Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co mi jako přeješ? Prostě jsem nalítla, ale mám suprovýho syna. Jen se ted díky tomu jaký byl kretén neutápím v depresích, ale rozvod očekávám s radostí. Takže možná když bys byla zklamaná ty ze svého partnera, budeš to prožívat o to hůř jak byl v počátku skvělej. Asi jsem chtěla věřit, že se člověk dokáže změnit. Ted už vím, že v tomto ne. Ale jak říkám…nelituju, pač mám skvělé dítě, mám svoji rodinu s klukama. o on už lituje co vyvedl. A já si ted do něj s klidem kopnu / pardon ten výraz /, protože ted vím, že mi na tom chlapovi nezáleží ani trochu a je mi k smíchu. A je mi u zadku jestli ho to trápí nebo ne, je mi u zadku co si o mě pomyslí…možná se tak bude moct jen litovat u další naivky…pro kterou bude třeba skvělej chlap.
@Anonymní píše:
No schovam se tentokrat za anonymitu, protoze by me tu ostatni samozrejme roztrhali, ale musim rict, ze ti to docela preju, protoze pokud si do toho vztahu sla s tim, co pises, ze si vedela, ze podvadel svoji ex a opustil 4.5 leteho syna, tak si proste blba a bylo celkem jasny, ze to udela znovu. To se tady resilo snad ve stovce diskuzi.
Je mi lito tveho syna, ten za nic nemuze. A co se tyce jeho rodicu, tak pocitej s tim, ze moc dobre vedi, jaky je jejich syn hajzl, ale proste to „nechteji vedet“, takze presne, jak psal Jura, kdyz nebudou chtit, tak jim to proste nedorucis. A to jim klidne muzes poslat email, nebo i dopis. I kdyz si to prectou, tak budou delat, jako ze nevedi, jinak by se z toho (alespon vetsina slusnejch lidi) museli utrapit.
a myslím, že není třeba se schovávat za svůj názor ne?
@MKK píše:
A co mi jako přeješ? Prostě jsem nalítla, ale mám suprovýho syna. Jen se ted díky tomu jaký byl kretén neutápím v depresích, ale rozvod očekávám s radostí. Takže možná když bys byla zklamaná ty ze svého partnera, budeš to prožívat o to hůř jak byl v počátku skvělej. Asi jsem chtěla věřit, že se člověk dokáže změnit. Ted už vím, že v tomto ne. Ale jak říkám…nelituju, pač mám skvělé dítě, mám svoji rodinu s klukama. o on už lituje co vyvedl. A já si ted do něj s klidem kopnu / pardon ten výraz /, protože ted vím, že mi na tom chlapovi nezáleží ani trochu a je mi k smíchu. A je mi u zadku jestli ho to trápí nebo ne, je mi u zadku co si o mě pomyslí…možná se tak bude moct jen litovat u další naivky…pro kterou bude třeba skvělej chlap.