Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ok, netuším, jaké jsou možnosti, v tomto směru jsem naprostý laik, byl to jen nápad
.
Ahojky Missorko,
prosím, jak jde zrušit diskuse, kterou jsem založila?
Díky Mirka
mirka82 píše:
Ahojky Missorko,
prosím, jak jde zrušit diskuse, kterou jsem založila?
Díky Mirka
Mirko, sama tu diskuzi zrušit nemůžeš, to musí Missorka ![]()
Prominte nemam cas cist vsechny vase prispevky, ale obecne byvaji problemy s neefektivni diskusi zpusobeny spatnym moderovanim a zde jakoby moderator ani nebyl. Par rad co s tim delat, ktera se osvedcili na jinych forech:
No a to by mohlo pro zacatek stacit
Peto,
nerada otravuju s takovou blbostí, ale přece ![]()
Mám nějakou šanci vložit 3 metříky? Buď jsem pako a nebo to nejde? Spíš asi pako, mám dojem, že jsem je viděla u tebe před svatbou, jsi kouzelník? ![]()
Díky Daniela
ahoj ,mou se zeptat jak smazat svůj přízpěvek popřípadě vloženou fotku-děkuji
U každého Tvého příspěvku po přihlášení máš možnost „Upravit“, nebo „Smazat příspěvek“.
ahojky chtela bych nekde napsat me otazky ale nevim kde napriklad o teh testu atd ale nevim kam najed .tady to pise porad odeslat odpoved ale ja se chci tazat .dekuji za pripadnou radu
Najdu tu někde pravidla diskuzí? Co se smí, co nesmí, za co je ban, pravidla zasílání anonymních příspěvku atd.?
@Reflex píše:
Najdu tu někde pravidla diskuzí? Co se smí, co nesmí, za co je ban, pravidla zasílání anonymních příspěvku atd.?
Ahoj, jak se dá zablokovat osoba, aby neprispívala do tématu - kam vyloženě nepatří - díky
Lilo,
možná si nerozumíme správně, ale byly dvě možnosti řazení výstupu z diskusí - podle posledních přípsěvků (pak se aktuální diskuse šoupala vždy nahoru) a nebo podle založení diskuse, dvojí výstup má reflektovat oboje. Je to prostě stejné jako u deníčků a tam to nikomu nevadí. Ale zjistím další technické možnosti.
Smokie,
teoreticky by jich mohlo být víc, ale ta první strana prostě není nafukovací.
Zatím to takhle necháme a uvidíme, myslím, že je to jen o zvyk. Nebo se vás ozve víc a nějak se to pokusíme řešit.