Pravda o (ex)manželovi pro extchýni?

MKK
123
21.7.12 14:52

Pravda pro extchýni??

Ahoj, ráda bych znala váš postoj, kdyby jste byly v mé situaci. S manželem se po 5letech rozvádím-průběžně mi lhal, hrál divadlo, trpěl sebelitováním, ztrapnoval mi nevl. syna. Svoji první exku podváděl několik let, opustil syna - tehdy 4,5roku.
My dva - máme 3,5letého a prostě historie se opakovala. Od ledna začal být divný, deprese, dával mi najevo, že já jsem všeho viník..apod. Já blbec ještě myslela že je to tak, snažila se o všemožnou záchranu vč. psychologa- samo že o to nemohl stát, nebot měl 27letou ženu. Jemu je 42. Takže okamžité pálení mostů, synkovi vlastně vzal domov / neměli bychom na hypotéku a tak jsme museli najít bydlení /. Jeho milenka si mě po pár dnech vyhledala, zjistila taky jaký je lhář a chtěla vědět jaká opravdu jsem nebot ty jeho nesmysly o mě přestřelil. To co jsem slyšela / z více stran / bylo nechutné - opravdu neskutečné lži, doonce o mém 1.synovi prohlašoval že je parchant / hold e citlivý kluk a to se mu nelíbilo /. ALE jde mě o to, nelíbí se mi myšlenka, že mě takto pomluvil u jeho rodičů…s jeho tatkou jsme si bezva rozuměli a ted si vlastně myslí, bůhví jaká semetrika vychovává jejich vnuka…ikdyž stejně ho viděli jen narozky, vánoce. Od ledna 2012 ho ani enviděli, po oznámení rozvodu mu ani nezavolali, prostě jakoby nežili. Má otázka zní - řekli byste jeho rodičům jak to vlastně bylo, jaký je on a že není normální aby měl takový koloběh života a již podruhé opouští dítě s tím že je malej, on si zvykne. Navíc ted u malého zjistili vadu oční, hodně blbě vidí..a on jen poví, to bude ok:-) Tuto věc / že to neví rodiče / mám nyní jako eso v rukávu, hrozně se toho bojí. A já tápu - měli by vědět pravdu?~;((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ave
837
21.7.12 15:03

Vlastní zkušenost, exmanžel nás opustil kvůli 18.ti leté slečně po x letech manželství. První rok jsem samozřejmě v očích jeho rodičů byla ta nejhorší já a stáli na straně svého synáčka. Po roce a půl je to tak, že se synem se nestýkají, komunikují se mnou, já kdykoliv potřebuju pohlídat malého - můžou se přetrhnout atd. Prostě to chtělo čas, aby sami sjistili, jak to opravdu bylo.
Ovšem já udělala samozřejmě velký ústupek v tom, že když je jejich synáček trápil tím, že jim přestal vozit vnuka a oni se obrátili na mě, tak jsem vlastně dělala, že jako-by nic nestalo.
Mohla jsem hrát uraženou, ale vím, že oni milují malého, on je a to je to nejdůležitější.
Takže moje rada - neříkej nic, je to jejich syn a budou stát na jeho straně. Musí na to přijít sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
21.7.12 15:18

Já moc nechápu, proč do vašeho vztahu taháš rodiče. Tak buď ti jde o Vaši rodinu, nebo o nějaký rodiče. Mě by to bylo putna. A když se zachovaly tak, jak se zachovaly, nezavolali, nic neudělali, neměly samy zájem si poslechnout i druhou stranu, což by se mě asi dotklo, tak proč se vnucovat. Jsou to jeho rodiče, budou stát na jeho straně. Pokud mají rádi dítko, tak budou mít rádi dítko tak, jak je, ať má rodiče jaké chce. Ale to očividně se neděje. Raději žádnou babičku než takovou. :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
21.7.12 15:21
@ave píše:
Vlastní zkušenost, exmanžel nás opustil kvůli 18.ti leté slečně po x letech manželství. První rok jsem samozřejmě v očích jeho rodičů byla ta nejhorší já a stáli na straně svého synáčka. Po roce a půl je to tak, že se synem se nestýkají, komunikují se mnou, já kdykoliv potřebuju pohlídat malého - můžou se přetrhnout atd. Prostě to chtělo čas, aby sami sjistili, jak to opravdu bylo.
Ovšem já udělala samozřejmě velký ústupek v tom, že když je jejich synáček trápil tím, že jim přestal vozit vnuka a oni se obrátili na mě, tak jsem vlastně dělala, že jako-by nic nestalo.
Mohla jsem hrát uraženou, ale vím, že oni milují malého, on je a to je to nejdůležitější.
Takže moje rada - neříkej nic, je to jejich syn a budou stát na jeho straně. Musí na to přijít sami.

Jeho exmilenka by jim vše dosvědčila-jak to bylo. Ale možná je lepší mít to jako eso, nebot on se strašně moc bojí, že se to maminka dozví:-) Jinak v rozvod. papíru jsem požadovala aby bylo napsané že od ledna mi byl nevěrný…podepsal to. Takže by stačilo i jen toto ukázat rodičům. A věřte nebo ne, jemu to docvaklo až týden po podpisu že to podepsal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
21.7.12 15:22
@Farllin píše:
Já moc nechápu, proč do vašeho vztahu taháš rodiče. Tak buď ti jde o Vaši rodinu, nebo o nějaký rodiče. Mě by to bylo putna. A když se zachovaly tak, jak se zachovaly, nezavolali, nic neudělali, neměly samy zájem si poslechnout i druhou stranu, což by se mě asi dotklo, tak proč se vnucovat. Jsou to jeho rodiče, budou stát na jeho straně. Pokud mají rádi dítko, tak budou mít rádi dítko tak, jak je, ať má rodiče jaké chce. Ale to očividně se neděje. Raději žádnou babičku než takovou. :think:.

přesně tak, radši žádnou než ji…dokonce když tam ted ex byl bydlí 200km od nás, neposlala mu ani oplatek. Prostě jakoby nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 15:45

@MKK ja jsem z takoveho jednani extchanovcu byla rozhozena (naprosto stejna situace, ex me rok podvadel a buhvi, co jim pak rekl). Tchan to vedel, tomu jsem to cele rekla, ale tchyne stala ve vsem za byvalym, kdyz jsem ji poslala maleho fotku k vanocum (den pred vanoci) s vanocnim pranim, tak mi odepsala, ze si nepreje, abych ji posilala jakekoliv fotky maleho, ze nechce videt, jak vyrusta, protoze jsme mu s ex zkazili detstvi tim, ze jsme se rozvedli a ze nam to nikdy neodpusti a maleho uz nikdy nechce videt.

tak jsem s ni prerusila veskere kontakty, s ex tchanem si obcas napiseme, ale velmi zridka, protoze take dava za pravdu memu ex, ktery mu vesi buliky na nos a porad me jenom pomlouva, i kdyz nema duvod.

takze u nas je stejna situace, ze zacatku mi to bylo hodne lito, ale zvykla jsem si a maly ma okolo sebe tolik lidi, ze jedna sobecka zenska mu rozhodne nechybi. Ex tchan chybi me trochu, je to fantasticky clovek, ale s tim bohuzel nic nenadelam… :( :( :(

omlouvam se za anonymitu, ale bohuzel vzhledem k situaci s ex je to zapotrebi… :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
MKK
123
21.7.12 15:55
@Anonymní píše:
@MKK ja jsem z takoveho jednani extchanovcu byla rozhozena (naprosto stejna situace, ex me rok podvadel a buhvi, co jim pak rekl). Tchan to vedel, tomu jsem to cele rekla, ale tchyne stala ve vsem za byvalym, kdyz jsem ji poslala maleho fotku k vanocum (den pred vanoci) s vanocnim pranim, tak mi odepsala, ze si nepreje, abych ji posilala jakekoliv fotky maleho, ze nechce videt, jak vyrusta, protoze jsme mu s ex zkazili detstvi tim, ze jsme se rozvedli a ze nam to nikdy neodpusti a maleho uz nikdy nechce videt.

to je mi líto, ale máš pravdu sobecký babičky nepotřebují naše děti. Je to k pláčí, ale myslím, že poději jim to bude chybět..ikdyž ted dělají jak jsou nad věcí.Jinak ta od ex je mudra…když jsme tam byli když malému bylo 7měsíců a měsíc nám kašlal ,samo že jsem chtěla aby ho poslechla…je neuroložka..odpoěvd byla…a dost protivně..nejsem děckař..Když jsem jí volala v březnu, aby pomohla se záchranou - to jsem ještě netušila že má ženskou…to si musíte vyřešit sami…ted vidím co byla a je zač. Prostě chladnej čumák:-)

tak jsem s ni prerusila veskere kontakty, s ex tchanem si obcas napiseme, ale velmi zridka, protoze take dava za pravdu memu ex, ktery mu vesi buliky na nos a porad me jenom pomlouva, i kdyz nema duvod.

takze u nas je stejna situace, ze zacatku mi to bylo hodne lito, ale zvykla jsem si a maly ma okolo sebe tolik lidi, ze jedna sobecka zenska mu rozhodne nechybi. Ex tchan chybi me trochu, je to fantasticky clovek, ale s tim bohuzel nic nenadelam… :( :( :(

omlouvam se za anonymitu, ale bohuzel vzhledem k situaci s ex je to zapotrebi… :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.7.12 16:09

Asi by mi bylo líto, že je malý ochuzený o jedny prarodiče, nejspíš bych jim napsala že nejsi proti styku vnuka s nimi. Jestli by se ti ani potom neozvali, tak nemá význam něco jim vysvětlovat, asi by to stejně nepochopili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.7.12 16:55

@MKK Pokud by někdo o nějakou informaci nestál, tak mu ji prostě nedoručíš. Nebude to chtít slyšet. (Tím myslím sdělení jeho rodičům, jaký jejich syn ve skutečnosti je.) To je moje vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
21.7.12 17:39
@zikado píše:
Asi by mi bylo líto, že je malý ochuzený o jedny prarodiče, nejspíš bych jim napsala že nejsi proti styku vnuka s nimi. Jestli by se ti ani potom neozvali, tak nemá význam něco jim vysvětlovat, asi by to stejně nepochopili

To jsem chtěla, ale skoro ex řekl že jim to vyřídí..prostě se bojí, že bych něco u toho řekla. Mám to i v mailu když jsem mu to pro sichr psala…že kontaktu nebráním, že můžou za vnukem kdykoliv přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
21.7.12 17:41
@Jura007 píše:
@MKK Pokud by někdo o nějakou informaci nestál, tak mu ji prostě nedoručíš. Nebude to chtít slyšet. (Tím myslím sdělení jeho rodičům, jaký jejich syn ve skutečnosti je.) To je moje vlastní zkušenost.

Tak můžu doručit mailem…ale toto nechci, pokud bych jim něco chtěla říct. Ale nejhorší je, že když dojeli, tak na mě byli tutu nunu a když jim synáček lhal / a on to opravdu umí dokonale, nebot mi i jednou omdlel - sehrál to / tak jakoby mě a celou moji rodinu neznali. A když dojeli kadý jim málem snesl modré z nebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.7.12 17:57
@MKK píše:
To jsem chtěla, ale skoro ex řekl že jim to vyřídí..prostě se bojí, že bych něco u toho řekla. Mám to i v mailu když jsem mu to pro sichr psala…že kontaktu nebráním, že můžou za vnukem kdykoliv přijet.

Tak po tom všem bych mu to určitě nevěřila zvlaště když je to takový pohádkář, nejlepší je zavolat nebo jim poslat dopis, aspon budeš mít jistotu, že jsi pro to udělala maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
21.7.12 18:11
@zikado píše:
Tak po tom všem bych mu to určitě nevěřila zvlaště když je to takový pohádkář, nejlepší je zavolat nebo jim poslat dopis, aspon budeš mít jistotu, že jsi pro to udělala maximum.

To bych asi mohla, napsa poštou dopis, že můžou kdykoliv…dobrý nápad :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
24.7.12 15:04
@Anonymní píše:
No schovam se tentokrat za anonymitu, protoze by me tu ostatni samozrejme roztrhali, ale musim rict, ze ti to docela preju, protoze pokud si do toho vztahu sla s tim, co pises, ze si vedela, ze podvadel svoji ex a opustil 4.5 leteho syna, tak si proste blba a bylo celkem jasny, ze to udela znovu. To se tady resilo snad ve stovce diskuzi.
Je mi lito tveho syna, ten za nic nemuze. A co se tyce jeho rodicu, tak pocitej s tim, ze moc dobre vedi, jaky je jejich syn hajzl, ale proste to „nechteji vedet“, takze presne, jak psal Jura, kdyz nebudou chtit, tak jim to proste nedorucis. A to jim klidne muzes poslat email, nebo i dopis. I kdyz si to prectou, tak budou delat, jako ze nevedi, jinak by se z toho (alespon vetsina slusnejch lidi) museli utrapit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
24.7.12 15:09

A co mi jako přeješ? Prostě jsem nalítla, ale mám suprovýho syna. Jen se ted díky tomu jaký byl kretén neutápím v depresích, ale rozvod očekávám s radostí. Takže možná když bys byla zklamaná ty ze svého partnera, budeš to prožívat o to hůř jak byl v počátku skvělej. Asi jsem chtěla věřit, že se člověk dokáže změnit. Ted už vím, že v tomto ne. Ale jak říkám…nelituju, pač mám skvělé dítě, mám svoji rodinu s klukama. o on už lituje co vyvedl. A já si ted do něj s klidem kopnu / pardon ten výraz /, protože ted vím, že mi na tom chlapovi nezáleží ani trochu a je mi k smíchu. A je mi u zadku jestli ho to trápí nebo ne, je mi u zadku co si o mě pomyslí…možná se tak bude moct jen litovat u další naivky…pro kterou bude třeba skvělej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí