Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím všechny kdo máte zkušenost o příběh který potkal vás, pokud možno jen dobré konce… Děkuji
@Ema1984 píše:
Nemáš už tady jednu stejnou diskuzi?
několik.. ![]()
Byla psala jsem to, nechala jsem se k nemu prepsat videl naznak zloutkoveho vacku a nechtěl to říct jistě, mam prijit ve středu, když to tam nebude chce me poslat na revizi. Chci pribehy, zkušenosti ty diskuze mi ppmahaji byt v klidu
A jaký dobrý konec si přeješ?
pokud je vak prázdný a mimi se nevyvíjí tak s tím hold my nic nenaděláme
@miamama áha.. proto se ptám, jestli máš další názor. Tak uvidíš ve středu - tam už by posun musel být vidět.
Kolik jsi tydnu tehotna?
vzdycky je lepsi brat prvni trim. s reservou a na nic se neupinat, vse muze byt jinak behem chvilicky, takze bohuzel…
ty zacatky jsou bud a nebo
@miamama já to zažila, kdy jsi měla poslední ms? taky to chce kontrolní odběr krve at se vidí jestli hcg roste, pokud to bude ok tak bych ještě počkala
. Teda záleží jaký jsi dle ms cca týden, pokud např 8-10tt tak už nic moc ![]()
@miamama mela jsem to ted v lednu hcg mi dokonce ukazkove rostlo ale byl jen vacek cekali jsme do 10tt a pak jsem sla na revizi. ja byla po IVF takze jsme vedeli kdy presne doslo k oplodneni u tebe je mozny ze si treba mela ovulaci pozdeji a embryjko se tam teprve objevi
Tak já nevím, ale pokud už měla jít zakladatelka pro průkazku tak už asi mělo být mimi k vidění ne ![]()
@miamama psala jsme ti už včera jeden dobrý konec. Nejlepší, co teď můžeš udělat je vymyslet si na víkend parádní program, má být krásně, který tě zabaví, přivede na jiné myšlenky a čas rychleji uteče. Výlet, přiměřená sportovní aktvitita, cokoli.. Sezením na netu a hledáním příběhů s dobrým koncem nic stejně nevyřešíš. Může jich 100 být špatných a zrovna ty budeš výjimka 1 dobrá a stejně tak i naopak. Mysli na to co nejméně a dělej něco jiného. Mám své zkušenosti.. 1× s prázdnou dutinkou bez embtrya a 1× s plodem s vadným mozečkem ve 20.tt. Oba konce dobré. Ale jednou se vše vyvrátilo za týden, jednou jsme musela vydržet 14 dní. Takže není to jen o tom, že to se mi to radí. Člověk na to nemůže přestat myslet úplně, ale může to neřešit, nechat to ten týden koňovi a jen si tiše doufat.
@miamama mě takhle vydrželo vajíčko bez plodu do 11 tt - bylo teda srdíčko - čekalo se dlouho co bude a bohužel zbytečně. Skončilo to revizí. Jinak tim že tu bude x diskusí se stejným tématem si nepomůžeš, bohužel… První 3 měsíce jsou vždy nejisté - buď a nebo.. Drž se
Zakladatelko, je to už 3.diskuse, kde probíráš to samé, ale nikde si pořád nenapsala, ve kterém týdnu vlastně jsi. Respektive píšeš že nevíš. Tak nám řekni kdy jsi naposledy měla ms, jedině podle toho ti můžem dát naději, že je těhotenství opravdu jen moc brzké a plod se teprv začne vyvíjet ![]()
Nejsem si vůbec jista kdy jsem měla posleno menzec někdy v půlce dubna