Nechtene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
23.7.10 14:37

ten clovek je jednou otcem jejiho ditete a bdue i kdyz si ho nenecha. aby jednou nelitovala.. trosku hloupe nechat si udelat dote s fetakem(nebo to celou dobu nevedela??!!) dat ho pryc a chtit dite s jinym!! treba zrovna ten detak by nebyl spatny otec, protoze co ci o novem priteli, kdyz s nim je tak kratkou dobu??to uz pozna, ze s ni chce dite??a na zacatku pise, ze je na dite mlada?? dyt ta holka ani nevi co chce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.7.10 14:37

Přijde mi padlý na hlavu spát s feťákem a nebýt feťák a ještě bez ochrany!??? Jak může „nefeťák“ zajímat se o feťáka, to mi hlava nebere. Nezodpovědnost a aspoň ta slečna měla mít trošku rozum. Můj názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
23.7.10 14:39

musím reagovat taky na toto téma i když jsem nechtěla

Jak tu někdo psal je to sobecké…myslíš sama na sebe a né na to nenarozené miminko…nemůže za to že jsi vlezla do postele s feťákem to jsi měla vědět ty a měla jsi vědět že se máš chránit.
To že jsi mladá je jen výmluva… holky mladší to zládly
To že más finanční problémy…tak ty má každej…to dítě po tobě nechce milion.
Nechápu jak jsi přišla že jsi ve 4 měsíci 8-o to kdyby každej takhle věděl tak gynekologové krachnou
A fakt mě zaráží že to miminko co v tobě roste nechceš a nechce ho ani tvůj novej přítel, ale nové miminko společně chcete…nemám k tomu co dodat jen že to je SOBECKÉ!!!!!!!!
Chce se mi brečet když si představím co píšeš
Je to tvoje věc ale zamysly se na sebou.
Já jsem chtěla vždycky děti a pak mě ve 22 řekli že mě nefungují vaječníky…po 4 letech konečně čekáme miminko a to je díky umělému oplodnění.
Kdybych mohla tak si to tvoje miminko adoptuju a je mi jedno jestli je feťáka…ale je to dítě které ani neví co ho čeká…chudák

Omlouvám se ale nechápu to a jsem akorát vytočená a zklamaná jaké sobecké ženy jsou

Je to tvoje věc. Ale mysly na to dítě a né na sebe.
A raději bych šla k lékaři aby ti řekl jak na tom jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.7.10 14:39

holky klídek…
nějaká mladá pipina se beztak dobře baví nad tím jak se tu všechny vztekáme :lol: :lol:
a co čeká že jí poradíme…

že si to dítě některá tady vezme po porodu? :-D

Pokud tedy vůbec nějaké těhu existuje…

bud je ta holka totálně padlá na hlavu, nebo si prostě někdo dělá prču. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.7.10 14:41
onionka píše:
holky klídek…
nějaká mladá pipina se beztak dobře baví nad tím jak se tu všechny vztekáme :lol: :lol:

bud je ta holka totálně padlá na hlavu, nebo si prostě někdo dělá prču. :nevim:

taky bych to tak viděla, protože nechápu, co čeká , že jí cizí matky na internetu asi tak poradí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 14:41

já jen doufám, že si dělá prču !!! Protože jinak je v mých oči blbá (a to jsem ještě hoodně slušná) …

Jsem akorát vytočená … :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.7.10 14:43
Ráďa69 píše:
onionka píše:
holky klídek…

bud je ta holka totálně padlá na hlavu, nebo si prostě někdo dělá prču. :nevim:
taky bych to tak viděla, protože nechápu, co čeká , že jí cizí matky na internetu asi tak poradí …

tak ona hlavně těch možností moc nemá… slovy D V Ě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
23.7.10 14:43

Za 1. S fetakem si puvodne to dite teda chtela, ted uz nechces. Za 2. i fetak ma svoje prava, ac se to nekomu zda nepochopitelny, takze by o diteti mel vedet. Za 3. Neco ti na nem muselo imponovat, tak nerikej, ze muze dite podedit jenom vsechno spatny. Za 4. to dite je VASE, pulka geneticky informace je tvoje a kdyby se narodilo a rozesli ste se az pak, co by si s ditetem delala? Za 5. Nikdo ti nemuze rict co mas delat, muze ti dat jenom moznosti a o tech tady holky psaly. A nakonec za 6. Jdi co nejrychlejc k doktorovi, apc muzes mit zloutenku B, C nebo HIV a v tehotenstvi se musi takova matka hlidat.

A stejne mi to pride jako provokacka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.7.10 14:44

Jenom abychom za pár měsíců neslyšeli z TV o dalším miminku pohozeném bůhví kde.
Ale jak řikám, spíš si myslím že je to kafka. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
23.7.10 14:52

Tohle fakt nechápu.
Píšeš že …je to dítě feťáka. Ale je to přece i TVOJE dítě. A ty sama jsi s ním spala.
A to jaký člověk z dítěze vyroste je dáno především prostředím a výchovou. To že otec je feťák nemá žádný vliv na osobnost dítěte.
Snad tento příběh bude mít pro miminko šťastný konec.
Je mi z toho smutno. :-(

Příspěvek upraven 23.07.10 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
23.7.10 14:52

Zakladatelko, nečetla jsem celou diskuzi, ale abych řekla pravdu, tak doufám, že toto téma je jen vtip nějaké nudící se puberťačky :nevim:
Ale pokud to vtip není, tak bys nejspíše asi zasloužila pár výchovných :cert: :cert: :cert:
Co je tohle za přemýšlení? Já v tvém věku měla na cestě už druhé dítě.
To nevíš, jak se chránit, když dítě nechceš? A pokud ho chtěl bývalý přítel, tak proč mu upíráš právo vědět o dítěti? Znám i feťáky, kteří se po narození dítěte stali těmi nejlepšími, milujícími rodiči…
A moc mi nejde do hlavy to, že jsi ve čtvrtém měsíci - tzn. zjistila jsi, že jsi těhotná a potom jsi se rozešla s přítelem :nevim: ? Skoro mi to připadá, že jsi se s ním rozešla jen proto, že se chceš zbavit nechtěného dítěte. A, to že UŽ máš zase dalšího přítele, který je oproti prvnímu „fantastickej“…
Uvědom si, že to mimčo za tvé chyby nemůže. To ho klidně odložíš do kojeňáku? Možná se tam bude mít lépe než s tebou, ale nemyslíš, že by měl dostat šanci i otec dítěte? Na výrobu jste byli dva, takže rozhodnutí o tom, co s mimčem bude by také mělo být vás obou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
23.7.10 14:54

Já si nemyslím,že nás zkouší.Věřím tomu,že jsou některé pipiny takhle hloupé a naivní.Právě vedle mne leží moje 3-měsíční štěstíčko a vím,že bych ho v životě za nic nevyměnila,stejně jako vy všechny tady.Dítě je totiž to nejkrásnější,co nás v životě potkalo.
Jen prostě nechápu,proč původně to dítě s feťákem chtěla a najednou,když se rozešli ho nechce.
Nechápu nechápu nechápu a je mi z toho smutno,je mi tý holky vlastně líto.Asi vyrůstala v podobně špatné rosině,jakou by poskytla dítěti ona.Takže tě žádám: RADŠI SI DALŠÍ DÍTĚ NEPOŘIZUJ!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.7.10 15:02

Myslim že se tady rozčilujeme uplně zbytečně že to je jen hloupa sranda jak nas tady pěkně vytočit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
23.7.10 15:03

Otci bych to nerikala. Ano, normalni otec ma pravo vedet, ze je na svete jeho dite. Ale pokud je otec opravdu fetak, bala bych se toho, ze bude adopci protahovat a neda k ni souhlas s nadeji, ze by treba mohl jakoze projevit o dite zajem a jeste z toho vytriskat nejake socialni davky, aby mel na drogy. Ja za sebe bych nic nerikala a dala dite k adopci, takhle ma nadeji, ze se dostane do slusne rodiny, kde o nej budou stat a budou ho milovat.

A jinak - ja situaci pochopila tak, ze se rozesli s pritelem pred 3 mesici, pak zjistila, ze je tehotna a ted to resi. Pri rozchodu mozna o tehotenstvi nevedela, pochybuju, ze si netrpelive delala tehu test hned den po vynechane MS, jako treba ja, ktera po miminku touzila :-)

• Citovat
  • Upravit
1572
23.7.10 15:04

Teda holky, nedá mi to a asi na můj příspěvek budou reakce plné nevole, ale reagovat musím…

Zakladatelka si sem přišla pro podporu, je zmatená, neví, co si má myslet, co si počít. Ví, že na interupci nemůže (a ani bych nedoporučila) a chce dítě dát k adopci, resp. o ní uvažuje. Co slova jako „však se přesvědčíš, jak to malé budeš milovat, až ho uvidíš“ nebo „adopce lepší než interupce“. Ta druhá varianta se mně osobně také moc nezamlouvá (a sama bych to neudělala), ale každý má právo volby. Dnes existuje možnost např. přímé adopce, tzn. že můžeš poznat rodiče, kterým své dítě svěříš a přesvědčíš se tak, že půjde do dobrých rukou, a v prvních měsících života se vyhne kojeňáku. Ještě jednou si několikrát všechno důkladně promysli a jsi-li přesvědčená, můžeš se o pomoc obrátit na nejbližší oddělení péče o dítě. Tam ti řeknou co a jak… Nejprve ale opravdu zajdi doktoru a možná i k tomu psychologovi, jak ti tady holky radily. Možná si stálo za úvahu nabídnout možnost svěření prcka do péče rodičům tvého přítele (pokud je přítel skutečně taký blb, jak píšeš) nebo jeho příbuzným. Na zlost a nenávist se vykašli, ta k této věci nepatří…

Reakce typu „jsi sobecká“, „proč jsi se nechránila“, „jsi nezodpovědná“ opravdu moc nepomohou…

Přeju ti, ať se rozhodneš co možná nejlépe pro tebe i pro dítě.

Příspěvek upraven 23.07.10 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky