Prckoviště – o menších dětech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
25.6.11 13:45

Taky se přidávám, Adélka má 9,2 kg v 19 měsících a centimetry nevím přesně, ale oblečení nosí akorát 9-12 měsíců, všechno ostatní ohrnujeme. Odmala je nepapací a nechce přibírat, zato je ale zdravá, krásná, milá a chytrá, takže už se s tím tolik netrápím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 19:12
emocuc.polymorf píše:
verunkamandarinka píše: :mavam: tak v 18 měsících váží 9 kg (teoreticky by ted měl teprv jít z vajíčka do autosedačky :zed: , měří 78 a hlava 47 8-) … někdo menší??
Ahoj Veru, tak koukam, ze uz jsme vas dojely… :hug: My ted 9.3 kg a 78 cm :hug: Ale potesim te, doktorka rikala, ze zdaleka nejsme nejmensi, jedna holcicka od nas z domu, taky prosincova, ma 7.2 kg!! (a 75cm) a to nema za sebou zdaleka ani prd toho, co my, mela porodni 3.5 kg a 50 cm 8-o 8-o To fakt ziram, kam to dite to jidlo dava, prej hodne papka :nevim:
Ja mam cil do dvou let 80 cm a 10 kg, coz snad, herdek, dame, mame na pul roku ani ne kilo a 2 cm, to snad pujde :hug: :hug:
:mavam: alánek taky přesně 9,35 :-D Tak to mám z vás radost :dance: ale s tzím cílem opatrně, aby se ti to nevymklo a nakonec si neměla Mishelinku :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 19:15
honey_star píše:
Taky se přidávám, Adélka má 9,2 kg v 19 měsících a centimetry nevím přesně, ale oblečení nosí akorát 9-12 měsíců, všechno ostatní ohrnujeme. Odmala je nepapací a nechce přibírat, zato je ale zdravá, krásná, milá a chytrá, takže už se s tím tolik netrápím. :-)

přésně tak. Taky taky 9-12 velikost :wink: Ono to má véééééélikou výhodu přece… spousta toho co nosil na podzim nosíme na jaře a ted, já si nakonec vubec nemůžu stěžovat.

a co mají k jídlu ti vaši prcci nejraději???
Alánek párek :oops: Takový ty dětský zabalený mu koupím občas a on je tak miluje. No a pak dušenou mrkev s bramborem a to je všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 19:17
kackakocka píše:
ahoj,

přidávám se..

julianka má ve 2 letech 80 cm a 10kg, artuš v 5 letech 101 cm a 15 kg…

ale já jsem prcek, mám 155 …

kač

tak Artuš je opravdu krásný jméno člověče !!!! :srdce: Víš že byl Artuš taky prcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 19:18
Ywett píše:
Ahoj holky, taky se můžem přidat? Když koukám na fotky ze školky, Maty je suveréně nejmenší. A hodně těžko to nese, každé ráno u snídaně se mě ptá, jestli vyrostl :hug: Ve 3,5letech má 95cm a 15kg. Nezdá se to málo, ale je vždycky všude nejmenší.
:hug: si mě rozesmála :mrgreen: Od kolika mluví???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.6.11 19:53

Veru, Maty mluví od 2let a 3měsíců. Od tý doby tlamičku nezavřel :zed:
Jinak ve třech letech velikost oblečení pro dvouleťáka = normálka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 19:59
Ywett píše:
Veru, Maty mluví od 2let a 3měsíců. Od tý doby tlamičku nezavřel :zed:
Jinak ve třech letech velikost oblečení pro dvouleťáka = normálka :pankac:

až tak přesně to víš?? to během týdne nebo dne začal žbrblat? děláte někde v bytě čáry jak roste? taky sse chystám na památku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.6.11 20:14

Veru, no přesně, plus mínus měsíc … Doktor nás ve dvou letech chtěl hnát na foniatrii, že Maty ještě nemluví, tak si to tak nějak pamatuju, jinak všechny ostatní pokroky hrubě odhaduju :oops: V těch 2letech a 3měsících začal používat věty.
Jinak máme pár čárek na futru, ale teď se budem stěhovat, takže budem zakládat další „měřicí stanici“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 22:09
Ywett píše:
Veru, no přesně, plus mínus měsíc … Doktor nás ve dvou letech chtěl hnát na foniatrii, že Maty ještě nemluví, tak si to tak nějak pamatuju, jinak všechny ostatní pokroky hrubě odhaduju :oops: V těch 2letech a 3měsících začal používat věty.
Jinak máme pár čárek na futru, ale teď se budem stěhovat, takže budem zakládat další „měřicí stanici“.

nebo futra sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
12.7.11 12:24

Tak to mi taky prijde vtipne kolik by mimca mely vazit :o) Maly se narodil 3600g,v roce mel necelych 9kg a ve 24mesicich ma 11kg.Takze co mel mit v roce ma ve dvou :) O tom,ze nosi jeste jeden svetrik do 9mesicu radeji ani nepisu :-P to je fakt ale extrem,jinak nosi oblecky pro rocni mimca bezne.Uz jsem si na to zvykla,zadne depky nemam :srdce: Jen do toho roka jsem jezdili docela casto k dr.na prevazeni ze nepribira ale nakonec to dr.uzavrela s tim,ze je to geneticky dane,ze bude stihlejsi po me :lol: Takze jestli jsi taky stihlejsi tak to ma taky asi geneticke :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
369
12.7.11 13:26

smutna, nebuď smutná :lol:
ja sa tiež hlásim k mamičkám drobných detí - prvá dcérka láme rekordy vo váhe, mladšia vo výške.
Ináč staršia mala v 2 rokoch 10kg presne, teraz bude mať v zime 11 rokov a ešte sme sa neodrazili od 28 kg. Ale zato nôžky jej rastú neskutočne, už jej kupujem topánky u dospelákov, lebo labky má č. 37, pri jej 28kg je problém nájsť topánky na tak chudé a dlhé nohy. Tiež to má geneticky, MM má 57kg!!! pri 178 výške, vyzerá ako reklama na hlad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Mladšia je zase drobná po mne, v dvoch rokoch mala 81cm, teraz bude mať v jeseni 8 a má aktuálne 119cm, v triede je suverénne najnižšia. A sj ona je veľmi štíhla, hlavne v páse. Obom dievčatám kupujem len nohavice s posuvnou gumou alebo im upravujem. Kraťasky nosí tá 10,5 ročná na vek 7-8 rokov, tá 7,5 ročná na 4-5 rokov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
12.7.11 14:16

Teda!!! 8-o 8-o Ten manžel!!?? 8-o Fakt má 57 kg a 178 cm?? 8-o Já si to neumím představit, ten musí být hubeňoučkeeeej 8-o MM má o chlup menší výšku a má cca 75 kg a tlustej není, takovej normální :wink: 57 kg u chlapa, to si neumím představit!!! Nebyla by fotka? :wink:
Ty holčičky nevím, co je normál, moje je ještě malá, má v 19 měs. 9.6 kg, tak snad těch 10 kg ve dvou letech mít bude :hug:

..teda ten tvůj manžel mi nejde z hlavy, fakt má tyhle míry…? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
369
12.7.11 14:30

emocuc fakt, musím potom večer pohľadať nejakú foto. Hlavne v lete je pohľad na jeho kostnaté kolená božský :lol: . Ja keď som dala na jednu stránku na nete jeho miery, tak mi napísalo, že okamžite chodte k lekárovi, máte chorobnú podváhu. So svojimi 53kg pri ňom vyzerám blahobytne :-D .
On zato nemôže, bral aj nejaké vitamíny a nutridrinky, aj B-komplex a akosi to nepomáha. Kedysi posiloval aj bral nejaké doplnky výživy, aby trochu pribral, tak vtedy mal váhu tých 60-62kg, to bolo jeho maximum. Ale na posilňovňu nemá už teraz čas, tak zase schudol. On celkove nemá veľkú chuť do jedla, jedlo nie je pre neho dôležité. Ale je v podstate zdravý, tak už to nerieši, len nedokáže pribrať. Čo by niektorí za to dali :mrgreen: .

emocuc.polymorf píše:
Teda!!! 8-o 8-o Ten manžel!!?? 8-o Fakt má 57 kg a 178 cm?? 8-o Já si to neumím představit, ten musí být hubeňoučkeeeej 8-o MM má o chlup menší výšku a má cca 75 kg a tlustej není, takovej normální :wink: 57 kg u chlapa, to si neumím představit!!! Nebyla by fotka? :wink:
Ty holčičky nevím, co je normál, moje je ještě malá, má v 19 měs. 9.6 kg, tak snad těch 10 kg ve dvou letech mít bude :hug:..teda ten tvůj manžel mi nejde z hlavy, fakt má tyhle míry…? :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
12.7.11 15:23

No, tak to jsem zvědavá… Hele, když je jinak v pořádku a cití se dobře, tak nechť si dál spokojeně žije :palec: Nejsou lidi všichni stejní a zkoušet se za každou cenu nacpat do tabulek, k čemu to? :nevim: Přesně jak píšeš, lepší než nadváha :kytka:

• Citovat
  • Upravit
369
12.7.11 18:15

môj partner s deťmi - keď sme boli v Bulharsku :wink:

emocuc.polymorf píše:
No, tak to jsem zvědavá… Hele, když je jinak v pořádku a cití se dobře, tak nechť si dál spokojeně žije :palec: Nejsou lidi všichni stejní a zkoušet se za každou cenu nacpat do tabulek, k čemu to? :nevim: Přesně jak píšeš, lepší než nadváha :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí