Pravidla diskuzí !!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
21.3.06 20:42

Missorka
chtěla jsem se jen zeptat, asi to sem nepatří, ale nedá mi to. Nešlo by nějak upravit písmo v deníčcích a podobných diskuzí, kromě nových diskuzích je to písmo příšerné, nevim, jestli si ho nějak můžu sama upravit, ale to asi ne, že???? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
21.3.06 21:21

Ver,

zkus vydržet do víkendu ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
1718
27.3.06 20:55

To nové rozdělení diskuzí na 10 nejnověji založených diskusí a 10 posledních komentářů v již založených diskusích se mi moc líbí :D

Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 20:57

Souhlasím s Lilou, je to super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.3.06 21:01

hm, tak ja nesouhlasim… protoze tak jak je to ted, tak ty hodne ctene diskuze vytlaci ty ostatni :cry:
je dobry to 10 poslednich diskuzi, ale posledni prispevky byly predtim udelany lip - ze tam byla ta diskuze jen jednou a ne treba 10×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
27.3.06 21:04

10 posledních komentářů v již založených diskusích se zobrazuje vícekrát? Nevšimla jsem si, tak to zkouším…

No jo, máš pravdu, zdeniku, toho jsem si nevšimla (zrovinka tam byly různé diskuze)… a souhlasím s tebou, že se mi také více líbilo, když se poslední komentář zobrazil vždy jen jednou a ne, když jsem jej v posledních komentářích viděla x-krát …

Nic ve zlém …

Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.3.06 21:07

Zdeni,

sorry, ale takhle je to jediné možné řešení, aby vyhovovalo co nejvíc lidem.

Tvůj přístup je možná trochu sobecký, protože před tím, když vaše stálé diskuse vytlačovaly ty aktuální, zas to vadilo náhodným uživatelkám diskusí a já bych ráda myslela na obě skupiny. :-)

• Citovat
  • Upravit
1718
27.3.06 21:09

Jo, jo, Missorko, nejde vyhovět všem … stejně díky :wink:
 Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.3.06 21:14

jestli můžu,taky bych se k tomu vyjádřila…

je to vážně trošku divné vidět třeba 3× Odběr plodové vody a výsledek a „svou diskuzi“ pracně hledat…

snad si časem zvyknu.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.06 21:15

missorko, nechci se hadat, a asi jsme si nerozumely… :?
ale prave takhle mi prijde, ze to ty mene casto ctene diskuze vytlacuje… protoze kdyz neni zalozena jako jedna z poslednich, takze neni v Poslednich 10 diskuzich, tak z tech Poslednich prispevku ji prave vytlaci diskuze typu Cekatelky nebo Snazilky, kde jsme schopny tech 10 prispevku napsat behem 20 minut a tim vlastne zneviditelnime treba nejaky posledni prispevek ke starsi diskuzi…
ted jsem se do toho nejak zamotala, doufam ze je to pochopitelny…
nechci te kritizovat, je mi jasny, ze to neni jednoduchy, jenom jsem chtela prispet :(

• Citovat
  • Upravit
Missorka
27.3.06 21:16

Dano,

prostě to funguje stejně jako komentáře ke článkům…

Peta

• Citovat
  • Upravit
5525
27.3.06 21:17

a omlouvam se , to jsem byla ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
27.3.06 22:17

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.3.06 22:25

Už jsem s tím šťourala i v „Co chcete změnit na eMiminu“, ale koukám, že se ty nové komentáře velmi rychle obměňují, tak to možná nebude až takový problém, jak by se mohlo zdát, co myslíte?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.3.06 22:27

Jen mě ještě napadá, nešlo by na Nové komentáře dát více míst? Třeba 15 nebo 20?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová