Prckoviště – o menších dětech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
16.12.10 21:06

Vcera jsme se vazili a mame uz 17 kilo!!! Asi uz sem nepatrime, kdyz uz jsme tak vilici :lol:

• Citovat
  • Upravit
193
17.12.10 08:05

Prcci na příjmu 8-) . Malej prcek se právě vyšplhal po schodišti za mnou do patra (17 prudkých schodů) a vesele tu boří bráchovi vláčkodráhu. a Větší prcek (4 roky, 97 cm, 14,5 kg) odkráčel s tátou do školky. Kdybyste ho viděli na besídce, vypadá tam jak trpaslíček 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čaver
17.12.10 10:27

Klídek, kamarádka má krásnou holčičku - v roce měla cca 7 kg, teď jí je rok a půl a má kolem 9 kg a je nádherná a zdravá. Já mám 5 měsíční holčičku a už útočí na 7kg, víš co je to na záda :-P Zlatí mrňouskové :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17.12.10 15:30
ww píše:
Vcera jsme se vazili a mame uz 17 kilo!!! Asi uz sem nepatrime, kdyz uz jsme tak vilici :lol:

patříte, pač si počkáte na nás kolik budem mít :lol: v kolika že má 17 kilo? :zed: já se nedostala k mudře takže příští týden se zas zhroutim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.10 15:33
stepikm píše:
Prcci na příjmu 8-) . Malej prcek se právě vyšplhal po schodišti za mnou do patra (17 prudkých schodů) a vesele tu boří bráchovi vláčkodráhu. a Větší prcek (4 roky, 97 cm, 14,5 kg) odkráčel s tátou do školky. Kdybyste ho viděli na besídce, vypadá tam jak trpaslíček 8-o

to jo to oni jsou mrštný potvůrky…
a s tou školkou…Alánkovo tata byl ve školce asi o polovinu menší jak všichni . fakt prcek prckovatej. Ale všichni se nad ním roztýkali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
19.12.10 08:38
verunkamandarinka píše:
ww píše:
Vcera jsme se vazili a mame uz 17 kilo!!! Asi uz sem nepatrime, kdyz uz jsme tak vilici :lol:
patříte, pač si počkáte na nás kolik budem mít :lol: v kolika že má 17 kilo? :zed: já se nedostala k mudře takže příští týden se zas zhroutim 8-)

Malá měla 8.10. 6 let :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1757
20.12.10 10:13

jeee,tak s tou váhou vám trošičku závidím :-) , my teda patříme do obříků a malá má v 7 měsících 10kg :roll: a při nošení je to faaaakt znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.10 10:55
mauglie píše:
jeee,tak s tou váhou vám trošičku závidím :-) , my teda patříme do obříků a malá má v 7 měsících 10kg :roll: a při nošení je to faaaakt znát

jejda, mě stačilo těch našich 7 kilo do manduci a už jsem po pul hodině byla unošená… lituji tě :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.12.10 11:44

no,já doufám,že to časem vyběhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.10 12:20

to určite :palec: ale ted je to teda sileny ne? kdyz nechodi, ja si to neumim predstavit…je to maminčák jako ten muj? alanek v 7 uz lezl takze jsem se s nim tahat moc nemusela, ikdyz casto vyzadoval naruc. Ale ty mas urcite sikovnou prdelindu co si vystaci sama, ze jo? ze jo! jinak opet :hug: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.12.10 13:03

no, až tak šílený to neni, už leze, začíná se stavět, takže teď spíš chytám pády. Ale odpoledne při usínání chce chovat, takže třeba půl hodiny, těch 10kg nosím, než usne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 11:25

:mavam: tak v 18 měsících váží 9 kg (teoreticky by ted měl teprv jít z vajíčka do autosedačky :zed: , měří 78 a hlava 47 8-) … někdo menší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.6.11 12:02

ahoj,

přidávám se..

julianka má ve 2 letech 80 cm a 10kg, artuš v 5 letech 101 cm a 15 kg…

ale já jsem prcek, mám 155 …

kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
25.6.11 12:55
verunkamandarinka píše: :mavam: tak v 18 měsících váží 9 kg (teoreticky by ted měl teprv jít z vajíčka do autosedačky :zed: , měří 78 a hlava 47 8-) … někdo menší??

Ahoj Veru, tak koukam, ze uz jsme vas dojely… :hug: My ted 9.3 kg a 78 cm :hug: Ale potesim te, doktorka rikala, ze zdaleka nejsme nejmensi, jedna holcicka od nas z domu, taky prosincova, ma 7.2 kg!! (a 75cm) a to nema za sebou zdaleka ani prd toho, co my, mela porodni 3.5 kg a 50 cm 8-o 8-o To fakt ziram, kam to dite to jidlo dava, prej hodne papka :nevim:
Ja mam cil do dvou let 80 cm a 10 kg, coz snad, herdek, dame, mame na pul roku ani ne kilo a 2 cm, to snad pujde :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4118
25.6.11 13:16

Ahoj holky, taky se můžem přidat? Když koukám na fotky ze školky, Maty je suveréně nejmenší. A hodně těžko to nese, každé ráno u snídaně se mě ptá, jestli vyrostl :hug: Ve 3,5letech má 95cm a 15kg. Nezdá se to málo, ale je vždycky všude nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí