Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miamama Proč zakládáš novou diskuzi?
Myslíš, že se tady dozvíš něco nového? Prázdný plodový vak znamená, že je v děloze pouze obal bez zárodku dítěte. Pro představu, představ si vajíčko bez žloutku
Také se z takového vajíčku kuře nikdy nevylíhne. Chápu, že jsi zklamaná, ale máš ponaučení pro příště netestovat se a nechodit na gyndu příliš brzy ![]()
@miamama píše:
Nejsem si vůbec jista kdy jsem měla posleno menzec někdy v půlce dubna
v půlce dubna? to je celkem dost dlouho
případné těhotneství už by bylo fakt vidět - pokud nemáš cyklus 60 dní… Jen fakt nechápu, proč pořád ty sam diskuze. Vydrž do té další kontroly ![]()
@miamama takže cca 3 týdny od vynechání? o v po bych zašla na krev a ve středu zase a uvidíš jak roste hcg. pokud poroste tabulkově a na příští ko na utz bude nějaký posun tak ok, pokud hcg bude hodně nízké ta je to špatné
ale do další ko musí něco najít, ted se to mění i každý den, mě doktoři nedávali naději, jo 2% ale to spíš aby neřekli 0% a nakonec bylo vše ok ale hcg rostlo tabulkově jen gestačnim váčku nic
a pak za tři dny byl plod i
![]()
@AnastazieB bohužel může… Od 7 do 10tt bylo srdíčko a nic víc - v 11tt už nebylo ani srdíčko
@Ginuš píše:
@AnastazieB bohužel může… Od 7 do 10tt bylo srdíčko a nic víc - v 11tt už nebylo ani srdíčko
asi jsem blbá, ale taky nerozumím jak může být jen srdce? ![]()
@miamama já. Jeden týden divný, nepravidelný útvar, který se tvářil spíše jako zanikající plod, za 10 dní zanikající plodový vejce, objednání na druhý den na revizi a další den v nemocnici živý plod s bijícím srdcem
@lleennttiillkkaa píše:
@miamama já. Jeden týden divný, nepravidelný útvar, který se tvářil spíše jako zanikající plod, za 10 dní zanikající plodový vejce, objednání na druhý den na revizi a další den v nemocnici živý plod s bijícím srdcem
Děkuji ti za tvůj skvělý příběh, moc mě povzbudil
@Bavi opisuji lékařskou zprávu - v dutině děložní 1 GV, uvnitř váčku echo váčku žloutkového. Patrná počínající AS
srdíčko jsem fakt viděla
@miamama to bylo v roce 2010 - skončilo to revizí - nebylo pak už ani srdíčko - zamlknuté těhotenství