Pravidla diskuzí !!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Missorka
28.3.06 07:08

Lilo,

možná si nerozumíme správně, ale byly dvě možnosti řazení výstupu z diskusí - podle posledních přípsěvků (pak se aktuální diskuse šoupala vždy nahoru) a nebo podle založení diskuse, dvojí výstup má reflektovat oboje. Je to prostě stejné jako u deníčků a tam to nikomu nevadí. Ale zjistím další technické možnosti.

Smokie,

teoreticky by jich mohlo být víc, ale ta první strana prostě není nafukovací.

Zatím to takhle necháme a uvidíme, myslím, že je to jen o zvyk. Nebo se vás ozve víc a nějak se to pokusíme řešit.

• Citovat
  • Upravit
830
28.3.06 08:02

Ok, netuším, jaké jsou možnosti, v tomto směru jsem naprostý laik, byl to jen nápad :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.5.06 18:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
22.5.06 10:07

Jak zrušit fórum

Ahojky Missorko,
prosím, jak jde zrušit diskuse, kterou jsem založila?
Díky Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.5.06 15:15

Re: Jak zrušit fórum

mirka82 píše:
Ahojky Missorko,
prosím, jak jde zrušit diskuse, kterou jsem založila?
Díky Mirka

Mirko, sama tu diskuzi zrušit nemůžeš, to musí Missorka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.6.06 13:10

Prominte nemam cas cist vsechny vase prispevky, ale obecne byvaji problemy s neefektivni diskusi zpusobeny spatnym moderovanim a zde jakoby moderator ani nebyl. Par rad co s tim delat, ktera se osvedcili na jinych forech:

1. Byt moderatorem diskuse by mel moznost mit kazdy, o kom se da rict, ze by to mohl delat dobre (ne jen admin) - napr. lide, kteri prispeli ohromnym mnozsvym dobrych prispevku apod - pro server teto velikosti by bylo celkem vhodne, kdyby moderatory vybiral admin
  2. Tema, ktere uz se diskutovalo je treba moderatorem zamknout (zakazat nove prispevky) a dat odkaz na puvodni diskusi.
  3. Moderator by mel dohlizet na dodrzovani obecnych pravidel diskuse a mel by mit moznost presmerovat prispevky do jineho tematu

No a to by mohlo pro zacatek stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
21.6.06 13:17

Honzulko,

díky.

Vím a počítám s tím.

• Citovat
  • Upravit
720
13.7.06 09:06

Peto,
nerada otravuju s takovou blbostí, ale přece :wink:
Mám nějakou šanci vložit 3 metříky? Buď jsem pako a nebo to nejde? Spíš asi pako, mám dojem, že jsem je viděla u tebe před svatbou, jsi kouzelník? :D
Díky Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
13.7.06 10:51

Abajo,

pošli mi kód toho metříku a já s tím něco provedu… ;)

• Citovat
  • Upravit
39
22.12.07 19:21

ahoj ,mou se zeptat jak smazat svůj přízpěvek popřípadě vloženou fotku-děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
22.12.07 21:52

U každého Tvého příspěvku po přihlášení máš možnost „Upravit“, nebo „Smazat příspěvek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.9.09 15:41

nevim kde psat

ahojky chtela bych nekde napsat me otazky ale nevim kde napriklad o teh testu atd ale nevim kam najed .tady to pise porad odeslat odpoved ale ja se chci tazat .dekuji za pripadnou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 13:12

Najdu tu někde pravidla diskuzí? Co se smí, co nesmí, za co je ban, pravidla zasílání anonymních příspěvku atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.11.17 13:19
@Reflex píše:
Najdu tu někde pravidla diskuzí? Co se smí, co nesmí, za co je ban, pravidla zasílání anonymních příspěvku atd.?

https://www.emimino.cz/podminky-uziti/

• Citovat
  • Upravit
1109
31.3.18 21:59

Ahoj, jak se dá zablokovat osoba, aby neprispívala do tématu - kam vyloženě nepatří - díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová