Potřebuji názor k dané situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
27.5.14 20:25
@martina.se píše:
pokud jste měli styk 25.4., tak teď je cca 4-5 tt, víc ne. A odhad stáří se dělá, když už je tam něco vidět :think: takže teď by to byl tak žloutkový váček :think:

Já bych jen doplnila, že tt se neodvíjí od data styku, ale poslední MS, ne? Pokud se tedy nepletu, mám to takhle nějak zafixováno (do určení stáří UTZ). Pokud ale spala v té době s obouma, den sem den tam asi moc už nenadělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.14 20:35
@monrom píše:
Ještě mě napadá zeptat se jí, jestli by si dítě nechala i kdyby na něj zůstala sama. To se přeci může stát, když se po porodu provedou testy otcovství a zjistí se, že není otcem. Jak se tváří její rodiče? Už o „vás“ ví? Znáte se?
Je vůbec připravena mít dítě? Chce ho?
Omlouvám se, ale oba jste ještě děti (rozuměj mladí). Já ve vašem věku jsem na VŠ neměla ani pomyšlení…

To, že jsi neměla pomyšlení na děti v tomhle věku, neznamená že jiní to pomyšlení taky nemají. Já porodila dceru v 26ti a rozhodně bych si nemyslela, že jsem na to ještě moc dítě (mladá) :-)
Samozřejmě tím nechci říct, že jejich situace je v pořádku, určitě bych požadovala test otcovství, slečně moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.5.14 00:30

@martina.se Dneska by embryo mělo odpovídat 6+5. Podle teoretického početí. Ale jestli spolu spali i ty dalsí dny, tak to klidně může být ještě mladší, to by tam toho moc nevykoukali. Spíš bych to viděla na 10. května, nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.14 06:31
@Simply.Me píše:
Já bych jen doplnila, že tt se neodvíjí od data styku, ale poslední MS, ne? Pokud se tedy nepletu, mám to takhle nějak zafixováno (do určení stáří UTZ). Pokud ale spala v té době s obouma, den sem den tam asi moc už nenadělá…

však jo a předpokládám, že při braní HA má normální cyklus 28 dní (což tak bývá), když má zpoždění 3 dny, tak to tak vychází..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.14 06:33
@Litta píše:
@martina.se Dneska by embryo mělo odpovídat 6+5. Podle teoretického početí. Ale jestli spolu spali i ty dalsí dny, tak to klidně může být ještě mladší, to by tam toho moc nevykoukali. Spíš bych to viděla na 10. května, nebo tak nějak.

bere HA, má zpoždění 3 dny. Při HA je cyklus 28 dní - pak mi vychází, že je to 4-5 tt.. Ovšem tak jak se všim tu - je to pouze teoretická rovina - nikdo neví, zda HA skutečně brala, jak dlouhý cyklus má atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
28.5.14 07:03

Já jí moc nevěřím. Chudák kluk. Ale třeba se pletu.
Ona je celá divná, Nejdříve HA, potom nesmí na utrazvuk, on bude takový ten dobrák holupej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.5.14 10:45

@martina.se Jo promiň, z nepochopitelného důvodu jsem to brala jako od března. :lol: Každopádně pokud to brala jak se jí líbilo, tak to vůbec odpovídat nebude, to ovulace s poslední umělou ms vůbec sedět nemusí… Dr. to pak spočítá, jen bych tam neběžela v pátek, to asi nic moc neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.5.14 12:05

@monrom
Jojo, to souhlasím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.14 13:32
@Litta píše:
@martina.se Jo promiň, z nepochopitelného důvodu jsem to brala jako od března. :lol: Každopádně pokud to brala jak se jí líbilo, tak to vůbec odpovídat nebude, to ovulace s poslední umělou ms vůbec sedět nemusí… Dr. to pak spočítá, jen bych tam neběžela v pátek, to asi nic moc neuvidí.

jo, v pohodě ;) jinak přesně, těžko říct, co a jak, když člověk nezná podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.14 10:01

Bohužel jste měli pravdu :( přítelkyni jsem to vše řekl, rozplakala se a už z ní padala pravda. Dítě je vážně toho druhého chlapa, rozešel se s ní, protože dítě nechce, je nějak ve druhém měsíci. Já jí řekl o delší pauzu, prosila mě, abych se k ní vrátil a bez toho, aniž by dítě psala na mě a taky bez společného soužití. Zatím jsem jí od té doby neviděl, co mi todle řekla a spíš čekám, že se s tím bývalým ještě nějak spojí, promluví si nebo to dají dohromady? nevím, ale oni jsou ta rodina a mě se to ničit nechce.

• Citovat
  • Upravit
3733
4.6.14 10:04

8o :hug: ještě že ses poradil se sestrou i tady…tohle těhotenství by byla fakt moooc velká náhoda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.6.14 10:07
@Anonymní píše:
Bohužel jste měli pravdu :( přítelkyni jsem to vše řekl, rozplakala se a už z ní padala pravda. Dítě je vážně toho druhého chlapa, rozešel se s ní, protože dítě nechce, je nějak ve druhém měsíci. Já jí řekl o delší pauzu, prosila mě, abych se k ní vrátil a bez toho, aniž by dítě psala na mě a taky bez společného soužití. Zatím jsem jí od té doby neviděl, co mi todle řekla a spíš čekám, že se s tím bývalým ještě nějak spojí, promluví si nebo to dají dohromady? nevím, ale oni jsou ta rodina a mě se to ničit nechce.

Ahoj, tak je důležité, že víš, jak se věci mají.
Myslím, že by tě snad ani zapsat nemohla, ne?
Nerozumím tomu, proč by ses měl vracet.
A jaký je tvůj vztah k ní, když víš jak to je?
Není to pro ni asi jednoduché, ale vadilo by mi, že mi neřekla pravdu hned nazačátku. Důvěra by byla v tahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.14 10:12
@Malaga píše:
Ahoj, tak je důležité, že víš, jak se věci mají.
Myslím, že by tě snad ani zapsat nemohla, ne?
Nerozumím tomu, proč by ses měl vracet.
A jaký je tvůj vztah k ní, když víš jak to je?
Není to pro ni asi jednoduché, ale vadilo by mi, že mi neřekla pravdu hned nazačátku. Důvěra by byla v tahu.

Tak kdybych souhlasil, tak dítě bych si mohl napsat jako své, když s tím budou obě strany souhlasit, ale já břemeno za někoho nést nebudu. Povinnost to je jejich ne má. Známe se k tomu ještě chvíli, kdyby mi to řekla hned, tak ano asi bych do toho šel, ale ne takto. Pořád mi píše, že mě miluje a že udělala chybu, a ano mě to bolí, jak to dopadlo, ale mám pocit, že musím jim nechat volnou cestu at si to vše vyřeší sami

• Citovat
  • Upravit
33155
4.6.14 10:20

Ahoj, to je mi líto. Ale znáš pravdu, to je nejdůležitější.
Znáte se chvilku a začátek vztahu začínat tak zásadní lží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.6.14 10:45

Je vidět, že to máš v hlavě srovnáno, což je bezva. :palec:
Bolet to asi ještě chvíli bude, ale neznáte se moc dlouho, což vidím jako plus.:)
Držím palce, abys co nejdřív potkal slečnu, která bude mít vyřešenou minulost a budete si moci důvěřovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová