Potřebuji názor k dané situaci

Anonymní
27.5.14 16:29

potřebuji názor k dané situaci

Omlouvám se za anonymitu, jsem na sestřině profilu, který mi pro tuto situaci vypůjčila. Jedná se tedy o to, 19. 4. jsem potkal dívku na diskotéce v baru, která se tentýž den rozešla ze svým partnerem. Hned to zajiskřilo, psali jsme si, setkávali jsme se. Asi po týdnu mezi námi došlo k intimnímu styku, ptal jsem se zdali bere antikoncepci, řekla mi že ano. Dnes se ke mě stavila s testem takovým papírkem, na kterém byli dvě čárky, že je těhotná. Byl jsem z toho nadšený, ikdyž se známe chviličku, já od takovýhle situací neutíkám. Je mi 25 let, jsem zaměstaný u letectva a příjem mám celkem slušný a vím, že bych jí dokázal s dítětem uživit a zapezpečit. Ale mám takového brouka v hlavě, který mě už dost hlodá. Svěřil sem se jen sestře, ale ta mi bohužel poradit nechce, nechce se do toho míchat, aby nedělala problémy, což chápu, jsem stejné povahy. Jde mi o to, jakmile mi test ukázala, byl jsem nadšen, a zeptal jsem se i na otázku, zdali je to moje. Odpověděla mi, že určitě, že tím si je jistá. Dále jsem to nijak neřešil, abych jí tím nijak neublížil. Chtěl bych slyšet názor o této situaci, zdali to dítko nemůže být i toho přítele bývalýho, co měla a zdali bych něco měl zkusit řešit nebo to nechat být a být štastný, že budu táta. Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.5.14 16:30

Můj Ty tondo.. je toto možné? jako ty ji znáš chlup a skok a hned jí všechno věříš? Být chlapem, tak trvám na testech DNA, pak se dle toho zařídím. Třebas byl jen náhradníkem atd.. To samé - potvrzení těhotenství pouze od dr. Test Ti ukáže téměř kdokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.5.14 16:32

Dej na svoji intuici, nebo na testy DNA, ty by ti měli červíčka spapat. Jinak pokud jí miluješ, tak jak říkáš, budeš jí milovat i kdyby nebylo tvoje, že?!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.5.14 16:32

Nech si udělat testy otcovství. Musí to pochopit a tobě by to stejně celý život vrtalo hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.5.14 16:33

No může, ale i nemusí, jen by jsi to měl upřesnit, kdy jsi sní poprvé spal a kdy ti ukázala ten test a taky se to da vypočítat z těhotenské knížky, tam je napsané v kterém týdnu je :nevim:,teda až ji bude mít :pankac:

Příspěvek upraven 27.05.14 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993

No a přes jakouže to antikoncepci se dá takto okamžitě otěhotnět? Tak stát se může vlastně všechno :pankac: Za mě tedy takto: Pokud Tě to hlodá už teď, myslím, že Tě to jen tak nepustí. Počkej až se to narodí no a pak zkus testy. Třeba až se to narodí ani pravdu nebudeš chtít znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Jestli dobře počítám, skočili jste na to 26. Takže pokud má teď test pozitivní, je to nejspíš v dobu očekávané menstruace. Což mi moc nesedí, jelikož byste museli zplodit těsně před menses :think:
Jako možný je všechno a nic :mrgreen:

Edit: teď čtu, že pres HA 8o..no to by byla dobrá haluz, takže nevěřím a ty bys taky neměl :P

Příspěvek upraven 27.05.14 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
27.5.14 16:34

Záleží na tom, jestli s ní chceš být a chtěl by si sní utvořit rodinu, nebo jestli ti jde o zodpovědnost. V prvním případě, bych to nechala být, v druhém bych chtěla testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.5.14 16:35

Klidně může být tvoje, ovšem v tom případě ti na 99.8% lhala, že bere antikoncepci…
A jak se k tomu postavila vlastně ona? Je ráda, že je těhotná? Chce s tebou žít, plánuje budoucnost? Nebo ti mlčky ukázala papírek a čeká jen na tvou reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
27.5.14 16:36

8o 8o 8o no, koukám, že syna budu muset řádně poučit, že u nové známosti bez kondomu nikdy, pak zavázat a odnést s sebou…a to pokaždé, dokud se nebude cítit na dítě…tedy i s partnerkou samozřejmě…

taky by mi to vrtalo hlavou a testy otcovství bych rozhodně považovala…
Těhotenství po měsíci známosti…to je tedy masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.14 16:36

Ty jsi truhlík :hug:

No jestli znáš datum, kdy spala naposled s tím svým bývalým a kdy s tebou, tak se tak nějak můžeš i dopočítat podle termínu porodu, co jí napíše doktor, jestli je to tvoje nebo spíš toho ex… ale jestli je mezi tím jen pár dní, tak si není jistej ani sám Pán Bůh, natož slečna :nevim: navíc, pokud si je jistá asi tak jako si byla jistá s antikoncepcí, pak bych měla trošku strach…

Na druhou stranu, kdybych byla v její situaci a nebyla si jistá, tak jdu spíš za tím bývalým, přeci jen ho zná (asi) líp než tebe :nevim: tebe chválím, jak se k tomu stavíš, promluv si s ní v klidu, řekni jí, jak se k tomu stavíš, ale že by jsi si chtěl být 100% jistej, trvej na testech DNA, ale sděluj jí to jemně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
27.5.14 16:37

Zajit s ni k doktoru at vam to tehotenstvi potvrdi a rekne i stari plodu. Testy otcovstvi asi budou mozne az po porodu nebo odberem plodove vody ( opravte me pokud se mylim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.5.14 16:37

8o
1. pokud v době cyklu spala s vámi oběma, pak ano, může to být vás obou.

2. nevím, jak bys to chtěl zkusit řešit, leda testy otcovství, které se provedou po porodu, a zjistíš tím, zda jsi otcem, či nikoli. A být tebou, trvám na nich. V klidu to slečně vysvětli, že se těšíš, budeš ji i v době těhotenství podporovat, ale jakmile se dítě narodí, chceš mít jistotu. Přeci jen, pokud je to rozumná holka, tak musí chápat, že otec je v tomto případě nejistý… a ty se nezavazuj k ničemu, kdyby se ukázalo, že tvoje dítě to není, abys nemusel celý život platit kukačku ;-)

3. pokud ale o tu slečnu a dítě tolik stojíš, smiř se s tím, že může a nemusí být tvoje, a hrej si na tatínka. Pak to ale nesmíš předhodit ani při žádné hádce, nic. Pokud na tohle přistoupíš, ber to dítě jako tvé, ať je možná pravda jakákoli. Otázka je, jestli na to máš povahu.

EDIT: Teď čtu pořádně, že to bylo přes antikoncepci. Takové slečně bych nevěřila, a testy otcovství chtěla 100%. Antikoncepce sice selhat může, ale je to fakt zvláštní, tady na emiminu selhává snad každé druhé… a těm holkám z diskoték taky nějak mnohem častěji, než je běžné :think:

Příspěvek upraven 27.05.14 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 16:38

Jakou antikoncepci bere to opravdu netuším, ale slyšel jsem, že se to stát může. Tak přesně vím, kdy došlo ke styku 25. 4., když ke mě jela na víkend. A s menstruací má 3.tí den zpoždění prý.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
27.5.14 16:39

A vy se dosud normálně scházíte? Jako že spolu teda „chodíte“?

Kdyby se předpokládala jakási pravidelnost a poslední sex s ex třeba toho 19. dubna, tak by teď byla nejspíš tak v 8. týdnu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová