Pravděpodobnost potratu?

Anonymní
3.3.13 14:26

Pravděpodobnost potratu??

Holky, prosím o info. Jaká je pravděpodobnost, že znovu o mimi příjdu, když už jsem jeden samovolný potrat prodělala v 7tt v říjnu 2012 s následnou revizí (25let, první těhotenství). Zjistila jsem, že jsem těhotná - krátce, dnes je to 4+4tt, takže ani k doktorce zatím volat nebudu.
Počkám tak do 6tt a pak se k ní případně objednám.
Jen mám strach, aby se to neopakovalo. Dopuju se kyselinou listovou od potratu, jím celkem zdravě a pestře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
3.3.13 14:29

Ahoj, já to taky tak nějak měla, ale měla jsem zamlklé těhotenství. Za půl roku po té jsem byla znovu těhotná, nechtěla jsem to vůbec řešit, ale to ti nedá. Do 10 týdne je lepší to moc neřešit, ale myslím, že většinou po druhé už to bývá v pohodě. Jinak já se pak bála celé těhotenství tak ty to prosím tě nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:29
Jo a taky držímě pěstičky.
@Anonymní píše:
Holky, prosím o info. Jaká je pravděpodobnost, že znovu o mimi příjdu, když už jsem jeden samovolný potrat prodělala v 7tt v říjnu 2012 s následnou revizí (25let, první těhotenství). Zjistila jsem, že jsem těhotná - krátce, dnes je to 4+4tt, takže ani k doktorce zatím volat nebudu.
Počkám tak do 6tt a pak se k ní případně objednám.
Jen mám strach, aby se to neopakovalo. Dopuju se kyselinou listovou od potratu, jím celkem zdravě a pestře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.3.13 14:32

Tak pokud šlo jen o jeden potrat, tak ten se snad ani nepočítá ;) ten zažije každá druhá. S největší pravděpodobností to nyní bude v pořádku ;) Já jsem si po třech potratech zjišťovala pravděpodobnost dalšího potratu a vyčetla jsem že je to 70 procent 8o no a já se vlezla do těch 30,takže ve tvém případě bych toto vůbec neřešila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
3.3.13 14:34

Snaž se být v klidu, to je asi jediné co můžeš dělat, když se dopuješ kyselinou listovou :) :) já jsem otěhotněla aniž bych o tom tušila a do 6tt jsem kouřila krabičku denně, pila alkohol a brala prášky na hubnutí a antikoncepci(měla jsem zkouškové), nedokážeš si představit ten strach o dítě, když jsem zjistila, že jsem těhotná! 8o
Jestli je mimi v pořádku, tak tam zůstane :) držim palečky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.3.13 14:34

Hlavně se snaž být v klidu, sice se to lehce řekne, ale srtes tomu malýmu škodí víc, dál ber hlavně tu kyselinu listovou, případně ji nahraď těhotenskými vitamíny nejlíp se zvýšeným obsahem té listovky a pokud jinak žiješ zdravě, tak to jinak moc neovlivníš. Já jsem prodělala zamlklý potrat vloni v srpnu, v 11.týdnu jsem musela na revizi, za tři měsíce po zákroku se nám opět zadařilo a teď jsem v 18.týdnu, bála jsem se hlavně ze začátku. Držím pěsti, aby to dobře dopadlo. Jeden potrat se bere jako žádný potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:35
Ty jsi měla třikrát potrat? Kamarádka čtyřikrát a už se docela dost bojí, ale já být ní stejně to ještě zkouším, navíc už není nejmladší. Musí to být hrozný pocit, mě to stačilo jednou a ještě teď když na to pomyslím tak je mi zle.
@Bavi píše:
Tak pokud šlo jen o jeden potrat, tak ten se snad ani nepočítá ;) ten zažije každá druhá. S největší pravděpodobností to nyní bude v pořádku ;) Já jsem si po třech potratech zjišťovala pravděpodobnost dalšího potratu a vyčetla jsem že je to 70 procent 8o no a já se vlezla do těch 30,takže ve tvém případě bych toto vůbec neřešila :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.13 14:36

Holky, díky moc za podporu. Zatím to řeknu jen manželovi, ale počkám si do toho 6tt a pak se kdyžtak objednám k mudr. Taky jsem si říkala, že to prostě nechám jak to půjde, ale člověku to nedá. Pořád musím myslet na to, abych neudělala něco špatně a neublížila mimču :-/

@Bavi Tři potraty, tak to je hodně drsný, to mě mrzí, ale podle Tvého metříku metříku to vypadá už dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:37
Jo tak pardon já otěhotněla za necelé čtyři měsíce znovu, vyšlo to přesně bez dvou dnů na rok co jsem měla revizi co se malá narodila.
@Verunka.T píše:
Hlavně se snaž být v klidu, sice se to lehce řekne, ale srtes tomu malýmu škodí víc, dál ber hlavně tu kyselinu listovou, případně ji nahraď těhotenskými vitamíny nejlíp se zvýšeným obsahem té listovky a pokud jinak žiješ zdravě, tak to jinak moc neovlivníš. Já jsem prodělala zamlklý potrat vloni v srpnu, v 11.týdnu jsem musela na revizi, za tři měsíce po zákroku se nám opět zadařilo a teď jsem v 18.týdnu, bála jsem se hlavně ze začátku. Držím pěsti, aby to dobře dopadlo. Jeden potrat se bere jako žádný potrat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.13 14:38

@RadkaOR Díky moc. Snažím se to vůbec neřešit, ale víš jak to je… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.3.13 14:38

@RadkaOR jj včetně dvou revizí :( nicméně ikdybych potratila 10× tak bych zkoušela pořád dál :mrgreen: vždycky se k takovým tématům připojím, hlavně abych holky podpořila ;) proto pokud jde jen o jeden potrat tak to vůůůůůůůůbec nevidím důvod ke strachu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:40
TAk to jsi si užila až kam, já bych taky na nic nečekala a zkoušela to přád znovu, jenže o tom se sní těžko mluví.
@Bavi píše:
@RadkaOR jj včetně dvou revizí :( nicméně ikdybych potratila 10× tak bych zkoušela pořád dál :mrgreen: vždycky se k takovým tématům připojím, hlavně abych holky podpořila ;) proto pokud jde jen o jeden potrat tak to vůůůůůůůůbec nevidím důvod ke strachu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
3.3.13 14:41

Taky jsem mela zamlkle tehu.ze jsem tehotna jsem zjistila nekdy v 8tt(nepravidelne ms, moje prvni tehu) a pak nebylo srdicko. nastesti vse odeslo samo a za par mesicu jsem otehotnela znova a narodila se nam zdrava holcicka. doktorka mi tenkrat rekla, ze to je bezne a pokud se to neopakuje, tak se to ani neresi. takze drzim palce a preju krasne tehulkovani :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.13 14:41

@Bavi Tak to jsi dobrá…Od Tebe ta podpora hodně znamená! Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:42
TAk to vím přesně, já to pak řešila snad ještě víc než poprvý, říkej si pořád, že všechno bude dobrý a uvidíš, že bude. Hlavně je to těhotenství hrozně rychlý, že si to ani nestihneš užít. Hlavně v klidu a můžeš od začátku užívat vitamíny já měla Calibrum baby a pak Calibrum mama. ta kyselina listová je prý docela důležitá.
@SarkaLo píše:
@RadkaOR Díky moc. Snažím se to vůbec neřešit, ale víš jak to je… :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí