Potřebuji názor k dané situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
27.5.14 17:26

Ja bych chtela taky testy DNA, cetla jsme jen uvodni prizpevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
27.5.14 17:27

By mě zajímalo, proč se rozešla s ex, jestli není možné, že je delší dobu těhotná(třeba 2 měsíce) a on jí třeba odkopl, tak se to snaží hodit na tebe :nevim:
A to že ti hned řekla, že tam s ní nemůžeš, mi dost zavání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 17:27

Ale zdali přesně počítám, k doktorovi jde tento týden v pátek ráno, tak to by vycházelo na 6tý týden? A dostane aspon nějaký papír? a Mohlo by tam být už i jeho odhad v kolikátém týdnu je?

• Citovat
  • Upravit
10680
27.5.14 17:28
@martina.se píše: čert ví - v tomto jsem nedůvěřivec. Říct mi holka po měsíci, že je těhotná, ještě přes HA, tak utíkám, seč mi síly stačí - jako jasně - přijmu zodpovědnost - po testech DNA :think:

však jsem tu psala, že se už dělají neinvazivní testy od 9tt, tak ať si tam dojdou a bude mít zakladatel svatej klid, za těch 30 000 by mi to teda stálo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 17:29

Tak letmo jsme se bavili, proč se rozešli. Prý dost pil a dokonce i fetoval a ona už toho měla dost, tak od něj utekla. Byli spolu prý dlouho, ale už si nepamatuji, jak dlouho to říkala.

• Citovat
  • Upravit
5077
27.5.14 17:30

No mě to přijde divné. Asi jsem moc cynická. Spíš mám pocit, že prostě potřebovala ulovit nějakého hodného blba, co se o ni postará, protože bývalý ji kopl do zadku, když se dozvěděl, že je těhotná. nemá práci, nemá peníze, nemá zázemí, tak potřebuje někoho, kdo se o ni postará a natrefila na tebe. Moc bych té její báchorce nevěřila a chtěla mít jistotu. Jak radí ostatní, určitě jít na ultrazvuk a chtít vědět stáří plodu a do rodného listu zapsat až po testech otcovství. Ono totiž nakonec může být všechno úplně jinak a milá slečna se může vrátit k bývalému, možnému biologickému otci. I s placením výbavičky bych byla opatrná a schovávala si účtu.
Ale třeba je to fakt pravda a křivdím ji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@roksy25 píše:
No podle emimina to možné je :mrgreen: Tady je jich tolik, že si až člověk říká, že je asi vážně vadný, když to dělá horem, dolem a nic :mrgreen:

no asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
@roksy25 píše:
By mě zajímalo, proč se rozešla s ex, jestli není možné, že je delší dobu těhotná(třeba 2 měsíce) a on jí třeba odkopl, tak se to snaží hodit na tebe :nevim:
A to že ti hned řekla, že tam s ní nemůžeš, mi dost zavání :nevim:

zase kdyby už 19.4. věděla, že je těhotná, tak by musela být minimálně v 5tt, to už by teď byla v 11tt a to by se už na tom datu porodu sakra projevilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 17:31

@Tarinka můžu se zeptat, kde se tyto testy dělají? normálně v nemocnici?

• Citovat
  • Upravit
35545
27.5.14 17:31
@Katchus píše:
Jestli dobře počítám, skočili jste na to 26. Takže pokud má teď test pozitivní, je to nejspíš v dobu očekávané menstruace. Což mi moc nesedí, jelikož byste museli zplodit těsně před menses :think:
Jako možný je všechno a nic :mrgreen:

Edit: teď čtu, že pres HA 8o..no to by byla dobrá haluz, takže nevěřím a ty bys taky neměl :P

Příspěvek upraven 27.05.14 v 16:35

vidím to stejně.

Většinou se tady řeší…otec dítěte „nás“ nechce, ovšem jestli jsou ty holky takovéhleho ražení, tak potěš koště :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.14 17:32
@Anonymní píše:
Ale zdali přesně počítám, k doktorovi jde tento týden v pátek ráno, tak to by vycházelo na 6tý týden? A dostane aspon nějaký papír? a Mohlo by tam být už i jeho odhad v kolikátém týdnu je?

mohlo by to být napsáno na fotce z utz :think: ale taky to tam být nemusí :nevim: jak kterej ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.14 17:35
@Anonymní píše:
@Tarinka můžu se zeptat, kde se tyto testy dělají? normálně v nemocnici?

v každý nemocnici to asi nedělají, pohledej na netu Neinvazivní prenatální test otcovství, jsou tam nějaké kontakty na infolinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885

Promiň, ale za mě jsi víc blbý než hodný. To jí už tak miluješ, že jsi tak šťastně přijal roli otce a vaši společnou budoucnost? Spíš mi to přijde, že žádná jiná zájem neměla tak si rád aspoň za ni? promiň jestli se pletu :oops: Víš, ženské umějí být svině ;) Znám jeden případ v rodině, kdy si žena našla muže jen na dítě. Samozřejmě on o tom nevěděl. Hned po otěhotnění se s ním rozešla, chtěla alimenty, ale nechtěla aby byl otec uveden v rl a aby dítě vídávál, což samozřejmě nejde. Nakonec tedy zapsaný je, alimenty platí, ale syna nevídává, protože rezignoval :?

Příspěvek upraven 27.05.14 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Chlapče… chápu srdce, ale rozum velí důvěřovat, ale prověřovat. Být tebou, pokud s ní chceš být, tak ji to řekni narovinu, že se těsně rozešla s přítelem, ovulaci mohla mít kdykoliv, že to může být tvoje, ale i expřítele… Pokud je normální, tak by měla odsouhlasit testy DNA a potom teprve zapsání tebe do RL. Můžete být spolu, můžeš jít na UTZ, můžeš počítat…ale jistotu budeš mít až po testech. A do té doby bych ji moc luxusem nezavrhovala - jo a pozor, kdyby ti tvrdila, že se musíš přihlásit za otce na matrice, tak pokud to podepíšeš, už se z toho nevykroutíš - takže nejdříve porod, pak testy a teprve pak zápis do RL.
Jo a ještě dodám - ve tvém věku nevíš, že se máš chránit nejen před těhotenstvím, ale i jakoukoliv pohlavní chorobou kondomem? Co ty víš, s kým vším spala. AIDS, kapavka… ti nic neříká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.14 17:37
@Bavi píše:
Promiň, ale za mě jsi víc blbý než hodný. To jí už tak miluješ, že jsi tak šťastně přijal roli otce a vaši společnou budoucnost? Spíš mi to přijde, že žádná jiná zájem neměla tak si rád aspoň za ni? promiň jestli se pletu :oops: Víš, ženské umějí být svině ;) Znám jeden případ v rodině, kdy si žena našla muže jen na dítě. Samozřejmě on o tom nevěděl. Hned po otěhotnění se s ním rozešla, chtěla alimenty, ale nechtěla aby byl otec uveden v rl a aby dítě vídávál, což samozřejmě nejde. Nakonec tedy zapsaný je, alimenty platí, ale syny nevídává, protože rezignoval :?

my zas v práci měli holku, která si jako zadaná udělala dítě s kolegou, její se to dozvěděl, dítě adoptoval, ona mu pak zdrhla s tím kolegou, žijou jako rodina, jen ten adoptivní otec jim platí alimenty… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová