Nechtene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
23.7.10 17:22

PAne bože, to je opravdu něco! :-( . Mně je 21, mám dvou letou a Elišku a skoro 2měsíčního Vítka a nedovedu si předstvait, že bych v těhu přemýšlela o tom, že je dám k adopci. Chudák to malé. To přece nemůže za tvoují hloupost. Tohle strašně odsuzuju!!!! Nechápu Tě!!! Opravdu ne!!! To, že miminko nosíš několik měsíců pod srdcem, roste tam, kope tě.. a pak když ho poprvé vidíš..pohladíš.. Nechápu… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.10 17:41

To snad není možný není ti spíš jen 14 podle toho co píšeš?tohle dítko tvoje jako není?to je nějaký odpad ale další s tím co jsi s ním ted(kdo ví jestli s ním budeš i za několik měsíců) to už by tvoje bylo?Je mi fakt na :poblion: chudák ten prcek co v tobě roste!měla jsi přemýšlet s kým lezeš do postele bez ochrany!
nechápu proč se jí tu zastáváte…věděla že leze s tím a tím do postele že fetuje to a to…a ted jí tu ještě obhajovat jaká je vlastně dobrá že to miminko chce dát k adopci?měla přemýšlet před tím ne až ted i když pokud nebyla u dr jak může vědět že je ve 4 měsíci a ne třeba ve 2 se současným přítelem..?!Na věk se vymlouvat vždy to zvládli mnohem mladší holky v mnohem horší situaci!nechutné opravdu…mluví tu o tom dítěti jako by to byl odpad kterého se potřebuje zbavit aby si mohla udělat nové!To dítě nemůže za její blbost s kým si ho udělala!A možná by na tom bylo líp kdyby podědilo geny po svém otci než po ní s jejím uvažováním!
PS:to že jak tvrdí je feták neznamená že by nebyl dobrý otec…jedna moje známá si našla taky takovýho fetáka má s ním holčičku a on s tím sekl občas si dá jen pivko a je z něj lepší táta než z ní máma!

• Citovat
  • Upravit
627
23.7.10 17:48

Souhlasim!!! To jste napsala oprvadu skvěle!!! :palec: .Chudák to maličké. :cry:

Příspěvek upraven 23.07.10 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.7.10 17:52

Souhlasím..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
23.7.10 18:00

Tak jsem to pročetla a v první chvíli mě též napadlo,že si někdo dělá srandu :cert: :cert:

Nebudu opakovat co už řečeno bylo - můžeš si za to sama svou nezodpovědností a jen bych ti ještě poradila aby ti u dr. udělali testy na HIV,žloutenky a další pohl. nemoci. A ty se jen můžeš modlit abys byla v tomhle ohledu čistá,protože se obávám že tvůj NOVÝ a LEPŠÍ přítel by tě pak též opustil. :think:
Feťákům je totiž jedno po kom vezmou jehlu a s kým spí :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.7.10 18:01

Všichni co dokážou miminku ublížit, bych taky ublížila. Pořádně!! Nemůžu tu ani napsat jak, protože by se to tady nemuselo nikomu líbit!!! Nechápu, jak se Tě může někdo zastávat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
23.7.10 18:04

Zakladatelka se jaksi vyparila nezda se vam? Ja bych to uzavrela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
23.7.10 18:13

Taky si delší dobu všímám,že se zakladatelka nehlásí.Říkala jsem si,že nám třeba ještě svou situaci vysvětlí.Tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.7.10 18:25

Bůh ví, jak to dooprvady je.. :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.7.10 18:40

No holky, jestli to zakladatelka myslí vážně a není to provokace, tak se jí ani nedivím, že už se nehlásí. Přišla si pro radu a názory a vy jí vynadaly jak malé holce :nevim: Neříkám, že s ní souhlasím, ale v jejím případě je adopce nejlepší možné řešení - bezdětný pár bude jistě za miminko rád a postará se o něj, což zakladatelka nechce. Neodsuzovala bych ji.

Pokud je to provokace, tak se někdo u PC děsně směje, jak jste se tu rozčilily :nevim:

• Citovat
  • Upravit
627
23.7.10 18:50

Taky jsem přemýšlela, jestli si náhodou někdo nedělá p@del.. :nevim: . Já jí teda odsuzuji. V jejím věku by měla holka vědět, jak se chránit. A vyspat se s feťákem?? Taky není moc zodpovědný.. Máte pravdu, že adopce je v jejím případě nejlepší, ale stejně.. Chudák ten drobeček. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.7.10 19:06

Tak mě nepřísluší nikoho soudit, ale jsem moc ráda, že Baby boxy existují!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.7.10 19:13

Kometo taky jsem ráda že BabyBoxy jsou, ale kolikrát už se našly miminka odložený, ikdyž v tom městě baby box byl.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.7.10 19:13

Milá děvčata! A napadlo vás třeba, že zakladatelka mohla o tom bývalém příteli zjistit tu „pravdu u fetu“ pozdě? Co když jí to tajil? Jak vy můžete vědět, jak dlouho spolu byli? Co když spolu byli jako milenci a zamilovaný pár krátce? Co když to bylo tak, že si jím byla jistá, dítě chtěli, všechno bylo naprosto dokonalé, ona otěhotněla a najednou zjistila, že on je feťák?

No, k některým z vás bych si jednou opravdu chtěla přijít pro radu… :-?

Ale jinak podle mě tedy až takový sobec není, protože se přišla aspoň zeptat, co a jak. Lepší, než aby miminko třeba utýrala, odhodila do popelnice, zabila,.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.7.10 19:19

Zakladatelko, ale jinak bych Ti moc přála, aby ses po porodu rozmyslela s rozhodnutím, že „to“ nechceš a dáš pryč. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí