Kde sehnat peníze?

15
11.6.23 13:02

Kde sehnat peníze?

Mám doma 2 malé děti, jsem na rodičáku tzn. že beru cca 9000,–. Starší nastupuje v září do školky, mladší je hodně uplakaná a chovací. Nemůžu a hlavně nechci ji dát někam do jeslí nebo tak. Manžel měl před dvěma roky docela dobře placenou práci na to že má jen učnák a ještě v oboru který nemůže dělat. Bohužel náklady hodně vzrostli a on má pořád stejné peníze takže už vůbec nevyjdeme. Mám sice něco naspořeno ale zásoby se rychle tenčí. Potřebuji někde splašit alespoň pár tisícovek každý měsíc.
Myslela jsem že bych dělala něco na počítači doma ale všude chtěj buďto účetnictví nebo programování a ani o jednom nevím vůbec nic. Taky mě baví vyrábět různé blbosti: háčkovat, šít a podobně, ale neumím to prodat. Hlásila jsem se i na roznos letáků ale nabídli mi jen noviny ve 3 ráno a to bych nezvládla.
Nemáte někdo nějakou radu jak si přivydělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4122
11.6.23 13:07

Ať si jde manžel říct o přidání. Není normální, aby mu za dva roky při současné inflaci nezvýšil plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
11.6.23 13:09

@Oman tak bud muz bude muset popremyslet o zmene prace nebo hledej brigadu v dobe, kdy se muze starat o deti on - vecery, vikend. Uklid, nejaky fastfood?

• Citovat
  • Upravit
8302
11.6.23 13:12

@Oman chlap ať jde přivydělat. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.6.23 13:19

@Oman brigada ty nebo chlap ale v prve rade bych si na papir hodila prijmy, stale platby a zjistila doopravdy, jak na tom jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.6.23 13:22
@Oman píše:
Mám doma 2 malé děti, jsem na rodičáku tzn. že beru cca 9000,–. Starší nastupuje v září do školky, mladší je hodně uplakaná a chovací. Nemůžu a hlavně nechci ji dát někam do jeslí nebo tak. Manžel měl před dvěma roky docela dobře placenou práci na to že má jen učnák a ještě v oboru který nemůže dělat. Bohužel náklady hodně vzrostli a on má pořád stejné peníze takže už vůbec nevyjdeme. Mám sice něco naspořeno ale zásoby se rychle tenčí. Potřebuji někde splašit alespoň pár tisícovek každý měsíc.
Myslela jsem že bych dělala něco na počítači doma ale všude chtěj buďto účetnictví nebo programování a ani o jednom nevím vůbec nic. Taky mě baví vyrábět různé blbosti: háčkovat, šít a podobně, ale neumím to prodat. Hlásila jsem se i na roznos letáků ale nabídli mi jen noviny ve 3 ráno a to bych nezvládla.

Už několik let je děsně in darovat vajíčka. Neber to ode mě jako doporučení, jen ta možnost tady je.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
11.6.23 13:25
@Klopotkova píše:
Už několik let je děsně in darovat vajíčka. Neber to ode mě jako doporučení, jen ta možnost tady je.

Tak to uz snad radsi plazmu :/
My pak ve spitale davane dohromady ty nestastnice s hyperstimulacnim syndromem

• Citovat
  • Upravit
4140
11.6.23 13:30

Na rodicaku jsem chodila vytírat schody v blízkém paneláku. Mohla jsem si to naplánovat podle toho, jak byl chlap doma.
Jinak by si především chlap měl říct o přidání, zmenit práci nebo si najít brigádu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56029
11.6.23 13:34

Pokud je chlap doma o víkendu, najde si brigádu on nebo ty. Do skladu, obchodu, teď i na pole, na pile.

Příspěvek upraven 11.06.23 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.6.23 13:37

Co ty, s malyma detma. Manzel at hleda jinou práci, anebo o vikendech brigády. Rozvoz jidla, za kasu, tam hledaji porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8452
11.6.23 13:38

Jak bude chlap doma, tak se starat může on a ty mezitím budeš někde pracovat na pár hodin (úklid apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35690
11.6.23 13:40

Zkus se zeptat v té školce, třeba by si mohla mít sebou i to mladší.
Ale jinak já dělám účto z domu a taky si kolikrát manžel musí vzít děti po práci ven abych mohla udělat práci a soustředit se na to.
Hledej něco na odpoledne večer aby jste s manželem vystřídali, úklid v okolí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.6.23 13:41
@Konnny píše:
Co ty, s malyma detma. Manzel at hleda jinou práci, anebo o vikendech brigády. Rozvoz jidla, za kasu, tam hledaji porad..

a proc chlap? :zed: chlap se ma sedrit? proc nemuze ona jit o v dobe, kdy ma on volno do prace a on at se stara o male deti?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
11.6.23 13:46
@Oman píše:

Když má chlap volno, tak ať je doma s dětmi a ty na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.6.23 13:50

Poptat se známých v místě bydliště, zda někdo o něčem neví?
Nevím jak malé děti máš, ale tak buď brigáda ty nebo manžel.
Co jiného chceš číst?
Předpokládám, že zvýšení platu a jiné zaměstnání jste už řešili.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex