Těhotná nebo plaším zbytečně?

Kateřina Vašková
6.6.14 01:34

Těhotná nebo plašim zbytečně?

Ahojky,

mám takový dotaz zda má někdo podobnou zkušenost.

Před cca měsícem jsem měla sex s jedním klukem, menstruaci jsem o pár dní dostala, ale jen na jeden den a pak zmizela. Teď mám divný tlaky v břiše, jsem docela i nadržená, mám citlivé prsa a začínám jsi uvědomovat i zvýšenou chuť na jídlo. Hl. teda sladké, což já vůbec nejím, vlastně bych jedla furt a to i teď když to píšu. A to nejsem žádný jedlík 8o!
Nic méně jestli to třeba nemůže být i síla sugesce, protože na to pořád myslím. Nevím už! Každopádně test mi vyšel pozitivní, ale před tím měsícem, ale na ultrazvuku u doktorky se nic nenašlo. Jenže teď tyhle příznaky, mám prostě strach, říkám si zda nebylo předtím brzo na to něco poznat. :zed:
Můžu být v tom?
Díky za rady a názory :)!

Příspěvek upraven 06.06.14 v 02:43

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
842
6.6.14 01:37

Ahoj tak pokud mas test pozitivni, tak hadej… Malo kdy se stane ze keca, ja vyhodila za posl.5 let za testy uz snad 3000 :D a nikdy nekecaly…takze bud si udelej jiny test, nebo nejlepe bez k dr..a hned zitra at mas klid..s tim jidlem to mozna bude vsugerovane, to byva, teda u me bylo pozdeji, ale prsa a podbrisek jsem mela jests pred ocekavanou ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Vašková
6.6.14 01:53

Jo, ale byl pozitivní před tím měsícem a doktorka druhý den na ultrazvuku nic nenašla.

Ale teď tyhle stavy, docela panikařím :(… No to je právě to, že já jí mám normálně přesně s těmi příznaky, bolení prsou a podbříšek, ale teď cítím, že je něco jinak, že to není normální. A k doktorce se docela už bojím :(

• Citovat
  • Upravit
24379
6.6.14 01:57

A co dalsi test :roll:???Na vyplaseneho novacka teda koukam, ze hned resis profilovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.6.14 02:01

No a mesic odstup je idealni doba udelat UTZ znova. Tehdy mohlo by skutecne hodne brzo a jestli ma nejake chrastitko, tak tam prd videla. Ted jsi MS dostala? Jestli ne, udelej test znova a uvidis. Kdyz bude //, tak i znova zajdi za doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Vašková
6.6.14 02:07

Profil mam uz par mesicu, takze profilovka je asi ted docela nepodstatna. Kor kdyz ji tam mam od zacatku :)

No asi zkusim ten dalsi test, achjo. Praveze nedostala, ale jeste muze prijit. Snad, doufam!!

• Citovat
  • Upravit
8911
6.6.14 02:09

Kontrolni otazka: ten sex s tim jednim klukem byl chraneny nebo nechraneny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Vašková
6.6.14 02:14

Nechraneny prave :(

• Citovat
  • Upravit
8911
6.6.14 02:20

No, tak to si ten dalsi test zitra rano teda udelej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
6.6.14 06:00

Jsi jasna, nevím jestli gratulovat :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21709
6.6.14 06:28

Řekla bych, ze těhotná spise budeš. Udělej si ještě jeden test a když bude pozitivní bez opět k lékaři. Pokud to nebylo v plánu tak chápu, ze se ti tam nechce, ale musíš vědět jak na to jsi, aby ses mohla rozhodnout jak dal. Ale porad je tu i šance, ze ti dokonale funguje autosugesce. My to ale na dálku nepoznáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.6.14 06:38

Ahoj, tak mě vyšel pozitivní test (slaboučký duch) 12.12. a doktor nic neviděl ještě ani 30.12. Kdybych neměla pozitivní krev, tak už mě chtěl posílat do nemocnice s podezřením na mimoděložní…nakonec se na ultrazvuku objevil až 2.1. Takže to je je úplně normálně možný, že test byl pozitivní a ultrazvuk ne…Asi těhotná jsi. Byl by to velký průšvih? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.14 06:39

@Kateřina Vašková proč si neuděláš další test? popř nezajdeš na krev? :nevim: když máš nechráněný sex, tak s tím těhotenstvím musíš počítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.6.14 06:48
@CokeLady píše:
Den po pozitivním testu jsi byla u gynekologa - co by tam asi tak mohl vidět? :nevim: já si myslím, že jsi těhotná. To tě nenapadlo si udělat další test? Stojí pár korun.

Naco símtě.. vědmy na emimi jsou hned a zdarma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15432
6.6.14 06:48

A to tě doktor nepozval na další kontrolu, když jsi měla pozitivní tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí