Praxe v oboru chemie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, mohl bych se prosím zeptat, do jakých firem berou ještě studenty posledních ročníku inženýrského studia na praxe z chemie (v okolí Prahy). Máme to jako povinný předmět (musíme praxi absolvovat). Když jsem psal emaily, tak nikdo neodpovídal. Děkuji za radu
Asi nebudete první co hledají praxi. Máte kontakt přímo že školy na koho se obrátit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme na firmy na Moravě, ale to se zrovna moc nehodí, když jsem z Prahy. Ale děkuji. Budu hledat dál.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Máme na firmy na Moravě, ale to se zrovna moc nehodí, když jsem z Prahy. Ale děkuji. Budu hledat dál.
Budeš muset hledat, měli jsme kontakty přímo na lidi ve firmách, ale to bylo tragické, hledali jsme sami.
Skončila jsem v labu v nemocnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak aspoň řekni obor. Bio, analytika, ingy, technologie? Jinak pomůže google a osobně obvolat a obepsat všechno, co jde. Já měla praxe na škole, ale vím, že spolužáci se domlouvali, že bydleli u Moraváků doma, aby se dostali na praxe.
- Citovat
- Upravit
@Azeretereza nezkoušel, napíšu tam, Děkuji. @Elenloth Obor anorganické technologie.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mohl bych se prosím zeptat, do jakých firem berou ještě studenty posledních ročníku inženýrského studia na praxe z chemie (v okolí Prahy). Máme to jako povinný předmět (musíme praxi absolvovat). Když jsem psal emaily, tak nikdo neodpovídal. Děkuji za radu