Snažíme se o 1. miminko od května 2013

2811
3.3.13 10:55

Snažíme se o 1. miminko od května 2013

Ahoj,
s manželem se chceme od května žačít snažit o potomka. Je na tom některá podobně? Už se nějak připravujete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
251
3.3.13 11:00

Ono není důvod se nějak připravovat. Hlavně je důležité, aby jsi měla pravidelnou menstruaci. Já to měla úplně rozhozené, tak mi trvalo přes půl roku než jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.3.13 11:02

@F1ona No, doporučuje se zobat listovku, ale přiznám se, že jsem se na to vykašlala…
Jinak co? Chlapa sehnat. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
3.3.13 11:05

@F1ona menstruaci mám pravidelnou, s tím jsem problém nikdy neměla. Dokonce i ovulaci vím, kdy mám. A s těma přípravama - začala jsem pouze brát obyčejnou kyselinu listovou, víc asi nic děkat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.3.13 11:05

@Cuarentena Jo tu jsem brala, ale i tak jsem to měla celé rozhozené. Pomohla mi až Provera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
3.3.13 11:06

@Cuarentena chlapa mám, kyselinu listovou beru, takže vlastně pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.3.13 11:06
@F1ona píše:
@Cuarentena Jo tu jsem brala, ale i tak jsem to měla celé rozhozené. Pomohla mi až Provera.

Však ta listovka je jako prevence vývojových vad neurální trubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.3.13 11:07

@saramo no tak to úplně stačí… Mělo by vám to tedy vyjít, tak jak si to přejete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
3.3.13 11:07

@saramo Víc opravdu netřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.3.13 11:08

Beru listovku, brala jsem gs mamavit, ale říkala jsem si, jak se začnu snažit od ledna.. a ejhle..měla jsem hned anovulační cyklus, menstruace dorazila až po 50-ti dnech a to jsem musela začít brát gynex jinak bych musela na vyvolávačku… takže momentálně beru gynex, listovku.. na gs mamavit jsem se vyprdla, ten vezmu až budu těhu… a ještě piju kontryhelový čaj..
Kup si kontryhelový čaj, upraví ti cyklus- tedy pokud to máš tak že dobíráš prášky;).. já jsem dobrala prášky na začátku ledna, odmenstruovala a snažila se a další ms prostě nikde..;).. bohužel jsem o tom moc nevěděla, teď už jsem moudřejší a piju kontryhel:D… doufám, že se dočkám brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
3.3.13 11:11

@F1ona mám opravdu štěstí, menstruaci mám od 11 let a vždy jsem jí měla pravidelnou, tedy až na výjimky, kdy jsem třeba byla nemocná nebo změnila styl života (nástup do zaměstnání), ale i tak se mi šoupla třeba jen o den nebo dva. Antikoncepci jsem nikdy naštěstí nebrala. Bohužel ani takhle není nikde psáno, že to půjde dobře. Ale samozřejmě tomu věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
3.3.13 11:15

@Terulisekk prášky jsem nikdy nebrala takže nic upravovat nepotřebuji, tak budu doufat, že to půjde dobře :) a tobě taky přeji aby se zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.3.13 11:20

@saramo jo pokud je i chlap v pořádku, tak by to mělo jít brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.3.13 11:24

@saramo - kdyby to nešlo..tak radím gynex.. přečti si o něm :)
Jinak děkuji… doufám, že tobě to také půjde nejlépe hned:D:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.3.13 11:50
@saramo píše:
@F1ona mám opravdu štěstí, menstruaci mám od 11 let a vždy jsem jí měla pravidelnou, tedy až na výjimky, kdy jsem třeba byla nemocná nebo změnila styl života (nástup do zaměstnání), ale i tak se mi šoupla třeba jen o den nebo dva. Antikoncepci jsem nikdy naštěstí nebrala. Bohužel ani takhle není nikde psáno, že to půjde dobře. Ale samozřejmě tomu věřím :)

Proč by to nešlo? Beztak budeš těhotná první měsíc a budeš z toho na větvi. :mrgreen: Jenom potom nelítej do sprchy, hoď si třeba nožky chvíli nahoru a pak spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí