Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
denvoj píše:Kiki..Domi píše:Ahoj, moc dobře vím, jak se asi cítíš, taky jsme si užili s prdíky své. A to máme holčičku, no jo, jsme ta výjimka, která potvrzuje pravidlo
děkuji a ty kapky se přímo jmenují Lefax jo??
Určitě to vyzkouším myslím že jsme už zkusily dost a naše denní priorita je že ráno namažeme bříško pak ho promasírujeme hodinku po jídle nahřejeme peckový polštářek ten mu přiložím na bříško u toho tak na hodinku usne a před každým jídlem ještě dáváme ty kapky Baby calm ale o těch Bio gaia jsem už taky slyšela a uvažuju že je asi koupím ale 600kč se mi zdá dost pokud nezaberou jsou to vyhozené peníze tak zkusím ten Lefax a uvidímeBohužel nám taky nezabíralo vůbec nic a malá proplakala celé dny, od rána do večera. V noci naštěstí taktéž spala. Jediné co nám trochu ulevilo byly kapky Baby Calm. Jen Ti chci poradit, že na MMB se dají koupit probiotické kapky Bio Gaya za 240,– + poštovné. Maminky je nakupují na Slovensku nebo Polsku, tam jsou záhadně tyto kapky o polovinu levnější než u nás
Já jsem je naší malé takhle vždycky nakupovala. A později také Nutrilon a kašičky, je to v Polsku opět levnější
Mo děkuji za radu taky jsem slyšela že se dají v polsku nebo na slovensku koupit levněji a MMB myslíš tím mimibazar?? jestli jsem to dobře pochopila ![]()
tterka píše:
Vyzkoušej emulips (buď bez příchuti nebo anýzový). Ty budeš dlabat 2 x denně 10 kapek, a miminku každé ráno jednu kapičku - třeba na bradavku, ať to slízne s mlíčkem. Máme s tím skvělé zkušenosti a maminky ho chválí
Ahojki děkuji za radu ale já bohužel nekojím díky nemoci jsem přišla o mléko ![]()
BioGaia nejsou na Slovensku o polovinu levnejsi, je to tak, ze 5 ml stoji kolem 250 Kc. u nas se prodava jen 10 ml baleni a to stoji kolem tech 600. levnejsi ano,ale ne o polovinu. Lefax je primo obchodni nazev leku. zavinovani je dobre i obecne na zklidneni ditete.
BarborkaB píše:
BioGaia nejsou na Slovensku o polovinu levnejsi, je to tak, ze 5 ml stoji kolem 250 Kc. u nas se prodava jen 10 ml baleni a to stoji kolem tech 600. levnejsi ano,ale ne o polovinu. Lefax je primo obchodni nazev leku. zavinovani je dobre i obecne na zklidneni ditete.
No jo, máš pravdu, BarborkaB. Na objem lahvičky jsem nekoukala
Ale každopádně si myslím, že je lepší koupit nejdříve menší balení na vyzkoušení, než rovnou uvalit 600,– ![]()
Ano, MMB jsem myslela mimibazar ![]()
Nám pomohly kapičky Espumisan, jsou i pro nejmenší miminka. Dávala jsem po pěti kapičkách a víceméně zabraly hned a malá od té doby i lépe spinká. Takže za nás můžu jednoznačně doporučit.
@Stune Ahoj.Prosim te.Muzu se te optat.Taky ctu Karppa. Nemam zavinku a tu obrovskou plenu jsem nesehnala. Sehnala jsem ctvercovou plenu a zavinku kuklu jsem objednala dnes. Zatim ji jen jakoby svazu rucickY ovinutim vele pleny 90×90okol tela.Ale neni to ideal. Jinak mala mi spala 2× 4h. a ted spi az 8h. Vcelku.Nekojim.Je to normalni? Nebo to vadi? Nevim Dr.;Karpp;kamoska rikaji nebudit na jidlo. Porodni asistentka a asistentka s centra budit po 4h/to bych i to pak zase odnaucovala/ jak to vlastne je nevis.?Navic pri zavinovani se vsteka pak usne a fakt spi, nad rnem ma hlad tak ji nakrmim, zavinu znovu a to pak slisim jak se z toho snazi as 2h. dostat kdyz dostane ven jednu ruku je ok.
![]()