Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jezisi, obcas si rikam fakt v jakem zkazenem svete to zijeme
![]()
@Kateřina Vašková Osud Ti žádnou cestu nenadělí, to už je na Tobě, jaký řešení najdeš. Ale tomu klukovi bych to opravdu řekla. Jak se zachová, to je věc jiná, ale vědět by to podle mě rozhodně měl.
@Kateřina Vašková píše:
Jezisi, obcas si rikam fakt v jakem zkazenem svete to zijeme![]()
Já bych tam jela a řekla, že dle testu jsi těhotná, ale že tě hodně bolí břicho nebo že jsi krvácela…ale jet tam si jen potvrdit těhotenství - to je blbost!
Jak psaly holky, dle testu a jednodenní mensturace těhotná jsi… více se dozvíš v pondělí…
@Kateřina Vašková projela jsem jen tvé příspěvky. Nevím, co psaly ostatní.
Těhotná jsi 100 pro. To je jasný. Jestli v tobě dloube červík pochybnosti, zajeď na pohotovost a dělej blbou, že máš bolesti podbřišku. To jsem u dcery udělala i já. ![]()
Máma budeš skvělá. Budeš to mít jako samoživitelka těžší, ale zvládneš to. Je tolik případů, kdy zatvrzelý antimatky nečekaně otěhotněly a pak u jednoho dítěte ani nezůstaly…
Zvládneš to. Gratuluju. ![]()
@Kateřina Vašková nebo jed ke sve gyndarce, pokud tam dnes je. Sedla bych si do cekarny, a sestricce rekla ze jsi sice objednana na pondeli, ale ze te podbrisek boli, a v pondeli mas jet na sluzebku, ze bys byla nervozni, ze nevis.. Jako stejne si myslim ze te tvoje dr. odbyla, krev ti mohla vzit uz minule, a vedelo by se..
Jo to si taky rikam ze to trosku odbyla. Ale posledne me fakt zachranila, kdyz jsem k ni prisla na kontrolu po zakroku, prohmatala me a rekla mi ze mam zvetseny mocak a udela ultrazvuk radsi a zjitila ze jsem porad v tom. Takze mam k ni asi tak nejak diky tomu blizko. Nevim, nemyslim si ze budu skvela mama, vidim to a vidim sebe. Premejslim o te pohotovosti, ale zase mam vazne strach i kdyz je to uz zcela evidentni
. Podbrisek boli dost, ale jinak nez pri ms, proste tam mam tlaky a je mi blby to rict, ale jsem docela nadrzena, je to normalni?
Nebo spis vzrusena, ale pri ms tohle normalne nemam, naopak mam pms, jsem vztekla a neprijemna, klasika
@Kateřina Vašková
Ahojík nevím zda jsi úplně sama rodiče atd ale zvládneš to… moc ti držím palečky neboj ono je to prostě těžké já mám 21 a rok a půl jsme se snažila o dítě s přítelem ted už s manželem a nešlo nám to byla jsem neštastná ted se nám to podařilo a jsem hrozně moc statsná… taky mám strach zda to zvládnem finančně ale mám strach zda to já zvladnu jako matka. Strach je jen škraloup toho krásného až to mrně budeš mít u sebe a vychovávat.
Držím palečky at to vse zvladneš
@Kateřina Vašková ja byla letos po Vánocích na pohotovosti, protože jsem mela pozitivni tt a pak jsem jednorázové zakrvacela. A bolel podbrisku. Tammi jen potvrdili, ze se jedna o tehu jen jsem ještě musela počkat 3 tydny než se ukázalo v čem byl zako pány pes ( nějak pomalu se vse vyvíjelo, byly to neplanovane dvojčátka
a jedno se neudrzelo, tim zpomalilo druhe. ) v době co jsem s mou roční dcerou čekala na pohotovosti jsem uz nekrvacela, ale nikdo se na me nedívali jak na blázna co tam vlastně dělám. A i kdyby, oni jsou tam od toho! Nebala bych se tam zajít. A asi bych to se svou povahou nevydržela, jsem zvědavá.
Preji at se vse vyvine dle tvého praní ![]()
Kaslu na to, jsem moc veliky srab, ted si jdu dat vanu, relax a uziju si hezky vikend. Co bude v pondeli se uvidi, strach mam, ale protoze na to nejsem pripravena a ani jsem deti nikdy nechtela, nebo aspon ne ted. Ale s nekym, kdo je treba ten pan pravy, mozna je to naivni. Ale verim na pravou lasku. Dekuju vsem za podporu, mila slova a hlavne vase nazory. Moc mi to pomohlo. Bydlim ted s kamaradem, a ted v pondeli se stehuju do garsonky se psem, ideal jeste pro dite, ze?
a rodice? S tema bohuzel dobry vztahy nemam, nebavime se, je to komplikovany. Rikam, snazim se srovnat a zacinam znova, tohhle je neco co me hodilo docela na dno. A nedokazu byt ted stastna, ale jestli jsem tehotna, jak tady pisete, kdyz se to narodi, urcte ho/ji budu milovat. Ale ted mam strach. a nasetreno nemam nic. A myslim, ze Buh ted rozesmiva me
@Kateřina Vašková píše:
Kaslu na to, jsem moc veliky srab, ted si jdu dat vanu, relax a uziju si hezky vikend. Co bude v pondeli se uvidi, strach mam, ale protoze na to nejsem pripravena a ani jsem deti nikdy nechtela, nebo aspon ne ted. Ale s nekym, kdo je treba ten pan pravy, mozna je to naivni. Ale verim na pravou lasku. Dekuju vsem za podporu, mila slova a hlavne vase nazory. Moc mi to pomohlo. Bydlim ted s kamaradem, a ted v pondeli se stehuju do garsonky se psem, ideal jeste pro dite, ze?a rodice? S tema bohuzel dobry vztahy nemam, nebavime se, je to komplikovany. Rikam, snazim se srovnat a zacinam znova, tohhle je neco co me hodilo docela na dno. A nedokazu byt ted stastna, ale jestli jsem tehotna, jak tady pisete, kdyz se to narodi, urcte ho/ji budu milovat. Ale ted mam strach. a nasetreno nemam nic. A myslim, ze Buh ted rozesmiva me
V tom případě nechápu Tvoji NEANTIKONCEPCI, když sama říkáš, že Tvé plány byly jiné…
Dej tomu 2 dny a rozdychas to. V to pondeli to uz bude dobre, uvidis. Jestli jsi povahou spis zodpovedna, tak budes asi clovek, kteremu staci, kdyz vymysli plan jak postupovat a uklidnis se. Zvladnes to. A typek treba prekvapi. Tak snad vi, ze jste spolu spali a on ochranu nemel, ne? Kdo soulozi, musi pocitat s tim, ze z toho muze byt dite… ![]()