Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
PAne bože, to je opravdu něco!
. Mně je 21, mám dvou letou a Elišku a skoro 2měsíčního Vítka a nedovedu si předstvait, že bych v těhu přemýšlela o tom, že je dám k adopci. Chudák to malé. To přece nemůže za tvoují hloupost. Tohle strašně odsuzuju!!!! Nechápu Tě!!! Opravdu ne!!! To, že miminko nosíš několik měsíců pod srdcem, roste tam, kope tě.. a pak když ho poprvé vidíš..pohladíš.. Nechápu…
![]()
To snad není možný není ti spíš jen 14 podle toho co píšeš?tohle dítko tvoje jako není?to je nějaký odpad ale další s tím co jsi s ním ted(kdo ví jestli s ním budeš i za několik měsíců) to už by tvoje bylo?Je mi fakt na
chudák ten prcek co v tobě roste!měla jsi přemýšlet s kým lezeš do postele bez ochrany!
nechápu proč se jí tu zastáváte…věděla že leze s tím a tím do postele že fetuje to a to…a ted jí tu ještě obhajovat jaká je vlastně dobrá že to miminko chce dát k adopci?měla přemýšlet před tím ne až ted i když pokud nebyla u dr jak může vědět že je ve 4 měsíci a ne třeba ve 2 se současným přítelem..?!Na věk se vymlouvat vždy to zvládli mnohem mladší holky v mnohem horší situaci!nechutné opravdu…mluví tu o tom dítěti jako by to byl odpad kterého se potřebuje zbavit aby si mohla udělat nové!To dítě nemůže za její blbost s kým si ho udělala!A možná by na tom bylo líp kdyby podědilo geny po svém otci než po ní s jejím uvažováním!
PS:to že jak tvrdí je feták neznamená že by nebyl dobrý otec…jedna moje známá si našla taky takovýho fetáka má s ním holčičku a on s tím sekl občas si dá jen pivko a je z něj lepší táta než z ní máma!
Souhlasim!!! To jste napsala oprvadu skvěle!!!
.Chudák to maličké. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.10 v 17:59
Tak jsem to pročetla a v první chvíli mě též napadlo,že si někdo dělá srandu
![]()
Nebudu opakovat co už řečeno bylo - můžeš si za to sama svou nezodpovědností a jen bych ti ještě poradila aby ti u dr. udělali testy na HIV,žloutenky a další pohl. nemoci. A ty se jen můžeš modlit abys byla v tomhle ohledu čistá,protože se obávám že tvůj NOVÝ a LEPŠÍ přítel by tě pak též opustil. ![]()
Feťákům je totiž jedno po kom vezmou jehlu a s kým spí
![]()
Všichni co dokážou miminku ublížit, bych taky ublížila. Pořádně!! Nemůžu tu ani napsat jak, protože by se to tady nemuselo nikomu líbit!!! Nechápu, jak se Tě může někdo zastávat!!
Zakladatelka se jaksi vyparila nezda se vam? Ja bych to uzavrela.
Taky si delší dobu všímám,že se zakladatelka nehlásí.Říkala jsem si,že nám třeba ještě svou situaci vysvětlí.Tak nic.
No holky, jestli to zakladatelka myslí vážně a není to provokace, tak se jí ani nedivím, že už se nehlásí. Přišla si pro radu a názory a vy jí vynadaly jak malé holce
Neříkám, že s ní souhlasím, ale v jejím případě je adopce nejlepší možné řešení - bezdětný pár bude jistě za miminko rád a postará se o něj, což zakladatelka nechce. Neodsuzovala bych ji.
Pokud je to provokace, tak se někdo u PC děsně směje, jak jste se tu rozčilily ![]()
Taky jsem přemýšlela, jestli si náhodou někdo nedělá p@del..
. Já jí teda odsuzuji. V jejím věku by měla holka vědět, jak se chránit. A vyspat se s feťákem?? Taky není moc zodpovědný.. Máte pravdu, že adopce je v jejím případě nejlepší, ale stejně.. Chudák ten drobeček. ![]()
Tak mě nepřísluší nikoho soudit, ale jsem moc ráda, že Baby boxy existují!!!
Kometo taky jsem ráda že BabyBoxy jsou, ale kolikrát už se našly miminka odložený, ikdyž v tom městě baby box byl.. ![]()
Milá děvčata! A napadlo vás třeba, že zakladatelka mohla o tom bývalém příteli zjistit tu „pravdu u fetu“ pozdě? Co když jí to tajil? Jak vy můžete vědět, jak dlouho spolu byli? Co když spolu byli jako milenci a zamilovaný pár krátce? Co když to bylo tak, že si jím byla jistá, dítě chtěli, všechno bylo naprosto dokonalé, ona otěhotněla a najednou zjistila, že on je feťák?
No, k některým z vás bych si jednou opravdu chtěla přijít pro radu… ![]()
Ale jinak podle mě tedy až takový sobec není, protože se přišla aspoň zeptat, co a jak. Lepší, než aby miminko třeba utýrala, odhodila do popelnice, zabila,.....
Zakladatelko, ale jinak bych Ti moc přála, aby ses po porodu rozmyslela s rozhodnutím, že „to“ nechceš a dáš pryč. ![]()