Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
sindypetra, pokud má tvůj gynekolog dovolenou, šla bych k jinému, jak už někdo psal, většinou si zařídí záskok, když jsou delší dobu pryč.
Situaci nezávidím, ale chci dodat jediné, to dítě za to nemůže
Z tvého psaní jsem pochopila, že biologický otec je … ![]()
Ať už se rozhodneš pro adopci nebo pro jiné řešení, je to tvá věc.
Ale ten malý tvoreček nemůže za to, kdo je jeho otec.
Nenávist vůči otci chápu, asi jste se nerozešli v dobrém, ale vůči tomu dítěti nepochopím.
Je hezke ze jsi profi matka,ale ja si nevim rady a proto jsem zkusila vyhledat alespon nejakou pomoc.Jestli ti to tak vadi,tak me ignoruj a nebud tak namyslena!
No nezlob se na mě, ale nechápu s čím chceš pomoct?
Mi je 24 o věk určitě nejde. Jen ti chci říct, že dítě nemůže za to s kým ho máš!!! Jen mi to příjde jako hloupá výmluva, je od bývalého, tak ho nechci!
Promiň, ale nedalo mi to nenapsat. My se o dítě snažli dlouho, tak je mi tho tvého líto ![]()
Snad se dostane po adopci k rodičům, kteří ho budou milovat!
Ale my Ti přeci nemůžeme říct, nech si to, nebo né … Musíš se rozhodnout Ty, jak to vidíš, jaká je Tvá situace, nebo vyhledat toho psychologa, jak Ti tu psala JUdycum…
Každopádně nejdřív bys měla jít na gyndu a nechat si to potvrdit, poradit se s gynekologem a pak řešit co bude …
to je síla…
takže vy ste si dělali dítě protože on chtěl .
Pak jste se rozešli a ty dítě nechceš, jestli tomu dobře rozumím .
No.. na to kolik je ti let, už by jsi měla bejt zodpovědná za to co děláš, takže i za to dítě, to jako nemůže za to že jste si ho oba dva jen tak udělali, a ted když se vám nehodí ho nechceš.
A navíc, i když si to nepřeješ, bývalý přítel by MĚL vědět že s ním čekáš dítě.
nemysli sobecky jenom na sebe! ![]()
M-a-j-a píše:
No nezlob se na mě, ale nechápu s čím chceš pomoct?
Mi je 24 o věk určitě nejde. Jen ti chci říct, že dítě nemůže za to s kým ho máš!!! Jen mi to příjde jako hloupá výmluva, je od bývalého, tak ho nechci!
Promiň, ale nedalo mi to nenapsat. My se o dítě snažli dlouho, tak je mi tho tvého líto
Snad se dostane po adopci k rodičům, kteří ho budou milovat!
souhlasim …
Ja mam na to takovy nazor,ze nez abych vychovavala nechtene dite s pritelem,se kterym bychom chtely nase vlastni,ze na adoptivni rodice vedou docela vysoke naroky,tak by se mohl dostat do dobre rodiny.Ja vubec ale nechci takhle hluboko premyslet.Jen vim,ze z otce by nepodedil nic dobreho.
Interupce se dela do tretiho mesice…Tak ted akorat tak premyslej o adopci…To si nevedela ze si tehotna driv ???Proc ses nechranila???Vubec te nechapu …Na vek bych se nevymlouvala me je 21 let …Nereknu kdyby ti bylo 15 let ![]()
Ale vždyt to DÍTĚ JE TVOJE … Ty chceš vlastní s přítelm novým a tohle VLASTNÍ dáš k adopci ??? Tohle nebereš jako svoje vlastní ???
a hlavně on to dítě chtěl ,tak mu to řekni a může se o něj s láskou starat on když ty ho nechceš,proč mu bereš právo na jeho dítě?
Pochopila jsem, že jsi s novým přítelem krátkou dobu a protože nechce cizí dítě, tak se ho chceš vzdát. Zajdi si někde pro radu k odborníkovi..... : Aby jsi nelitovala, že ses vzdala vlastního dítěte kvůli mužskýmu, který za to třeba ani nestál. Nemyslím to zle, přála bych To, aby byl ten pravý, ale podle mého to za tak krátkou dobu vašeho vstahu nemůžeš vědět. Jde mo o to, abys jednou hluboce nelitovala. ![]()
Ahoj,
a vis jiste, ze to dite, je tveho byvaleho? U doktora jsi nebyla, takze podle me ani presne nevis, kdy jsi otehotnela. Zajdi na gyndu a pak neco res, ale pozor, dobre si rozmysli, nez udelas nejakou vec, ktere budes do smrti litovat.
edit. promin, ale snad si u toho byla taky, takze si zrejme vedela, co je tvuj byvaly zac.. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.10 v 13:55
píšeš že byste chtěli vlastní… a proč nemůžete vzít za vlastní to které čekáš ted… to malé za to opravdu nemůže…
Už ted když to čtu je mi toho maleho nenarozeneho líto,pokud tedy nějake těhotenství vubec je.Kdyz už si tak pevně rozhodnuta proč tu diskuzy sem davaš
Spíše mi to přide jako pěkna provokace!