Strašně prdí!!!

1234
14.5.05 12:26

Strašně prdí!!!

Ahojky, mám tu další téma na diskuzi. Matýsek prdí o sto šest přes den, v noci ze spánku, při koupání atd. a to vše naprosto nezávisle na tom, co sní. (Pokud ovšem neprdí po všem :lol: ) Nemá s tím ani s kakáním nijak výrazné problémy a doteď mi to ani moc nevadilo, dokonce jsem se vždycky jeho prdění smála, ale s příkrmama ty pšouky tedy pěkně puší a já mám pořád pocit, že je pokakanej. Máte někdo doma taky takového prďolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
14.5.05 12:37

Jo, zapomněla jsem napsat, že mu je 6 měsíců a že já se opravdu nadýmavým jídlům celkem vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
14.5.05 13:59

ahoj,
neboj,nemáš prďolu sama,moje malá prdí taky.od narození.taky nevím z čeho tak střílí,ale když nepláče,pěkně kaká a je spokojená tak už po tom nepátrám.je jí 11m a vypozorovala jsem,že v prdění není nic vypozorovatelného,hihihi.já nepiju ani džusy,cibuli v polévce jsme neměli ani nepamatuju,jíme jen zaručeně nenadýmavá jídla obě dvě a prdí.a smrad to taky je.takže je to asi normální.
luka a kačka11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.5.05 14:18

Ahoj!
Náš prďola, taky strašně prdí, já už sem vůči tomu úplně imunní, kaká jednou denně ve stejnou dobu, tak to co je nad limit je jenom prd. Ostatní lidi by ho hned rozbalovali, ale já už to znám. Ale jinak sem spokojená, protože sme díky tomu nikdy nepoznali co sou to prdíci a ty asi taky ne. Tak ¨si na to budeš muset zvyknout. Kdo prdí, život so tvrdí a jeden prd je lepší než deset doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.5.05 15:10

My měli a máme takové prďolu taky a to jsou mu už skoro 3 roky :wink: Byl takový již v porodnici, a i když to pustí zrovna někdy v tu nejnevhodnější dobu, já jsem ráda, že je takový, protože nějaké bolení bříška a prořvané noci u nás nebyly. To si naopak zažívala celý rok má kamarádka, její klučík má problémy se stolicí doteď. Takže jen ať ty holátka poprdkávají :wink: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
9.4.14 10:26

Ozivuji diskuzi. Mame hrozne problemy s briskem a odchazejicima prdikama. Mala uz od narozeni silenym zpusmbem trpi a opravdu se uprdne denne i 200×! Samoze nepocitam cely den, ale opravdu je to neustala salva. Sice je fajn, ze to jde ven, ale hrozne u toho rveme a trapime se. Je uz bohuzel tyden plne na UM (nutrilon HA) +davame biopron a espumisan. Myslite, ze je takove silene mnozstvi prdiku normalni? Nemuze to byt treba alergie na mliko nebo neco takoveho? :roll: diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 10:36

Muze a u nas se tim alergie projevovat zacala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
9.4.14 10:37

@Brittana Náš malej taky pořád prdí. Podle mě je dobře, že to jde ven a není nafouklej, ale asi bych se poradila s doktorem :) Může to být tím mlíkem, třeba jí nesedlo a budete muset vyzkoušet jiný :nevim: Jinak jsem našemu dávala taky espumisan a nějak nepomáhal. Až co jsem koupila SabSimplex tak v noci ani nepípne a spí i pět hodin.

• Citovat
  • Upravit
16557
9.4.14 10:37

:mavam: Mě malej v porodnici prděl tak nahla, že sisestřičky mysleli že to jsem já :oops: :nevim: a ještě mě povzbuzovali slovy"jen prďte maminko" :zed: :mrgreen: Byla jsem po císaři a nikomu mimčo takhle neprdělo, byl jak starejchlap.Doma jsme dávali espumisan, to prděl taky, ale kojila jsem plně až do 4,5 měs. teď mu je 6 měs. a je na UM a příkrmech k obědu a už tolikneprdí, jen občas v noci nebo když je na bříšku. Myslím že je to úplně normální a lepší když prdí, než aby ho bolelo bříško. Navíc je to asi tím espumisanem. Prdícím miminkům zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
9.4.14 10:40

Měly jsme to samé a přestalo to až po vysazení espumisanu.. nějak jí vadil slyšela jsem to už od víc maminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 10:41

@Hr4sek22 pise uz u toho rve a trapi se. Hrasku pardon to bylo pro @mahdalka

Příspěvek upraven 09.04.14 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.4.14 10:42

U nás to samý, malej od narození tak šíleně naprdeněj, že jsem nevěřila, kde se to v něm bere 8o máma mi tvrdila, že to dělá mlíko, že nadýmá, pak mu vylezl atopickej ekzém, takže asi alergie na kravskou bílkovinu, vyzkoušela jsem vše a nic mu nezabíralo, nechápala jsem, ted už vím proč, nutrilon alergy jsem nedávala, nikdo mi to nedoporučil, dávala jsem anti colics a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 10:44

@Brittana urcite mu nech udelat testy na ABKM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
9.4.14 10:46

@dani24687 Jasný, v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
16744
9.4.14 10:47

@dani24687 prý u malých miminek to nemá cenu, testy nejsou jednoznačné, aspon tak to bylo řečeno mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí