Přestup z nemocenské na mateřskou dovolenou

33
9.6.23 15:28

Přestup z nemocenské na mateřskou dovolenou

Ahoj, potřebovala bych prosím poradit😁 před těhotenstvím jsem nastoupila do nové práce, a měla smlouvu určenou na rok, byla jsem tam cca 6 měsíců, dozvěděla jsem se že jsem těhotná, a přešla na rizikové těhotenství, ( moc věcí okolo) tím pádem mi smlouva skončila, teď přecházím na mateřskou dovolenou, a minulý měsíc mi přišli peníze od 3.5 do 24.5 cca 11 něco, a teď 6.6, 4700 jako příspěvek v mateřství za dobu 25.5. Do 30.5, mělo by mi ještě něco přijít? Nebo mi přijdou peníze až příští měsíc? Doufám že to bude dávat trochu smysl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36155
9.6.23 15:31
@Teruki píše:
Ahoj, potřebovala bych prosím poradit😁 před těhotenstvím jsem nastoupila do nové práce, a měla smlouvu určenou na rok, byla jsem tam cca 6 měsíců, dozvěděla jsem se že jsem těhotná, a přešla na rizikové těhotenství, ( moc věcí okolo) tím pádem mi smlouva skončila, teď přecházím na mateřskou dovolenou, a minulý měsíc mi přišli peníze od 3.5 do 24.5 cca 11 něco, a teď 6.6, 4700 jako příspěvek v mateřství za dobu 25.5. Do 30.5, mělo by mi ještě něco přijít? Nebo mi přijdou peníze až příští měsíc? Doufám že to bude dávat trochu smysl :lol: :lol:

Smysl mě to moc nedává.
A kdy jsi na tu mateřskou nastupovala, respektive od kdy jsi žádala o PPM? Mateřskou dovolenou nemáš.
Edit: jo už to chápu, však ti přišla neschopenka do 24.5 a od 25.5 mateřská, co by jsi ještě chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.6.23 15:35

@JancaS84 Doktorka mi ukončila neschopenku 24.5, a papíry na mateřskou jsem podávala cca 29.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.6.23 15:38

@JancaS84 přišlo mi to minulý měsíc,, teď 6 mi přišli 4000, je to dost málo, tak jsem jen chtěla vědět jestli budu zbytek měsíce až do příštího měsíce „bez penez“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36155
9.6.23 15:40
@Teruki píše:
@JancaS84 Doktorka mi ukončila neschopenku 24.5, a papíry na mateřskou jsem podávala cca 29.5

To je jedno kdy jsi je podávala, důležitý je datum od kdy chceš čerpat PPM. To jsi si zvolila nejspíš ten následující den 25.5. a podle toho ti přišly i peníze. Neschopenka do toho 24.5. N
Tak jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36155
9.6.23 15:42
@Teruki píše:
@JancaS84 přišlo mi to minulý měsíc,, teď 6 mi přišli 4000, je to dost málo, tak jsem jen chtěla vědět jestli budu zbytek měsíce až do příštího měsíce „bez penez“

Tak za květen ti nemocenská i mateřská přišly. Takže ano, další peníze ti přijdou v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11867
9.6.23 15:48

Však si dostala vše co si měla..co bys ještě chtěla? 8o Za červen dostaneš peníze v červenci stejně jako si teď v červnu dostala peníze za květen… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
9.6.23 19:28
@Teruki píše:
Ahoj, potřebovala bych prosím poradit😁 před těhotenstvím jsem nastoupila do nové práce, a měla smlouvu určenou na rok, byla jsem tam cca 6 měsíců, dozvěděla jsem se že jsem těhotná, a přešla na rizikové těhotenství, ( moc věcí okolo) tím pádem mi smlouva skončila, teď přecházím na mateřskou dovolenou, a minulý měsíc mi přišli peníze od 3.5 do 24.5 cca 11 něco, a teď 6.6, 4700 jako příspěvek v mateřství za dobu 25.5. Do 30.5, mělo by mi ještě něco přijít? Nebo mi přijdou peníze až příští měsíc? Doufám že to bude dávat trochu smysl :lol: :lol:

Však je to v pořádku, nemocenská a mateřská za květen, tedy dvě sumy. Další bude v červenci za červen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
10.6.23 17:45
@Teruki píše:
@JancaS84 přišlo mi to minulý měsíc,, teď 6 mi přišli 4000, je to dost málo, tak jsem jen chtěla vědět jestli budu zbytek měsíce až do příštího měsíce „bez penez“

Přišlo vám za 7 dní PPM 4700 Kč. Kolik byste chtěla? V červenci dostanete peníze z PPM za celý červen, čili za 30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí