Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den mam dotaz, 16.11. Jsem byla na gynekologii s tim ze jsi prejeme s pritelem miminko a nato mi udelala doktorka ultrazvuk a rekla mi ze tam vidi dutinu ale ze je prazdna, nic vic mi k tomu nerekla a poslala me domu co by to mohlo znamenat? Posledni ms byla 2.10. Do 6.10.
@Yorkmut píše:
A objednala te kdy na dalsi kontrolu?
Neobjednala prave ![]()
„Paní doktorko nerozumím tomu co říkáte, můžete mi to vysvětlit.“ Tuto větu si doporučuji zapamatovat a používat. Takže máš zpoždění menstruace?
@JancaS84 píše:
„Paní doktorko nerozumím tomu co říkáte, můžete mi to vysvětlit.“ Tuto větu si doporučuji zapamatovat a používat. Takže máš zpoždění menstruace?
@Lollien píše:Ano mam spozdeni, ale jde mi vlastne o tu dutinu nevim co to znamena
Tak to asi myslela, že vidí jen prázdnou dělohu, že nejsi těhotná
@ivašot. píše:
Tak to asi myslela, že vidí jen prázdnou dělohu, že nejsi těhotná
Dobre, dekuji ![]()
@Melodie91 píše:
A test mas pozitivni?
Ano mám, delala jsem jsi ho kolem 18.10.
@Lollien píše:
pokud si měla 18.10. pozitivní test, tak by muselo být vidět už i srdíčko plodu…
@Lollien píše:
Jestli jsi mela posledni den ms 6.10. a 18.10. jsi si delala test tak to je dost brzo…a kdybys teda mela 18.10. pozitovni test, tak by tam doktorka uz neco videla…takze mas kolik dni spozdeni..10? udelej si test znovu, a kdyz by byl pozitivni, tak doktorce znovu zavolej
@Lollien píše:
To je ten test
To neni pozitivni test bohuzel..to je s primhourenyma ocima max duch..
@Melodie91 píše:
To neni pozitivni test bohuzel..to je s primhourenyma ocima max duch..
Paní lékařska tvrdila že pozitivní je ![]()
@Lollien to nějak nesedí 18.10. ještě nemohl být test pozitivní pokud ms trvala do 6.10..