Pravidelná MS při kojení?

1718
17.5.05 07:36

Pravidelná MS při kojení?

Ahojte holky,

jdu si pro radu. Kojím prcka (7,5m), 2-3× denně jí tuhou strvu, občas UM. Zatím jsem dostala jednou MS :oops: 14.4. Měla by MS chodit pravidelně?

Díky Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
17.5.05 08:12

ja myslim, ze pravidelna zezacatku nebude. Telo si na to musi zase zvyknout. Pry je normalni, ze ani diky antikoncepci se to neupravi hned. Ale az v prubehu tri mesicu.Taky hodne zalezi na tom jestli jsi brala Exluton…Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.5.05 10:25

Ahojky,
jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mám doma holčičku, plně kojenou, teď už přikrmujeme a první MS jsem dostala minulý měsíc. Ovšem teď už mám víc jak týden zpoždění. Exluton ani jinou antikoncepci jsem nebrala. Tak doufám, že to je opravdu jen další hormonální úpravou po porodu. :roll:

Jarka a Domi (6,5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
17.5.05 10:39

Zdravím!

Já jsem svou první MS po porodu dostala asi po devíti měsících, i když jsem kojila pořád dost často. No a pak už se druhý měsíc neukázala. Myslela jsem, že chvíli potrvá, než se to srovná. Ale…jsem opět „v tom“.
(antikon. jsem nebrala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.5.05 10:58

já mám takový pocit že to asi není moc dobré,když není menzes.myslím si že bych se měla čistit.beru Exoluton a ještě jsem neměla menz.kojím takže asi jiná antik.není dobrá.Nevíte někdo jestli to je zdravotně nezávadné.(napsala jsem to blbě,ale lépe to vyjádřit neumím).ryka.(4měsíc bez)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
17.5.05 11:09

Ahoj mamky ,
ničeho se nebojte já jsem začala brát exluton hned po šestinedělí a první menses jsem měla až za DVA ROKY A ČTYŘI MĚSÍCE-manža si dělal srandu ,že jsem porodila ,prošla šestinedělí a jsem v přechodu.Celou dobu jsem kojila a pak další menses následovala co 14 dní,prý je to normální a v pořádku (je to názor několika gynekologů).Tak žádné obavy.
 Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.5.05 11:25

Ahoj holky, nevím jak to budu mít dál každopádně beru Exluton a hned po 6ti nedělí jsem normálně odmenstruovala (no normálně 7 dní - tak dlouhý jsem to nikdy nemívala). Takže tím Exlutonem to asi taky nebude. Taky si vyberte no :-)

Ahoj Petra + beruška 8týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
17.5.05 11:30

ja jsem delfinka kojila do 10mesicu,ale prvni MS jsem dostala az v jeho roce. Musim rict,ze se mi po ni ani nestyskalo :D
 magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
17.5.05 11:45

Menstruace při kojení

Ahoj holky,

buďte naprosto klidné, má moudrá kniha (Kniha knih o mateřství) píše, že jestliže kojíte, začnete buď menstruovat pravidelně, nebo nepravidelně nebo taky nebudete menstruovat po celou dobu kojení, u každé ženy je to prý jiné. Ostatně - žádné „čištění“, jak se tady psalo, není potřeba - když někomu jako antikoncepci dávali injekce Depo-Provery, tak přece dotyčná taky nemenstruovala.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
17.5.05 14:54

Ahojte holky,

moc vám děkuji za odpovědi. Jsem ráda, že eMimino je, že se člověk může poradit, přečíst zkušenosti jiných…

Koupila jsem si těhotenský test, je negativní, uf… HA neberu a dalšího prcka neplánujeme.Takže se patrně řadím mezi kojící maminy s nepravidelnou MS… :oops:

Jen jsem zvědavá, kdy se MS objeví, určitě někdy nečekaně, kdy se to bude nejméně hodit…

Děkuji
Lila a dva rošťáci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.05 18:52

Stastne zeny...

Ahoj,
to se teda mate. Ja plne kojim do 6teho mesice, ted jsem dala prvni mkrvicku a menstruaci mam pravidlene na den od tretiho mesice… Ach jo…

L.

• Citovat
  • Upravit
1718
25.5.05 07:03

Ahojte holky,

moc díky za odpovědi. Dnes jsem MS dostala.....takže jsem klidná.

Případné těhu jsem testovala, oba testíky byly negativní.

Ještě jednou díky
Lila a dva rošťáci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.20 19:15

Ahoj chci se zeptat sem 2 měsíce po porodu a ms nikde plně kojím kámoška mi říká že když kojím tak to mít nebudu až přestanu kojit tak to dostanu normálně je to tak???

• Citovat
  • Upravit
3707
25.1.20 19:23
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat sem 2 měsíce po porodu a ms nikde plně kojím kámoška mi říká že když kojím tak to mít nebudu až přestanu kojit tak to dostanu normálně je to tak???

Není to pravidlem, ale ja to opravdu tak měla. Kojila jsem dvojcata do 10,5 měsíce, pak se kluci odstavili a za 3 tydny, co jsem vubec nekojila jsem to dostala. Byla to však normální menstruace, bala jsem se, ze po 20 měsících to bude nějaký masakr, ale v pořádku :kytka: Pozor vsak na to, to ze nemestruujes neznamená, že nemůžeš otěhotnět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.20 19:30

@suzka1 jasně díky kojení není antikoncepce :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat