Prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
2.6.11 10:19
denvoj píše:
Kiki..Domi píše:
děkuji a ty kapky se přímo jmenují Lefax jo??
Určitě to vyzkouším myslím že jsme už zkusily dost a naše denní priorita je že ráno namažeme bříško pak ho promasírujeme hodinku po jídle nahřejeme peckový polštářek ten mu přiložím na bříško u toho tak na hodinku usne a před každým jídlem ještě dáváme ty kapky Baby calm ale o těch Bio gaia jsem už taky slyšela a uvažuju že je asi koupím ale 600kč se mi zdá dost pokud nezaberou jsou to vyhozené peníze tak zkusím ten Lefax a uvidíme
Ahoj, moc dobře vím, jak se asi cítíš, taky jsme si užili s prdíky své. A to máme holčičku, no jo, jsme ta výjimka, která potvrzuje pravidlo :-) Bohužel nám taky nezabíralo vůbec nic a malá proplakala celé dny, od rána do večera. V noci naštěstí taktéž spala. Jediné co nám trochu ulevilo byly kapky Baby Calm. Jen Ti chci poradit, že na MMB se dají koupit probiotické kapky Bio Gaya za 240,– + poštovné. Maminky je nakupují na Slovensku nebo Polsku, tam jsou záhadně tyto kapky o polovinu levnější než u nás :zed: Já jsem je naší malé takhle vždycky nakupovala. A později také Nutrilon a kašičky, je to v Polsku opět levnější :dance:

Mo děkuji za radu taky jsem slyšela že se dají v polsku nebo na slovensku koupit levněji a MMB myslíš tím mimibazar?? jestli jsem to dobře pochopila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
2.6.11 10:20
tterka píše:
Vyzkoušej emulips (buď bez příchuti nebo anýzový). Ty budeš dlabat 2 x denně 10 kapek, a miminku každé ráno jednu kapičku - třeba na bradavku, ať to slízne s mlíčkem. Máme s tím skvělé zkušenosti a maminky ho chválí :wink:

Ahojki děkuji za radu ale já bohužel nekojím díky nemoci jsem přišla o mléko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.6.11 11:01

BioGaia nejsou na Slovensku o polovinu levnejsi, je to tak, ze 5 ml stoji kolem 250 Kc. u nas se prodava jen 10 ml baleni a to stoji kolem tech 600. levnejsi ano,ale ne o polovinu. Lefax je primo obchodni nazev leku. zavinovani je dobre i obecne na zklidneni ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
2.6.11 11:13
BarborkaB píše:
BioGaia nejsou na Slovensku o polovinu levnejsi, je to tak, ze 5 ml stoji kolem 250 Kc. u nas se prodava jen 10 ml baleni a to stoji kolem tech 600. levnejsi ano,ale ne o polovinu. Lefax je primo obchodni nazev leku. zavinovani je dobre i obecne na zklidneni ditete.

No jo, máš pravdu, BarborkaB. Na objem lahvičky jsem nekoukala :-) Ale každopádně si myslím, že je lepší koupit nejdříve menší balení na vyzkoušení, než rovnou uvalit 600,– :wink:
Ano, MMB jsem myslela mimibazar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.8.11 09:32

Prdíky

Nám pomohly kapičky Espumisan, jsou i pro nejmenší miminka. Dávala jsem po pěti kapičkách a víceméně zabraly hned a malá od té doby i lépe spinká. Takže za nás můžu jednoznačně doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.5.15 12:51

@Stune Ahoj.Prosim te.Muzu se te optat.Taky ctu Karppa. Nemam zavinku a tu obrovskou plenu jsem nesehnala. Sehnala jsem ctvercovou plenu a zavinku kuklu jsem objednala dnes. Zatim ji jen jakoby svazu rucickY ovinutim vele pleny 90×90okol tela.Ale neni to ideal. Jinak mala mi spala 2× 4h. a ted spi az 8h. Vcelku.Nekojim.Je to normalni? Nebo to vadi? Nevim Dr.;Karpp;kamoska rikaji nebudit na jidlo. Porodni asistentka a asistentka s centra budit po 4h/to bych i to pak zase odnaucovala/ jak to vlastne je nevis.?Navic pri zavinovani se vsteka pak usne a fakt spi, nad rnem ma hlad tak ji nakrmim, zavinu znovu a to pak slisim jak se z toho snazi as 2h. dostat kdyz dostane ven jednu ruku je ok. 8o :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí