Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lollien Teda jestli ti doktor bere ducha jako pozitivní test a neřeší další vyšetření, tak bych změnila doktora. A je jedno co bylo 18.10., ale pokud je zpoždění a prázdná děloha, tak by rozhodně měl doktor řešit vyšetření krve na HCG a možnost, že se může jednat i o mimoděložní těhotenství, které je teda i dost nebezpečné. Takže bych neřešila co myslela doktorka dutinou, ale udělala si fofrem test a pokud bude pozitivní, běžet na krev a pokud bude i krev pozitivní, tak se nechat pořádně vyšetřit jestli to není mimoděložní. Mě v 6tt toho bludišťáka hledali 3 doktoři a nebyl skoro vidět v tom vejcovodu, na operaci jsem šla ještě ten den.
@bbk85 píše:
@Lollien Teda jestli ti doktor bere ducha jako pozitivní test a neřeší další vyšetření, tak bych změnila doktora. A je jedno co bylo 18.10., ale pokud je zpoždění a prázdná děloha, tak by rozhodně měl doktor řešit vyšetření krve na HCG a možnost, že se může jednat i o mimoděložní těhotenství, které je teda i dost nebezpečné. Takže bych neřešila co myslela doktorka dutinou, ale udělala si fofrem test a pokud bude pozitivní, běžet na krev a pokud bude i krev pozitivní, tak se nechat pořádně vyšetřit jestli to není mimoděložní. Mě v 6tt toho bludišťáka hledali 3 doktoři a nebyl skoro vidět v tom vejcovodu, na operaci jsem šla ještě ten den.
Už jsem uvažovala o změně doktora jenom kvůli tomu že mi řekla že mi bude brát krev kvůli hcg, ale ani to mi potom neudělala a poslala mě domů
jinak děkuji moc
zítra koupím test a uvidím no snad to nebude mimoděložní ![]()
@Lollien Rozhodně bych ti to nepřála
U některých doktorů si prostě musíš říct co chceš, aby ti udělali a trvat na tom, je to hrozné. Test kup a udělej kdykoliv, máš už docela zpoždění pokud máš normální cyklus 28-30 dní a to by ukázalo i přes den, ne jen z ranní moči. Pokud to tam bude hned ráno bych naběhla k doktorce ať nabere krev a nebo znovu vyšetří a zkontroluje vejcovody. A neboj, jsou i případy, kdy to není vidět v děloze a za týden či dva to někde vykoukne a bije
držím palečky