Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zlodcera Ahoj. Nevím jestli poradím, jen jsem chtěla napsat, že od ZOPA mám doma také cestovní postýlku, trošku jinou, ale stejná firma (značka). Syn v ní byl od narození do 15měsíců každý den, téměř celý den, od 15měsíců jen občas na víkend u babičky. Kromě toho, že je opatlaná a ušmudlaná, jí není dnešním dnem vůbec nic. A to syn už od 10 měsíců stoupal a skákal v ní, chvílemi sloužila jako bunkr a dostávala celkem do kožichu
Nepovolil jediný spoj, nic ne neroztrhlo. Jen podotýkám, že jako miminko, když v ní jen ležel, měl v tom závěsném lůžku matraci-přece jenom am ležel celý den. Měla jsem ji v obýváku. Takže za mě byla/je určitě při nejmenším kvalitní. Vytkla bych snad jen dvě věci, ale to si myslím, že má každá postýlka, takže to snad není ani vytýkání, ale…nemám jí jak vyprat-vždy kartáček, na zahradu, hadici a na slunku sušit. A za druhé mají přesný postup při propínání bočnic při skládání a rozkládání, jakmile se nedodrží, tak se to blokne a hodinu se s tím lomcuje, než to někde povolí-myslím ale, že je to jedna z bezpečnostních složek.
Jo a jak se to dava do toho obalu, tak ten taky nemame jeste ani trosicku roztrzeny a to ji fakt tahame na vikendy dost casto pryc
a malej je od narozeni takovy vetsi a tezsi..a postylka porad drzi… ![]()
@X-333 @Hanka79 Díky, holky.. no vypadá to, že do ní asi teda půjdu, nebudu radši váhat, jinak nakonec nic nekoupím
Ona i cenově vychází suprově ![]()
@zlodcera
jenom dodatek - kdybys chtela mit vetsi vyber, tak se vykasli na zavesne dno v ramci postylky, to jde totiz univerzalni dokoupit zvlast za par stovek (mam pocit, ze jsem kupovala za 299,–)
@zlodcera píše:
@X-333 @Hanka79 Díky, holky.. no vypadá to, že do ní asi teda půjdu, nebudu radši váhat, jinak nakonec nic nekoupímOna i cenově vychází suprově
Ja se kolem toho taky nejak moc nerozmyslela, koukla jsem na net, objednala a bylo to
samozrejme, ze se clovek k tomu musi trochu inteligentne chovat a nebyt ras, aby to hned nejak zrasoval, ale tak je to pro deti, tak to musi neco vydrzet
![]()
A tady se da to zavesne dno koupit universalni, jak pise Ali-Ali ![]()
http://www.detskyraj.cz/…ch-postylek/
@Ali-Ali No já jsem koukala, ale většina těch postýlek, co by byla fajn má bílou síťku - což nechápu, že to vůbec vyráběj, vždyť to dítě přes to skoro nevidí
Ale díky za tip.
@zlodcera
nase postylka ma taky bilou sitku
ani me nenapadlo, ze by to byl problem.
schvalne jsem se sla ted podivat, jak je pres to videt
a prijde mi, ze uplne v pohode ![]()
@Ali-Ali Nevím no, já teda přes černou síťku vidím mnohem líp než přes bílou
Ale jak vidím, tak je to asi věc subjektivní ![]()
@zlodcera
mozna jsou i ruzne sitky ![]()
asi fakt i zalezi na strukture, velikosti ocek i vlaken. pres tu nasi je treba videt fakt dobre. ale je mi jasne, ze to nemuzi byt pravidlo.
a cerna se zas pravda nespini ![]()
Ja mela doma od baby design, sice mela bilou sitku, ale klukovi to nam tolik nevadilo. Kluk me videl i tak. Jen jsme do ni dokoupili matracku, protoze preci jen jsem ji pouzivala na delsi lezeni a jestli neco chci kvalitni, tak je to matracka a boticky. Jinak je dokonala a ted v ni kluk spal cely mesic. prebalovaci pultik jsme nevyuzili sice vubec, ale to z duvodu, ze jsem jiz prebalovani mela vyreseno jinak. Jinak bych ji take urcite uzila. Stala me urcite pod 3000 i s tou matrackou.
Oprava. I s tou matrackou jsme se vesli pod 2 tisice Kc. Mame fialovou.