
Jo, můj smysl pro ironii a sarkasmus nesedí každýmu. Takový moc ostrý hrany je potřeba hned odfiltrovat, když si dva nesednou od začátku, je to neštěstí.
Nejednu jemnocitnou éterickou bytost jsem už skoro rozplakala.
Třeba Taťuldu.
@riccius Jo, chápe. Zvířata jsou svéhlavičky, občas smrděj, dělaj bordel, otravujou, musíš se jim přizpůsobovat, prostě jako takové děti. Když je chlap hnusnej a netrpělivej na zvíře, nebude většinou mít moc trpělivosti na svoje vlastní děti. Jsou teda i vyjímky, co mají rádi děti a zvířata ne, ale slušný člověk živému tvoru aspoň neubližuje.
@Takyjedna píše:
@riccius Jo, chápe. Zvířata jsou svéhlavičky, občas smrděj, dělaj bordel, otravujou, musíš se jim přizpůsobovat, prostě jako takové děti. Když je chlap hnusnej a netrpělivej na zvíře, nebude většinou mít moc trpělivosti na svoje vlastní děti. Jsou teda i vyjímky, co mají rádi děti a zvířata ne, ale slušný člověk živému tvoru aspoň neubližuje.
Myslíš, jako že ho třeba nerozpláče?
@riccius tak já tu odpověď psala ze svýho pohledu…že prostě u mě by ta zvířena ukázala zřejmě hrozný věci (přitom zodpovědná jsem, od komplikací neutíkám, jen prostě nemusím domácí mazlíky v bytě
).
A můj nezodpovědný a od veškerých komplikací věčně utíkající ex má zvířat, že neví kam s nima
![]()
@Anonymní píše:
Nikdy nemáš jistotu. Nikdy. Jsem docela mladá a na chlapi už mám úplně averzi. Dítě už mám, tak si můžu dovolit rezignovat. Po nepodařených vztazích jsem myslela, že už jsem našla toho pravého, chtěl dítě. No a ještě než skončilo šestinedělí že prý není rodinný typ, protože se cítí svázaný a chce mít svůj prostor.A jevil se celé 2 roky jako pozorný, milý, ochotný, v domácnosti pomáhal…
A byli jste svoji?