Přiložení

588
21.7.10 22:33

přiložení

Ahoj,chci se zeptat:Když jste rodily,položili Vám mimčo hned na hrudník?Já jsem rodila v Táboře a docela mě mrzí,že jsem svoji malou hned nepodržela :-( -porod byl bez komplikací-dostala jsem jí do rukou až za 20 minut,protože mi kapala kapačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
21.7.10 22:40

ahoj, malou mi dali hned po porodu, nechali mi ji na hrudi asi 5 minut a pak ji teprve umyli, vážili atd. Pak mi ji opět přinesli a byla se mnou celou dobu, kterou jsem trávila ještě na porodním sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.7.10 22:41

Nepřiložili, protože malého museli rozdýchávat, byl přidušený (měla jsem zkaženou plodovou vodu a on měl chudák 2× pupečníkovou šňůru kolem krku). Tak snad při druhém dítku se nám zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.7.10 22:43

Ahojky,
já jsem taky dostala malou hned po porodu na hrudník. Vlastně obě dvě holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.7.10 22:43

Ahoj, na břicho ano, k prsu pak nebo až po zvážení. Jak u kterého dítěte, nebylo to vždycky stejné :wink: U 2 porodů jsem děti nedostala ani na to břicho, ale to se běhalo spíš kolem mě, takže šlo přikládání stranou… NO, člověka to malinko mrzí, ale máte to za sebou a těš se z miminka :-D Gratluju :kytka: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.7.10 22:50

Ahoj, já malou dostala taky hned po porodu, ještě špinavou. Pak ji umyly, zvážiy atd a dali mi ji. Pak jsme přiložily. Byla se mnou na porodním sále ještě tak hoďku a pak mi ji vzali at si odpočinu. No a na pokoji jsem ji měla už pořád u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.7.10 22:58

FTN Praha, komplikace zadne, apgar 10-10-10, zdrhli s nim jak s casovanou bombou. Ale dr byla arogantni k.ava, takze bohuzel, muzu podekovat jen ji. Donos byl za 20min, aspon ze s nim mohl byt manzel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
21.7.10 23:09

Ahoj jj mee ji dali hned na brisko a i k prsu,po chvilce ji otreli a zabalili a ja ji mela asi odku,nez dosla sestra a odnesla ji na umyti atd,takze sem ji mela hned a dlouho :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15043
21.7.10 23:29

Zdravím :wink:
první holčičku jsem na břicho nedostala, měly jsme namále - dusila se, padaly ozvy :-( . Naštěstí to dobře dopadlo a nemuseli oživovat. Dostala jsem až k prvnímu přisátí sca po 30min.
U druhé to byl zážitek - fofr porod :lol: , takže nestihli ani zavolat pediatra + dětskou sestru. Maličkou jsem dostala na břicho hned a mohla si to užívat 10min - jedním slovem ÚŽASNÉ :srdce: . Pak ji odnesli na první ošetření a následně jsme už zase byly spolu až do propuštění z porodnice.

Gratuluji k miminku :kytka: .

Příspěvek upraven 21.07.10 v 23:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.7.10 23:30

Prvniho dali na moment, odnesli zkontrolovat po klestich a za 5 minut dali zpatky a uz mi zustal. Druhyho dali hned na me, prikryli rucnikama a odnesli na prohlidku az cca po 2 hodinach, pac se hned prisal a dve hodiny dlabal. Mezitim, co ho prohlizeli sem se ja osprchovala a pak mi ho uz nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.7.10 06:56

Jen mi ho ukázali, odnesli, dovezli ve vozíčku, zaparkovali vedle mě a řekli, že za chvilku dojdou přiložit, musela jsem na ně 2× zvonit, pak neochotně přiložili, nic mi neřekli, nepomohli, během minuty Marečka odvezli zas na novorozenecký, sestra vypadala jak vězeňská dozorkyně :-( Hrozný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
22.7.10 07:15

Obě děti mi položili na břicho hned po porodu..To i přesto, že mi kapala kapačka jednak na zavodnění,s Atb a na prstu jsem měla k vůli srdeční vadě v poslední fázi porodu a po porodu hlídač saturnace - okysličení mé krve..
První porod byl klešťový,hodně jsem krvácela, malého vyšetřil lékař, malý zůstal se mnou asi 2 hodiny na sále, potom ho odvezli na novorozenecké a ještě na UTZ hlavy.
Druhý porod - bez komplikací.
Ve FN Brně Bohunicích mají zkušenost s rizikovými rodičkami, snaží se jim umožnit to, co zdravým a taky, miminko se vyšetřuje v porodním pokoji, kde se narodilo. Pokud nejsou velké komplikace, nikam se neodnáší ani neodváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
22.7.10 09:07

díky za odpovědi,tak doufám že se mi poštěstí u dalšího mimča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie