Pravidla diskuzí !!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
17.3.06 23:40

Lilo,

ty tebou zmiňované „nebezpečné výrobky“ ti to nenašlo zřejmě proto, že jsi neodklikla „vyhledej všechna slova“ = všechna slova tebou zadaného spojení…
To, že to to našlo 360 diskuzí je proto, že se v každé z nich vyskytlo slovo „nebezpečné“ NEBO „výrobky“.
Ty ale chceš diskuze, kde se vyskytnou obě slova = NEBEZEPČNÉ VÝROBKY.. Tak zkus ještě jednou vyhledávač a hned pod tebou zadanými slovy překlikni na „vyhledej všechna slova“ a pak potvrď vyhledání.
Vyjede ti to tuším 7 diskuzí.

Jinak je samozřejmě mimořádně důležité zvolit správný tvar slova…
Hledáš např. nebezpečné výrobky, ale holky budou psát o „nebezpečný výrobek“ a už ti do nevyhledá.. Takže zkusit víc variant toho, jak někdo daný problém asi popíše… Aby ti to vyhledalo maximum možných diskuzí..

Tak snad jsem to nepopletla a k něčemu ti to bude :-)
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
18.3.06 09:58

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.3.06 11:14

Lila mne to nejde tiez a to skusam vzdy x vyrazov a moznosti. potom sa na to radsej vykaslem a hladam rucne :-(
No a dakujem za ten typ s tym upozornovanim na prispevok, fakt som to nevedela v tomto som uplna truba :D ja som si donedavna ani nevsimla, ze su tu nejake moznosti, znacky, proste, ze diskusia nie je len ramik, kam sa pise svoj nazor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
18.3.06 13:07

Lilo,

beru na vědomí. :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
444
20.3.06 12:45

Jestli můžu přidat ještě jeden návrh k pravidlům diskuze, tak bych zde i znova a nejspíše tučně uvedla u možnost opravy odpovědi. Štve mně, když se pod odpovědí objeví od té stejné holky jako nová odpověď - dodatek, že něco v textu opravuje. Nevím jestli jsem se dost srozumitelně vyjádřila.
Ta možnost opravy je taky to, co mi chybí v deníčcích. Ale to by už spíše patřio do jiné diskuze, a třeba už o tom byla řeč.
Díky
 Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.3.06 14:10

Ahoj Missorko,

nejde mi udělat,aby se mi ukázaly všechny příspěvky od vybraného uživatele.
Zkoušela jsem to jak v hledání, tak u profilu daného uživatele.
Asi dělám něco špatně.

Díky za radu Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
20.3.06 14:12

Leni,

nefunguje to :-(

• Citovat
  • Upravit
440
20.3.06 20:29

Aha, já jen že dřív mi to šlo.

Díky Peto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.06 21:29

Ahoj Missorko,

má přezdívka je missak a nemůžu se celé odpoledne a večer přihlásit, prosím o info co se děje. Když najedu na stránku, přihlášena automaticky nejsem a když se přihlásim „manuálně“, hlásí mi to chybu, tak nevim.

Předem díky

Míša / missak

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.3.06 21:29

Ahoj Missorko,

má přezdívka je missak a nemůžu se celé odpoledne a večer přihlásit, prosím o info co se děje. Když najedu na stránku, přihlášena automaticky nejsem a když se přihlásim „manuálně“, hlásí mi to chybu, tak nevim.

Předem díky

Míša / missak

• Citovat
  • Upravit
Missorka
20.3.06 21:34

Míšo,

poslala jsem ti mail. :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
7
21.3.06 12:01

Ahoj Missorko, tak nevim, kde byla chyba s mým přihlášením, ale musela jsem se znovu registrovat jako Missak01 a teď to funguje. Když se přihlašuji jako missak, stále mi to hlásí chybu. Je to škoda, musím si vše zadat znovu a jsem vlastně nováček serveru. Kdyby s tím šlo něco udělat, budu ráda.

Míša / missak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
21.3.06 12:30

Missorko, zrovna včera jsem nad tímto tématem přemýšlela a říkala jsem si, že Ti snad pošlu SZ, abys to tady nějak napsala, a Tys to udělala i beze mě :D
Protože zrovna včera jsem taky něco vyhledávala no a nenašla nic, mám podobný problém jako např. Lila. Ale co mě děsně štve je, že je tu snad 100 založených diskusí o příkrmech, spaní, metřících a podobně, pořád dokola, místo aby si to ti lidé vyhledali.

A jak tu někdo nadhodil, možná by stálo za to ty diskuse rodíme tehdy a tehdy a těhotenství po potratu atd. vyjmout z těch 10 nejaktuálnějších, jejich uživatelé si je bez problému vždy najdou. Ať je místo pro jiné diskuse.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
21.3.06 12:57

Ahoj Missorko.

Taky se přikláním k tomu aby diskuze Rodíme … a takové podobné xdesítek stránkové nepadaly do posledních deseti.Mě teda daleko víc vyhovuje forma deníčků pro těhu,mimi atd.
V nové diskusi kterou zachytím si sledování zapínám ale hodně jich ani nepostřehnu protože je zasype záplava rodíme.

Martina a Tadeášek 3m19d ze Zimňátek 05-06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
21.3.06 19:53

Dobrá zpráva :-)

Pokud to stihneme, tak rozdělení diskusí bude fungovat po víkendu. :-)

Zbytek se pokusím nějak dořešit, já ze 150 diskusí na téma RP taky kvetu… ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová