Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych chtela taky testy DNA, cetla jsme jen uvodni prizpevek.
By mě zajímalo, proč se rozešla s ex, jestli není možné, že je delší dobu těhotná(třeba 2 měsíce) a on jí třeba odkopl, tak se to snaží hodit na tebe ![]()
A to že ti hned řekla, že tam s ní nemůžeš, mi dost zavání ![]()
Ale zdali přesně počítám, k doktorovi jde tento týden v pátek ráno, tak to by vycházelo na 6tý týden? A dostane aspon nějaký papír? a Mohlo by tam být už i jeho odhad v kolikátém týdnu je?
@martina.se píše: čert ví - v tomto jsem nedůvěřivec. Říct mi holka po měsíci, že je těhotná, ještě přes HA, tak utíkám, seč mi síly stačí - jako jasně - přijmu zodpovědnost - po testech DNA
však jsem tu psala, že se už dělají neinvazivní testy od 9tt, tak ať si tam dojdou a bude mít zakladatel svatej klid, za těch 30 000 by mi to teda stálo ![]()
Tak letmo jsme se bavili, proč se rozešli. Prý dost pil a dokonce i fetoval a ona už toho měla dost, tak od něj utekla. Byli spolu prý dlouho, ale už si nepamatuji, jak dlouho to říkala.
No mě to přijde divné. Asi jsem moc cynická. Spíš mám pocit, že prostě potřebovala ulovit nějakého hodného blba, co se o ni postará, protože bývalý ji kopl do zadku, když se dozvěděl, že je těhotná. nemá práci, nemá peníze, nemá zázemí, tak potřebuje někoho, kdo se o ni postará a natrefila na tebe. Moc bych té její báchorce nevěřila a chtěla mít jistotu. Jak radí ostatní, určitě jít na ultrazvuk a chtít vědět stáří plodu a do rodného listu zapsat až po testech otcovství. Ono totiž nakonec může být všechno úplně jinak a milá slečna se může vrátit k bývalému, možnému biologickému otci. I s placením výbavičky bych byla opatrná a schovávala si účtu.
Ale třeba je to fakt pravda a křivdím ji ![]()
@roksy25 píše:
No podle emimina to možné jeTady je jich tolik, že si až člověk říká, že je asi vážně vadný, když to dělá horem, dolem a nic
no asi tak ![]()
@roksy25 píše:
By mě zajímalo, proč se rozešla s ex, jestli není možné, že je delší dobu těhotná(třeba 2 měsíce) a on jí třeba odkopl, tak se to snaží hodit na tebe
A to že ti hned řekla, že tam s ní nemůžeš, mi dost zavání
zase kdyby už 19.4. věděla, že je těhotná, tak by musela být minimálně v 5tt, to už by teď byla v 11tt a to by se už na tom datu porodu sakra projevilo ![]()
@Tarinka můžu se zeptat, kde se tyto testy dělají? normálně v nemocnici?
@Katchus píše:
Jestli dobře počítám, skočili jste na to 26. Takže pokud má teď test pozitivní, je to nejspíš v dobu očekávané menstruace. Což mi moc nesedí, jelikož byste museli zplodit těsně před menses
Jako možný je všechno a nic![]()
Edit: teď čtu, že pres HA
Příspěvek upraven 27.05.14 v 16:35..no to by byla dobrá haluz, takže nevěřím a ty bys taky neměl
vidím to stejně.
Většinou se tady řeší…otec dítěte „nás“ nechce, ovšem jestli jsou ty holky takovéhleho ražení, tak potěš koště ![]()
@Anonymní píše:
Ale zdali přesně počítám, k doktorovi jde tento týden v pátek ráno, tak to by vycházelo na 6tý týden? A dostane aspon nějaký papír? a Mohlo by tam být už i jeho odhad v kolikátém týdnu je?
mohlo by to být napsáno na fotce z utz
ale taky to tam být nemusí
jak kterej ultrazvuk
@Anonymní píše:
@Tarinka můžu se zeptat, kde se tyto testy dělají? normálně v nemocnici?
v každý nemocnici to asi nedělají, pohledej na netu Neinvazivní prenatální test otcovství, jsou tam nějaké kontakty na infolinky
Promiň, ale za mě jsi víc blbý než hodný. To jí už tak miluješ, že jsi tak šťastně přijal roli otce a vaši společnou budoucnost? Spíš mi to přijde, že žádná jiná zájem neměla tak si rád aspoň za ni? promiň jestli se pletu
Víš, ženské umějí být svině
Znám jeden případ v rodině, kdy si žena našla muže jen na dítě. Samozřejmě on o tom nevěděl. Hned po otěhotnění se s ním rozešla, chtěla alimenty, ale nechtěla aby byl otec uveden v rl a aby dítě vídávál, což samozřejmě nejde. Nakonec tedy zapsaný je, alimenty platí, ale syna nevídává, protože rezignoval ![]()
Příspěvek upraven 27.05.14 v 17:36
Chlapče… chápu srdce, ale rozum velí důvěřovat, ale prověřovat. Být tebou, pokud s ní chceš být, tak ji to řekni narovinu, že se těsně rozešla s přítelem, ovulaci mohla mít kdykoliv, že to může být tvoje, ale i expřítele… Pokud je normální, tak by měla odsouhlasit testy DNA a potom teprve zapsání tebe do RL. Můžete být spolu, můžeš jít na UTZ, můžeš počítat…ale jistotu budeš mít až po testech. A do té doby bych ji moc luxusem nezavrhovala - jo a pozor, kdyby ti tvrdila, že se musíš přihlásit za otce na matrice, tak pokud to podepíšeš, už se z toho nevykroutíš - takže nejdříve porod, pak testy a teprve pak zápis do RL.
Jo a ještě dodám - ve tvém věku nevíš, že se máš chránit nejen před těhotenstvím, ale i jakoukoliv pohlavní chorobou kondomem? Co ty víš, s kým vším spala. AIDS, kapavka… ti nic neříká?
@Bavi píše:
Promiň, ale za mě jsi víc blbý než hodný. To jí už tak miluješ, že jsi tak šťastně přijal roli otce a vaši společnou budoucnost? Spíš mi to přijde, že žádná jiná zájem neměla tak si rád aspoň za ni? promiň jestli se pletuVíš, ženské umějí být svině
Znám jeden případ v rodině, kdy si žena našla muže jen na dítě. Samozřejmě on o tom nevěděl. Hned po otěhotnění se s ním rozešla, chtěla alimenty, ale nechtěla aby byl otec uveden v rl a aby dítě vídávál, což samozřejmě nejde. Nakonec tedy zapsaný je, alimenty platí, ale syny nevídává, protože rezignoval
my zas v práci měli holku, která si jako zadaná udělala dítě s kolegou, její se to dozvěděl, dítě adoptoval, ona mu pak zdrhla s tím kolegou, žijou jako rodina, jen ten adoptivní otec jim platí alimenty…
![]()