Prckoviště – o menších dětech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emocuc.polymorf
12.7.11 21:56

…koho on mi to jenom připomíná… :think: :think: :think:

http://upload.wikimedia.org/…x-Gollum.PNG

Neeee, dělám si legraci, jen ten posez a hubenost mi to připomněly, jinak tvůj muž je MNOHEM krásnější a taky nepochybně lepší charakter :wink: :wink: :lol: Doufám, že můj vtípek bereš v pohodě :hug: :wink:

• Citovat
  • Upravit
369
13.7.11 14:29
:palec: :palec: :palec:

to mu musím ukázať, Pána prsteňov on má rád, čítal aj pozeral všetky diely. :mrgreen: :mrgreen:

emocuc.polymorf píše: …koho on mi to jenom připomíná… :think: :think: :think:

http://upload.wikimedia.org/…x-Gollum.PNG

Neeee, dělám si legraci, jen ten posez a hubenost mi to připomněly, jinak tvůj muž je MNOHEM krásnější a taky nepochybně lepší charakter :wink: :wink: :lol: Doufám, že můj vtípek bereš v pohodě :hug: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 14:02

:lol: :lol: :lol:
Bodka tvuj chlap je nahodou pekne slachovitej a urcite i mrstnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.12 11:57

Ty jo tak jsme po tříleté kontrole a doktorka se splašila a poslala nás na antropologii nebo jak se to… Prostě je malej ještě víc než menší… Tak mi reknete prosím vás kolik mají či měli vaši prcci ve trech letech. Alan má 88cm a 11 kilo 8) Dycky byl prcek, jako jeho táta, ale že má ve trech letech velikost 86-92 je pro všechny 8o 8o 8o šok. Já to beru tak jak to je, ale nevim, jestli bych neměla znervoznět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
20.12.12 12:00

Takový drobeček??? My jsme měli před dvěmi dny 5 měsíců a máme 8 kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.12.12 12:02

Já bych nepanikařila, prostě je maličký.
Malému je 22 měsíců, měří 86cm a váží 12,6 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.12.12 12:21
@Markétka91 píše:
Takový drobeček??? My jsme měli před dvěmi dny 5 měsíců a máme 8 kilo :lol:

To vůbec nic neznamená. Syn měl v 6 měsících 9,5 kilo, ale v roce jen 10,5 kilo. Jakmile se zacal hýbat, přestal pribirat.. Teď ve 35 mesicich ma asi 14,5, tedy žádná sláva. Ještě před 3 měsíci měl 93 cm, teď ma 1 metr. Měl rustovy spurt.

K zakadatelce: Pokud je jeho otec maly, tak bych se tím nenervovala. Pro klid duše můžeš na endokrinologii (antropologie je veda o studiu lidskych ras) zajít. ;). Jestlize vysledky budou dobre, nelamala bych si tím hlavu. Já měla v 15 letech 152 cm a 34 kilo, vždy jsem byla prcek. Do osmnácti jsem pak vytáhla na rodinnou výšku 170 cm. Pokud ti ji dobře a odběry vyjdou v pořádku, nic s tím stejně nenadelas. Pokud dobře nejí, můžeš ho nalevat třeba Nutrinidrinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.12 13:03
@Chawa píše:
můžeš na endokrinologii (antropologie je veda o studiu lidskych ras) zajít. ;)
:mrgreen: já vedela ze to nebude uplně ono. Na rustovém grafu co mám vypracovat je vydavatel Antropologický výzkum dětí a mládeže, tak sem si to spojila s fyzickou antropologií jako auxologie a já nevím co sem si vlastně myslela :)
Pan doktor nás poslal na rentgen ruky :roll: Já teda musím udelat rustový graf, ale mám chut jim podekovat a dál se v tom nepytvat. Táta má 174, což není málo, ale taky ne moc že, znám spíš větší chlapáky. Ale když byl malej tak byl prtavej a hubenej. Nejmenší ze školky, nedlabal… Malej je po nem zkrátka a jakýpak copak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.12 13:04

Ten Nutrinidrink je mléčný? Alan mléčný nerad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.12.12 13:10

@verunkamandarinka My chodíme na antropologii (asi by to mělo být správně na antropometrii, ale mají to tak na dveřích) a prcka tam měří. Nutridrinky jsou mléčný, ale dělají i tzv. fat free (bez tuku) a ty jsou jako děsně sladkej džus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.12.12 13:13

Je to takova zvláštní chuť. Neobsahuje lepek ani laktozu, ale nejaké štěpení mléčné bílkoviny ano (memu mleko mu smrdi, ale toto mu jede). Je jich několik druhu. Ten, co občas dávám já, je určeny pro děti od 1 do 3 let. Ma 3 různé příchutí. Koupíš v lékárně, ale není to až tak levne. A muže to byt na předpis, možna by stalo za to domluvit se s pediatrem.

Omlouvám se za chyby, pisu na iPhonu a někdy se mi diakritiks opraví automaticky, jindy ne. Nebo pro zmenu naskočí nejaký nesmysl a já to nezaznamenam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
20.12.12 13:23

Ahoj, přidávám se do klubu prťat :mavam:
malá je hodně malá - při porodu na začátku 37.týdne 2 160 g a 44 cm, teď má 2,5 měs. a má 55 cm a 3,7 kg :D (já 164 cm/52 kg, přítel 174 cm/80 kg)

proč se tak řeší návštěvy nějakých antropologií a podobného? 8o bojím se, že nás tam taky časem poženou, tak mě zajímá, jestli u vás našli někomu nějaký problém? já myslím, že když je dítě malé, ale zdravé, tak není přece co řešit a hodlám se teda zbytečným vyšetřením dost bránit! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.12.12 13:29

@IvčaIva Náš maloch je zrovna nemocnej, proto ta antropologie u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.12 13:30

Ahoj, nemáme žádný problém, vypadá dobře, jen je malej. Dycky byl mimo grafy. Porodní váhu i velikost mel ok, je jen prcek.
Podle rentgenu ruky zjistí jestli je rust kostí tak jak má být a tím končím, nehodlám ho kvuli tomu nekam tahat furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.12.12 13:33

Rentgenem zápěstí se zjišťuje tzv. kostní věk, tedy jestli se neuzavírají růstové štěrbiny v kosti. Pokud ano, už nemáš šanci sama moc vyrůst a musí se s tím něco dělat. Má to ale cenu dělat až od dvou až tří let věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí