Nechtene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
23.7.10 21:43

Já teda znám taky jednu holku co má dítě s feťákem, onen dotyčný se k němu nehlásí, není ani v RL a je ona jen proto výborná matka, že si to nechala a má ho (snad) ráda? Taky ho má jen proto že na něj přišla moc pozdě. V 5 měsíci. Kdyby na něj přišla včas tak šla na potrat. A kolikrát ani ochrany nejsou 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
23.7.10 21:53

To zní tak divně,že nevěřím,že je to pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
23.7.10 22:12
ish píše:
marcelka88 a jak přesně tímhle sindypetre pomáháš??
Seřvat někoho na tři doby - to je opravdu hrdinství a hlavně pomoc, pro kterou tady přišla…
Sindypetra píšu ti soukromou zprávu.

Jestli si naivně myslíš že jí nějak pomůžeš tak prosim ale přiznej si že už je pozdě něco řešit a tento problém bude oříšek i pro gyndaře.
Marcelka zas toho tolik neřekla tak se zkrot hlavně ty. . Nikoho nenapadej. Všechny píšeme své názory a BEZ CENZURY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.10 07:31

Muj nazor?? Dej dite k adopci je plno paru , kteri po diteti touzi a nemuzou ho mit … ovsem dalsi dite uz treba mit ani nemusis to si uvedom , abys pak jednou nelitovala … ja mam 10ti lete ditko .. pak jsem sla na potrat (Dodnes toho lituji a vycitam si to ) pote jsem 3× potratila … a ted?? Jsem konecne tehu .. jsem taky sama otec ditka to vi ma to pravo vedet a je jen jeho rozhodnuti zda o ditko bude mit ci nebude mit zajem … zvladnu to i bez nej a vis co me drzi nad vodou?? Zvladlo to tolik zenskych , ktere byly v horsi situaci nez jsem ja a dokazaly to tak to dokazu taky!! Popremyslej abys jednou nelitovala a nevycitala si to … ono je pozde brecet nad rozlitym mlekem.

• Citovat
  • Upravit
3963
24.7.10 10:59

no ono než se dítě dostane k novým rodičům tak to taky někdy trvá strrašně dlouho a je to škoda,znám tolik bezdětných a tolik by mimi chtěli,…a domovy praskají ve švech,z druhé strany,pořád lepší domov-ikdyž kolikrát z nich vyrostou grázlíci,než mimi hodit do popelnice…ale já na to nemám abych se někdy vzdala dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
24.7.10 13:54
pandora píše:
ish píše:
marcelka88 a jak přesně tímhle sindypetre pomáháš??
Seřvat někoho na tři doby - to je opravdu hrdinství a hlavně pomoc, pro kterou tady přišla…
Sindypetra píšu ti soukromou zprávu.
Jestli si naivně myslíš že jí nějak pomůžeš tak prosim ale přiznej si že už je pozdě něco řešit a tento problém bude oříšek i pro gyndaře.
Marcelka zas toho tolik neřekla tak se zkrot hlavně ty. . Nikoho nenapadej. Všechny píšeme své názory a BEZ CENZURY.

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.7.10 14:36

Nechtěla jsem reagovat, ale víc než situace té holky mě rozladily vaše reakce :think: . Samá mám doma 2letou holku a na podzim čekám dalšího prcka, ale myslím si, že pokud by dítě mělo vyrůstat s matkou, která ho nebude mít ráda, bude lepší ho dát k adopci. V rodině máme manžele, kteří nemohou mít dítě. Ta příbuzná by za něj dala cokoliv a adopci jim zamítli. A teď se zamyslete. U koho by bylo tomu malému líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.7.10 23:34
Luciusek píše:
Zakladatelko, nenech se nikým zatlačit do kouta. Je to jen Tvoje rozhodnutí, jestli dítě chceš nebo ne. Nejhorší pro dítě je žít v „nemilující“ rodině - pokud se rozhodneš pro adopci, je to jen Tvé rozhodnutí a nikdo nemá právo Ti to vyčítat.
Hlavně se nenech stresovat negativními názory a výboji - v tlaku dělají lidé největší blbosti :zed: .
Holky, které se do zakladatelky tak pustily, přemýšlely jste vůbec proč maminky hážou děti do popelnic? Neni to právě z důvodu strachu z okolí, negativních reakcí a nedostatku podpory a pochopení?

Asi neznají antikoncepci nebo kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 10:57
sindypetra píše:
Ja mam na to takovy nazor,ze nez abych vychovavala nechtene dite s pritelem,se kterym bychom chtely nase vlastni,ze na adoptivni rodice vedou docela vysoke naroky,tak by se mohl dostat do dobre rodiny.Ja vubec ale nechci takhle hluboko premyslet.Jen vim,ze z otce by nepodedil nic dobreho.

To myslíš opravdu vážně? Ty si pořídíš s přítelem jedno dítě a když Tě nechá, tak už ho nechceš, ale chceš zase s novým přítelem nové? Čí je to, které teď nosíš? To vlastní není??? kdyby tohle napsala 15ti letá holka, tak neřeknu, ale ve 23 ?? Dítko je ten největší dar na světě a nemůže za to, jakého otce má …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
26.7.10 12:00
anlii píše:
sindypetra píše:
Ja mam na to takovy nazor,ze nez abych vychovavala nechtene dite s pritelem,se kterym bychom chtely nase vlastni,ze na adoptivni rodice vedou docela vysoke naroky,tak by se mohl dostat do dobre rodiny.Ja vubec ale nechci takhle hluboko premyslet.Jen vim,ze z otce by nepodedil nic dobreho.
To myslíš opravdu vážně? Ty si pořídíš s přítelem jedno dítě a když Tě nechá, tak už ho nechceš, ale chceš zase s novým přítelem nové? Čí je to, které teď nosíš? To vlastní není??? kdyby tohle napsala 15ti letá holka, tak neřeknu, ale ve 23 ?? Dítko je ten největší dar na světě a nemůže za to, jakého otce má …

souhlasím,a přece není nikde napsáno že všechno zdědí po otci feťákovi,přeci záleží i na výchově,…a bez dětí to není nikdy ono…děti jsou náš poklad a část každého z nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
25.12.11 22:32

Procitala jsem celou diskusi a popravdě si myslim,ze jakmile zakladatelka Mimi ucíti v bříšku a následně porodi musí změnit názor a své dítě si nechá a na tuto diskusi si ani nevzpomene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí