Pravidelná MS při kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
25.1.20 19:38
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat sem 2 měsíce po porodu a ms nikde plně kojím kámoška mi říká že když kojím tak to mít nebudu až přestanu kojit tak to dostanu normálně je to tak???

Muzes mi menstruaci normalne i pri kojeni, ja jsem ji dostala vzdy, kdyz se zacaly prodluzovat nocni pauzy mezi kojenimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
25.1.20 20:04
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat sem 2 měsíce po porodu a ms nikde plně kojím kámoška mi říká že když kojím tak to mít nebudu až přestanu kojit tak to dostanu normálně je to tak???

Může být a nemusí. MS může víceméně přijít kdykoliv. Můžeš ji dostat zítra nebo klidně dlouho potom co kojit přestaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.1.20 20:07

Ahoj, já kojila první dceru 1,5.roku a druhou skoro 2r. A pokaždé jsem to dostala tak max 3×..az když jsem je odstavila, tak to bylo pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.1.20 20:51

Ja kojila velmi intenzivne a 4 mesice po porodu MS prisla. Chodila krasne pravidelne po 28 dnech, tak jsem si myslela ze uz je to jakoze pravidlo :lol: a tak jsem po pul roce pravidelne MS pri kojeni v zarucene neplodnych dnech tesne pred MS otehotnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
25.1.20 21:21

Já to dostala 8 měsíců po prvním porodu a to jsem ještě docela dost kojila, ale ne v noci, to dcera spala. Teď mám po druhém porodu 15 měsíců a ještě nic, ale malý se budí ještě i v noci na mlíko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3720
26.1.20 08:03
@Anonymní píše:
@suzka1 jasně díky kojení není antikoncepce :kytka: :hug:

Na gynde jsou i schopni ti říct, jestli budes mit měsíčky spíš až po kojeni. Me delala ultrazvuk kvůli jizve od cisare a hned mi rekla, ze ja to s největší pravděpodobností dostanu až přestanu kojit ;) A mela pravdu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí