Nechtene

12
23.7.10 13:25

Emma

Ahoj.Chtela jsem se zeptat,kdy se mam nahlasit do porodnice.Termin mam 11.12..Ke gynekolozce jdu ve stredu,tak se ji chci zeptat,ale nerada bych neco zameskala,tak jestli mi muzete poradit.Dekuju

Příspěvek upraven 29.11.10 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
23.7.10 13:28

Ahooj,
nooo tak to je dost prekerní situace… A proč sis nedávala pozor ???? Proč jsi se nějak nechránila ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 13:32

Ještě mě napadlo, jak víš, že jsi ve čtvrtém měsíci těhotenství ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.7.10 13:33

No na takové otázky už je asi pozdě :think: Jediné, co poradím je to, abys zašla do ordinace svého gynekologa - pokud má dovolenou, měl by mít na dveřích jméno zastupujícího gynekologa. Alespoň u nás to tak je.

• Citovat
  • Upravit
8707

Ahoj to a to jsi to zjistila až teď?Mohla jsi jít i k jinému doktorovi …aby sis to jednou nevyčítala ,že jsi dala TVÉ DÍTĚ PRYČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081

A co bys asi tak chtela poradit ve ctvrtem mesici, prosimte? :roll: Jen obdivuju tvoji odvahu vlezt s timhle na forum pro „profi“ matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
23.7.10 13:35

marcelka88 a jak přesně tímhle sindypetre pomáháš??
Seřvat někoho na tři doby - to je opravdu hrdinství a hlavně pomoc, pro kterou tady přišla…
Sindypetra píšu ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.10 13:35

Ahoj,nebyla jsem zrovna vdobre financni situaci a muj byvaly pritel dite chtel.Uz s nim 3mesice nejsem a nechci by se to dozvedel.Ja vim,ze je brzo mluvit o adopci,ale jeho dite nechci.Je mi teprve 23let.Uz mam sice po skole a noveho a rozumneho partnera,ale ten zna meho byvaleho,takze to dite take nechce.vubec nevim co mam delat.Ono se toho asi moc delat neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
23.7.10 13:37

Já si myslím že je uplně jedno s kým ho máš a kdy. Já když jsem zjistila že jsem těhotná tak jsem taky nechtěla, bylo mi 20, čerstvě po rozchodu. Dneska jsem štastná že malou mám.. všechno se dá vyřešit… ono to nemusí být tak hrozné jak to na začátku vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12

Ma tam cedulku,ze pouze v akutnich pripadech se ma obratit na porodnickou ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907

Taky jsem si říkala,jakto,že jsi to zjistila až teď.A proč jsi se nechránila.Jinak je to divné téma,určitě nemluvím za sebe,ale my děti milujem.Chápu,že se člověk může dostat do tvé situace,ale v dnešní době :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
23.7.10 13:39

Je tu určitá šance, že až se dítě narodí, zjistíš, že nejde o to, kdo je jeho biologický táta, ale že je to tvoje dítě se vším všudy a že uděláš cokoli, aby bylo šťastné a spokojené. Přála bych to vám oběma..jinak konstruktivní radu fakt nemám, každopádně by to chtělo kontrolu u doktora, ať víš, v jakém jsi přesně týdnu a jestli je všechno v pořádku..možná by nebyl marný psycholog, ale nějaký opravdu dobrý.

Příspěvek upraven 23.07.10 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 13:39
ish píše:
marcelka88 a jak přesně tímhle sindypetre pomáháš??
Seřvat někoho na tři doby - to je opravdu hrdinství a hlavně pomoc, pro kterou tady přišla…
Sindypetra píšu ti soukromou zprávu.

Nikoho jsem neseřvala, jen se zeptala proč se nechránila a na tom neni nic špatného… Jen je mi líto dětí, které skončí v kojenáku, protože jsem tam byla a vim jak to tam vypadá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.7.10 13:40

a co má tvoje finanční situace společného s tím,že jsi těhotná? akutní to pro tebe asi bylo ne? Zamysli se nad tím ještě jednou a promluv si s přítelem ,píšeš že je ti 23 to na dítě není brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 13:40

zakladatelko mě je 22.let, porodila jsem ve 20ti… O věk přeci nejde… Uvidíš sama co bude až se mimi narodí… A pokud vim, tak jsi v akutní situaci, tak bys měla rychle běžet k tomu náhradnímu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí