Prázdno na mateřské

Anonymní
13.6.23 00:35

Prázdno na mateřské

Je mi kolem 40, mám dvě malé děti, partnera s kterým jsem asi tak 12 let a jsem na mateřské už skoro 5 let. Děti moc miluju, jsou pro mě vším, ale snad každý den se už nemůžu dočkat až usnou a budu mít pro sebe volno. Jedno má bohužel určitou diagnozu, druhé bude mít zřejmě taky, takže je to dost psychicky náročné. Fyzicky jsem také každý den vyčerpaná, vypadaly mi vlasy a to tak, že sama kadeřnice to označila už za alopecii. Skončila jsem na antidepresivech a mám i další léky. Nějak mě prostě poslední 4 roky oddělaly. S mužem spolu nespíme. Ani jeden nemáme na sex chut a já s nim u ani spát asi nechci. On se k sexu taky nehrne. Cítím se sama. Nějak prázdná. O kamarádky jsem přišla, nejsem schopná udržet dlouhodobé kamarádské vztahy. Pořád mi tak nějak chybí doba, kdy jsem byla svobodná a mohla si dělat co chtěla. Když se mi chtělo spát, šla jsem spát, kdy jsem chtěla jít to kina, šla jsem. ted nemuzu tak nejak nic. Nestěžuju si, jen nevím co s tím mám dělat. Chtěla bych milence, kterému bych mohla říkat všechno, ale který by po mě nic nechtěl. Ale nepřipadám si absolutně atraktivní a sebevědomí mi během mateřské kleslo na nulu a vím, že to stejne neni reálné, protoze by mě svědomí nenechalo pak spát. Je tu někdo kdo je na tom tak nějak podobně? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
13.6.23 01:46

Rozvod, vymerit peci i muzi a hned mas spoustu casu pro sebe :nevim:.
Nebo generalku na to vsechno, tim rozdelenim pece muzete zacit. At to tatinek stihne natrenovat.

Oprasit konicky uz pak muzes sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
13.6.23 05:40

A já bych řádila jít do práce, to se čas zaplní a na koníčky a kamarády by stejně nebyl čas. Budeš si zase moci dělat, co chceš. Za 10, 15 let ano, teď te děti potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
13.6.23 06:21
@Lucie_Sx píše:
Rozvod, vymerit peci i muzi a hned mas spoustu casu pro sebe :nevim:.
Nebo generalku na to vsechno, tim rozdelenim pece muzete zacit. At to tatinek stihne natrenovat.Oprasit konicky uz pak muzes sama.

Nebo taky žádný, když se na peci muz vykašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
13.6.23 06:25
@j.a.n.i1 píše:
Nebo taky žádný, když se na peci muz vykašle…

A méně peněz k tomu. No to bude najednou pocit atraktivity!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 06:48

Chápu tě, zažíváme něco podobného, i když teď se to zlepšilo.
Máš čas na nějaký svůj koníček?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.23 07:11

Rozvod z mé strany nehrozí. Takovou paseku v dětech neudělám, že bysme se rozešli. Koníčky jsem měla, ale jediný čas kdy bych je mohla dělat je po večerech a to u nohou usínám takže v podstatě těch 5 let už koníčky nemam.

• Citovat
  • Upravit
1209
13.6.23 07:17

Otázka je jak dlouho to vydrží tvůj chlap. Jestliže spolu ve 40 letech vůbec nespíte, tak je dost možné, že on si to řeší nebo brzy pořeší jinde. Jsi dlouho doma, až začneš chodit do práce, tak si třeba nebudeš připadat tak prázdná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
13.6.23 07:28

Tohle je výsledek toho, když si někdo nutně musí pořídit dvě děti hned za sebou, aby “byli parťáci” :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
13.6.23 07:31
@Tosidelassrandu píše:
Tohle je výsledek toho, když si někdo nutně musí pořídit dvě děti hned za sebou, aby “byli parťáci” :roll:

Co to s tím má společného? Já mám deti necely rok od sebe, a vypadany vlasy ani nervy v kyblu z nich nemam.

• Citovat
  • Upravit
24783
13.6.23 07:33

Sorry, ale takhle se žít dlouhodobě nedá…
měla bys jít do práce, oprášit nějakou kámošku (asi si dost stěžuješ, nikdo nechce energetického upíra za kamarádku, chce to být aspoň trochu pozitivní..),
na vlasy biosil-biotin, aspoň 1× týdně si přece můžeš jít zacvičit nebo si zajít do kina i když máš 2 děti…

a na tom sexu bych taky zapracovala, že se on do něj „nehrne“ doma neznamená, že se nepohrne jinde…

Příspěvek upraven 13.06.23 v 07:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
13.6.23 07:36
@Tajemnadama píše:
Co to s tím má společného? Já mám deti necely rok od sebe, a vypadany vlasy ani nervy v kyblu z nich nemam.
Úplně všechno? Píše o prázdnotě na mateřské po 5 letech. Nemít ty děti hned u sebe, tak je dávno v práci.
  • Citovat
  • Upravit
30408
13.6.23 07:36
@Tajemnadama píše:
Co to s tím má společného? Já mám deti necely rok od sebe, a vypadany vlasy ani nervy v kyblu z nich nemam.

Jenže každej je prostě jinej. Zakladatelka má děti v pokročilém věku, moc jí to nebaví, nenaplňuje a navíc na ně nemá dost sil. Jedno by měla až nad hlavu natož dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
13.6.23 07:39
@Anonymní píše:
Rozvod z mé strany nehrozí. Takovou paseku v dětech neudělám, že bysme se rozešli. Koníčky jsem měla, ale jediný čas kdy bych je mohla dělat je po večerech a to u nohou usínám takže v podstatě těch 5 let už koníčky nemam.

A co konicky tvych deti? Mne prijde tak nejak prirozene, ze se clovek ruzne v prubehu zivota uprednostnuje/upozaduje, vyvíjí se náplň trávení volného času. Ten tvuj čas fakt přijde. Vidím, jak mě čím dál méně potřebuje školák, zároveň on má tolik koníčků, že to bohatě vyplní můj volný čas a řada jich je zajímavých i pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.6.23 07:43

A kolik je dětem, když jste 5 let na mateřské, to už by měly chodit do školky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí