Náhlá spavost

563
13.5.05 11:21

Náhlá spavost

Ahoj holky,

chci se jen tak poradit. Náš mrňous ( 9 měsíců) moc přes den nespí. Donedavna to bylo tak 3 x půl hodiny. Teď už občas spává i hodinu a půl, ale rozhodně ne pokaždé. No a dneska najednou vyspává už dvě a půl hodiny a pořád se nějak nehodlá vzbudit. Je to normální nebo to může být příznak nějaké choroby? Byl předtím trochu brečavý, ale nezdá se mi, že by měl teplotu nebo mu něco chybělo. Tak nevím…

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
13.5.05 11:28

Ahoj těžko takhle radit na dálku, ale já bych v tom asi žádnou chorobu nehĺedala, dětičky se zkrátka pořád mění a i jejich spací režim se čas od času pozmění. Vždyť za chvíli nebudou přes den spát vůbec. A že některý den spí víc? Tak třeba je za ten den víc unavený, víc zážitků, pohybu a tak. Mě malej v tomhle věku spal 2× denně po hodině, dneska ve 14 měsících už spí jenom jednou denně tak 2 hodiny. A někdy taky vypadá že by klidně zvládnul zase 2 spaní za den. Takže já bych to moc neřešila.
Ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.5.05 13:32

Jojo, taky máme nespavce - hodka přes den maximum a najednou den po očkování najednou spala v kuse 2h 20 min (fakt jsem ten čas pořád sledovala,co se děje, jestli monitor funguje a tak).
Jinak občas, tak jednou dvakrát do měsíce spí hodku a půl - to se zřejmě v noci moc nevyspala kvůli špatnému odkrkání = trápili ji pak z toho prdíky a dospí to přes den.. ale jinak pořád vzhůru, ale naštěstní v noci spí, takže jsem radši, než kdyby spala přes den hodně a v noci jsem k ní pořád stávala… Ale co není, může být.. třeba až porostou stoličky..
E. a E. 10m

• Citovat
  • Upravit
375
13.5.05 14:17

Ahoj Ulriko,
mas matej cca do 15 mesicu spaval 2× denne, dopoledne cca pul hodiny a odpoledne kolem hodiny, celkem tedy hodinu a půl. Od roku a půl spí jen jednou denne, ale za to cca 2 hodiny. V noci spí porád stejne, cca 11 hodin. On ti prcek prejde na spanek jednou denne, ale bude potrebovat (asi) vydatnejsi. U nas to taky tedy je a vic mi to ted vyhovuje, nez 2× po kousku jednou poradne. Ja si dam doma kafe, mknu do pocitace, uvarim si naminu :-)))) pohoda.

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky