Kde sehnat peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
11.6.23 15:03
@kocourGarfield píše:
Zakladatelko a co by jsi chtěla dělat?
Háčkování a pletení a sítí je dle mého super, ale pokud to neumíš prodat, tak nic moc.Co nějaký doplňování zboží, i když teď naběhnou flexibilní studenti na prázdniny.
Hlídání ne, noviny ne, úklid ne, nic specifického neumíš?

Vlastně ani sama nevím co bych chtěla dělat. Školu mám technického zaměření, umím docela dobře s excelem baví mě takové ty tabulky co pracují za vás a pod. Klidně bych i něco třídila, rovnala… Nevadil by mě ani takový ten kurýr co v jedné firmě vyzvedne dokumenty a donese je do jiné, ale to je asi jen v Praze jinde jsem to neviděla. Fakt nevím. Když by mi někdo řekl hele uháčkuj mi 1000 kytiček budu je našívat na trička tak to beru. Dala jsem si inzerát na homeoffice ale ozval se mi jen jeden člověk který potřeboval zjistit něco o speciálních přístrojích v nemocnicích :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.6.23 15:07
@Oman píše:
Vlastně ani sama nevím co bych chtěla dělat. Školu mám technického zaměření, umím docela dobře s excelem baví mě takové ty tabulky co pracují za vás a pod. Klidně bych i něco třídila, rovnala… Nevadil by mě ani takový ten kurýr co v jedné firmě vyzvedne dokumenty a donese je do jiné, ale to je asi jen v Praze jinde jsem to neviděla. Fakt nevím. Když by mi někdo řekl hele uháčkuj mi 1000 kytiček budu je našívat na trička tak to beru. Dala jsem si inzerát na homeoffice ale ozval se mi jen jeden člověk který potřeboval zjistit něco o speciálních přístrojích v nemocnicích :think: :think:

Muzes v marketu rovnat zbozi do regalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.23 15:12
@hanka.br. píše:
Nemůžeš, nechceš, nemáš kapacitu, neumíš. Budete muset snížit náklady, když to cestou zvýšení příjmů nepůjde. Vždycky je na čem ušetřit.

Vždycky taky ne. Kupujeme už snad jenom jídlo. Ani ty sladkosti už dětem nekoupím. Oblečení mají zděděné něco dokoupí babičky. Pro sebe si nekoupím nic. Manžel hodně projede do práce, nájem se pořád zdražuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20898
11.6.23 15:13
@kocourGarfield píše:
Zakladatelko a co by jsi chtěla dělat?
Háčkování a pletení a sítí je dle mého super, ale pokud to neumíš prodat, tak nic moc.Co nějaký doplňování zboží, i když teď naběhnou flexibilní studenti na prázdniny.
Hlídání ne, noviny ne, úklid ne, nic specifického neumíš?

Jelikož to dělá polovina ženských, tak je šílený převis nabídky a poptávky a prodávají se hlavně velmi složité věci, na kterých člověk stráví stovky hodin a dostane za to pár stovek. Absolutně nebrat. (Manželka taky zkoušela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.6.23 15:19
@Oman píše:
Vždycky taky ne. Kupujeme už snad jenom jídlo. Ani ty sladkosti už dětem nekoupím. Oblečení mají zděděné něco dokoupí babičky. Pro sebe si nekoupím nic. Manžel hodně projede do práce, nájem se pořád zdražuje.

Vždycky to jde. Ale s tvým negativním přístupem fakt nevím, co čekáš. Sbírku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28843
11.6.23 15:22
@smile_xxx píše:
Pokud umíš jazyky, tak korporáty, ty jednou na HO. Ale podle mě jsi HO nikdy neměla, jestli si myslíš, že budeš stíhat agendu přes den, a do toho se starat o dítě. To jde jako nouzovka, když je dítě nemocné, ať žena nemusí jít na OČR. Málokdo nabízí dělat HO po nocích, většinou je tam denní internakce s klientem/kolegy a pod.

No trvalé HO s dětma je pěkně na palici :zed: ale třeba sežene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
11.6.23 15:28

@Oman No já bych viděla jako nejlepší řešení, aby změnil manžel práci…nebo se přestěhovat blíže té jeho stávající? Hodně projede…nájem máte taky drahý…tak je jedno, kde ho platíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
11.6.23 15:31

Zvýšení platu (dva roky beze změn?), změna práce muže.
Najít si brigádu na dobu, kdy je muž doma.
Můžete chodit na plazmu, to vám hodí i 3 400 Kč měsíčně a to už by jistě také bylo znát.
Něco prodat a posbírat tak alespoň něco málo peněz (nevyužité oblečení, zbytečný kus nábytku, spotřebič ležící bez využití v komoře, hračky a oblečení po dětech…)

Nebo dle zdejších diskuzi velmi oblíbené řešení: homecredit a další mimísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.6.23 15:44

Co třeba úklid domácností, nebo třeba žehlení někomu, venčení psů? Dej si inzerát na úklid, nebo co hledáš, do nějaké vaší místní FB skupiny, napiš a vylep to na nástěnce ve školce, na vývěsku na hlavní ulici, v Kauflandu, rozhoď sítě po kamaradkach… To bylo, aby ai toho někdo nevšiml. Na nějaký menší šolich na rodičáku se musíš nabízet sama. To na prace.cz fakt nenajdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
11.6.23 16:22

@Margery mám trvalý HO s dvěma a dětma a pohoda, někdy dělám až večer, do noci (kolegové z US a MX jsou 6-7 hodin za náma, tak kvůli nim). Pravda, s pětiměsíční uplakanou kontaktní nespací mladší to bylo na hranici přežití, ale zvládli jsme to. Normálně plnohodnotně pracuju, neflákám se, nemám žádné úlevy, děti nezanedbávám. Je to náročné, ale ne nemožné, baví mě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
11.6.23 16:55
@hanka.br. píše:
Vždycky to jde. Ale s tvým negativním přístupem fakt nevím, co čekáš. Sbírku?

Jo Donio uz dela sbirky uz i na takove..taky jsem zirala..uz ne onkologicti, umirajici, po pozaru, nebo co zustali tragicky sami..uz na kocky, psy, a i ty co nevyjdou.. :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.6.23 17:03
@Oman píše:
Mám doma 2 malé děti, jsem na rodičáku tzn. že beru cca 9000,–. Starší nastupuje v září do školky, mladší je hodně uplakaná a chovací. Nemůžu a hlavně nechci ji dát někam do jeslí nebo tak. Manžel měl před dvěma roky docela dobře placenou práci na to že má jen učnák a ještě v oboru který nemůže dělat. Bohužel náklady hodně vzrostli a on má pořád stejné peníze takže už vůbec nevyjdeme. Mám sice něco naspořeno ale zásoby se rychle tenčí. Potřebuji někde splašit alespoň pár tisícovek každý měsíc.
Myslela jsem že bych dělala něco na doma ale všude chtěj buďto účetnictví nebo programování a ani o jednom nevím vůbec nic. Taky mě baví
@Oman píše:
Mám doma 2 malé děti, jsem na rodičáku tzn. že beru cca 9000,–. Starší nastupuje v září do školky, mladší je hodně uplakaná a chovací. Nemůžu a hlavně nechci ji dát někam do jeslí nebo tak. Manžel měl před dvěma roky docela dobře placenou práci na to že má jen učnák a ještě v oboru který nemůže dělat. Bohužel náklady hodně vzrostli a on má pořád stejné peníze takže už vůbec nevyjdeme. Mám sice něco naspořeno ale zásoby se rychle tenčí. Potřebuji někde splašit alespoň pár tisícovek každý měsíc.
Myslela jsem že bych dělala něco na počítači doma ale všude chtěj buďto účetnictví nebo programování a ani o jednom nevím vůbec nic. Taky mě baví vyrábět různé blbosti: háčkovat, šít a podobně, ale neumím to prodat. Hlásila jsem se i na roznos letáků ale nabídli mi jen noviny ve 3 ráno a to bych nezvládla.
Nemáte někdo nějakou radu jak si přivydělat?

Ahoj pre PNS sa dajú doručovať aj dopisy.Tie sa doručujú dva krát týždenne a čas si určis, kedy Ti vyhovuje. Dcera má tri deti zvladala to aj s nimi. Teraz si našla brigádu v Alberte. smeny jej prispôsobujú, aby sa mohla striedať s mužom, lebo najmladší ešte nie je v škôlke. Ak by si chcela z domu, ja robím tazatelku pre call centra. Tiež si vieš plánovať smeny a celkom fajn privyrobok.

Příspěvek upraven 11.06.23 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21398
11.6.23 17:05
@Klopotkova píše:
Už několik let je děsně in darovat vajíčka. Neber to ode mě jako doporučení, jen ta možnost tady je.

Proc to radis, kdyz jsi velky odpurce darovani? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital