Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojka, prosim, poradte, kdo mate zkusenosti. Vybiram ceswtovni postylku a ja nemuzu nic vybirat, protoze vyzdycky skoncim u nejlepsiho a tim padem nejdrazsiho modelu…:-)
Zajimalo by me, jestli se na cestovni postylce (bude slouzit i jako prilezitostna ohradka) vyuzijete prulez ven (predpokladam, ze jsou schopne ho otevrit az starsi deti, jinak by to asi jako ohradka bylo na nic..:-) a kolecka. A jestli treba mate zkusenosti s urcityma znackama.
Diky
Ahoj Snehu, my máme obyč. ohrádku a příležitostně ji využijeme jako postýlku. Ale zas není tak skladná. Kamarádka měla nějakou cestovní - myslím HUSK, ale prý jí nakonec nevyužili, protože šustila a jejich malá v ní nechtěla spát. Možná je to hloupost a nestihla si zvyknout.
My jsme předevčírem koupili obyčejnou Nannu firmy CAM.Zatím tam malého dávám přes den,aby si zvykal.Je fakt že mírně šustí,ale bude si muset zvyknout
asi mu tu matraci potáhnu prostěradlem ať to trochu tlumí.
Jinak váha je do 10kg takže to hlevní bude splněno a poletí s náma na dovolenou(postýlka)
Gabule a Štěpula skoro 3 měsíce
Ahoj,
my mate taky uplne obycejnou a levnou postylku - koupenou nekde v hypermarketu - tusim za 1500 a je teda k nezaplaceni. Je fakt, ze hodne cestujeme, takze ji vyuzivame na spinkani (v priznivem pocasi i venku) - ale nase mala sama v postylce nikdy nechtela byt… Takze jako ohradku jsme ji nikdy nepouzili. Prulez ven nemame, nechteli jsme, aby sama vylezala, ale kamaradka pouziva postylku s oteviranim jako ohradku a je taky moc spokojena…
Zalezi na tobe, ale pokud alespon trochu cestujete, vyplati se mit tuhle vychytavku doma.
My ted cekame druhe Drace a tak bude cestovni postylka slouzit i jako alternativa pro starsi Dracici k velke posteli…
Lesina s Dracaty
Ahojky, my jsme koupili tento týden postýlku cestovní a nemůžu si ji vynachválit. Dali jsme jí do obýváku a malá je moc spokojená, vidí na mě, když jsem u PC a navíc jak padá, tak se nebouchá do hlavičky, protože síťka jí zachytí a navíc se v postýlce hrozně ráda tulí k síťce, takže je to celkem legrace. Jinak na dovolené to urcitě taky využijeme i na zahradu je to dobrá věc ![]()
Ahoj.
my cestovni postylku mme a vyuzivame na 100 pro. Výlez ven doporučuju, dá se otevřít jen zvenku, pak doporučuju černou sítku (je pres ni lip videt). My máme hauck a koupili jsme do ní normální matraci a doma v ní matěj i spinká. když pak jedeme nekam jinam, spi porad ve stejnym
. Kolecka jsou myslim zbytecna, postylka je dost lehka, taky se mi zda zbytecny prebalovaci pult. Pro male mimi je dobre dokoupit zavesne dno. myslim ze tyhle se daji koupit na www.matysek.cz, ted v akci za slusnou cenu. Nebo zkus www.caryfuk.cz.
martina
Po zkušenostech se synem bych dala přednost cestovní postýlce s odepínacím bokem a matrací. Více ji člověk využije a je levnější ![]()
Tuto postýlku dostáváme na dovolené a ten otvor do postýlky je bezvadný na hraní, potom máme místo postýlky domeček
Hodně se mi líbí značka Hauck.
Ahoj holky,
našla jsem si starší diskuzi na toto téma, protože zrovna řeším, jakou cestovní postýlku zakoupit. Nevím vůbec, jak to funguje. Asi se tam nedá dát to mimčo tak aby neleželo úplně dole, ale vysoko jako v normální postýlce, že? Poradíte, kterou mám koupit, popř. kde se dá sehnat za dobré penízky? Ještě jsem neměla čas prohledat internetové obchody. Zkouším to přes vás, bude to jistě rychlejší a navíc není nad zkušenost a doporučení, že:)
Díky moc, Julie a Albert, 2 a půl měsíce
Jo, ještě jsem zapomněla…
Lesino, pokud zavítáš…, pozdravuj Dráčata. Tvůj deníček o kojení byl super. Díky! Mám ho vytštěný a moc mi pomohl. Máme za sebou několik spurtů a stále plně kojíme. Včera teda dostal poprvé fenyklový čajík, když bylo tak dusno.
Mějte se j.
Ahoj,
my mame cestovni postylku Cam a jsme s ni moc spokojeni
. Sklada se jednoduse, ale na noseni je pomerne tezka, ale to jsou myslim vsechny skladaci postylky
vzhledem ke dnu postylky, ktere je tezke. Myslim, ze stala okolo 2000,–Kc.
Simona&Kristy(11 mesicu)
My jsme koupili cestovní postýlku Orbit, byla tedy dražší, ale moc ji využíváme a jsme stále naprosto spokojeni. Dokoupili jsme kvalitní matraci a používáme ji jako normální postýlku (zatím, dokud bude malá spát s námi v ložnici, v pokojíčku máme normální dřevěnou postýlku). Má závěsné dno, které stále používám (malá má 6 měsíců), má i přebalovák, ale ten používám jen na cestách, naštěstí má popruhy na připoutání prcka a už to máme opravdu hodně na těsno, takže bych řekla, že je využitelný tak do 5 měsíců, ale dá se oddělat, takže potom nezavazí. Má černou síťku a malá se ráda kouká než usne, má praktickou poličku, kde mám po ruce vše potřebné a taky kolotoč, který má zabudovanou malou tlumenou lampičku (paráda při nočních kontrolách) a hraje, to vše se dá nastavit buď manuálně nebo při větším pohybu. A taky vzhledově vypadá moc pěkně.Hodně cestujeme, takže často skládáme a zatím jsme neměli jediný problém. Můžu jen doporučit
Andrea
Diky za rady. Trvalo mi to docela dlouho, nez jsem se rozhoupala a taky nez jsem manzela premluvila, ze „nutne potrebujeme“ tu drazsi..
Ale kdyz me se tak libila a podle vasich rad doufam, ze vyuzijeme prulez jako domecek. A taky zvysene dno u dalsiho prcka, jestli se ho dockame…
Takze vyhrala Hauck Babycenter u www.matysek.cz (levnejsi jsem ji sice nasla u Babypro, ale zjistila jsem tady na netu, ze nejsou zrovna moc solidni (uz to tak vypadalo z jednani s nima) a kamarad mi potvrdil, ze z nich tahal dost dlouho penize za kocarek, ktery nedodali.
Tak diky a hezke cestovani a spinkani ![]()
Zcela s tebou souhlasím, my jsme chtěli postýlku Hauck Orbit kupovat taky v BabyPro, ale jednali s námi opravdu hrozně (už by mě nikdy nenapadlo se do tohoto obchodu podívat), že jsme ji nakonec koupili ve Špuntíku sice o 300 stovky dráž, ale v pohodě a s velmi vstřícným přístupem. Myslím, že jste zvolili dobře, alespoň mi jsme zcela spokojeni (když jsme ji dovezli, tak manžel u ní pořád ležel a kochal se).
Andrea
Nechci zakládat nové téma, protože jich je tu hafo a zřejmě bych dostala vynadáno
Tak oživuji namátkou jedno z těch x témat.. Jsou totiž taky dost stará, což je naprd..
Takže chci cestovní postýlku čistě na víkendové spaní mimo domov, doma mám dřevěnou.
Měla by mít z boku průhled z tmavé síťky.
Musí mít závěsné dno.
Měla by mít v čele vlez na zip.
Měla by být tmavší barvy, ale ne černá
Na ceně až tak nesejde, ale jasně že čím levnější, tím lepší ![]()
Taky nepotřebuju moskitiéru ani přebalovací pult..
Jestli víte o nějaké, která odpovídá parametrům a víte, že je kvalitnější, tak se prosím podělte..
Zatím mi padla do oka jediná http://postylky.heureka.cz/…-braun-bear/#c , ale nejsem si jistá kvalitou a stabilitou ![]()
Díky za případné tipy.
Ahojky, tak ZOPU mame i my, cestujeme s ni docela dost a je porad jak nova a dobre se slouzi a rozlozi, takze bych klidne sla do ni, mame teda tmave hnedou taky s nejakym medou
a jeste jsme do ni koupili skladaci cestovni matraci
![]()
http://www.detskyraj.cz/…caravan-plus