Nechtene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3412
23.7.10 14:15
marcelka88 píše:
Tohle mi přijde dooost divné…

Ví, že dítě nechce, ale nechrání se a ještě s fetákem, pak otěhotní, teda vlastně to ani není jistý a nepřijde jí to akutní aby šla k jinému, ale už chce dát dítě k adopci, pak píše, že nechce myslet tak daleko, ale že to dítě nechce protože není její !

Tak možná já jsem tak mladá a blbá, protože to naprosto nechápu … jsem se zbytečně rozčílila …

NAPROSTÝ SOUHLAS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.7.10 14:16

Jeste dodam ze naprosta vetsina zenskych v jeji situaci by sla na potrat :poblion: Ona da aspon tomu diteti sanci zit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
23.7.10 14:18
hanucha píše:
Jeste dodam ze naprosta vetsina zenskych v jeji situaci by sla na potrat :poblion: Ona da aspon tomu diteti sanci zit…

ano svym způsobem máš pravdu, ale když dítě nechci, tak si dám přeci pozor… mě zaráží, že tohle dítě nechce, ale chce jiné s novým přítelem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
23.7.10 14:18

Já to budu brát trochu z druhé strany. Dej to dítě k adopci. Párů, které čekají na děťátko je spousta. Oni ho budou milovat, dají mu to, co bude potřebovat. Než, aby vyrůstalo s matkou, která by mu dávala najevo, že je nechtěné. Pokud je otec feťák, o dítě se stejně nepostará, tak bych mu to neříkala, protože pak bude leda delší soudní řízení a dítě někde x měsíců v kojeňáku. Mám v okolí dvě rodiny s adoptivním dítkem a jsem si jista, že pro ty děti je to to nejlepší, co jim jejich bio matky mohly udělat.
Ovšem ty máš ještě několik měsíců na rozhodování a hlavně tomu nenarozenému mimču, přeju šťastnou volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
23.7.10 14:24
ave píše:
Já to budu brát trochu z druhé strany. Dej to dítě k adopci. Párů, které čekají na děťátko je spousta. Oni ho budou milovat, dají mu to, co bude potřebovat. Než, aby vyrůstalo s matkou, která by mu dávala najevo, že je nechtěné. Pokud je otec feťák, o dítě se stejně nepostará, tak bych mu to neříkala, protože pak bude leda delší soudní řízení a dítě někde x měsíců v kojeňáku. Mám v okolí dvě rodiny s adoptivním dítkem a jsem si jista, že pro ty děti je to to nejlepší, co jim jejich bio matky mohly udělat.
Ovšem ty máš ještě několik měsíců na rozhodování a hlavně tomu nenarozenému mimču, přeju šťastnou volbu.
ave píše:
Ovšem ty máš ještě několik měsíců na rozhodování a hlavně tomu nenarozenému mimču, přeju šťastnou volbu.

souhlasím, ale otec by to měl vědět, je to i jeho dítě i když je to feták. má právo vědět že má na světě dítě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
23.7.10 14:26

já si taky myslím že by to měl vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 14:30
hanucha píše:
Jeste dodam ze naprosta vetsina zenskych v jeji situaci by sla na potrat :poblion: Ona da aspon tomu diteti sanci zit…

ona by na ten potrat šla, kdyby to nezačla řešit až ve čtvrtém měsíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.7.10 14:30

No proste abych to zkrátia a odpovedela jenom na dotez.

Interupci uz ti v tomhle stádiu nikdo neudělá.
Takze az porodíš bud se o dítě postaráš, nebo ho dáš k adopci. Jinou možnost nemáš.
Jen doufám že nepatříš k těm co hážou děti do smetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 14:31

Určitě by to měl vědět …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.7.10 14:31
kačenka89 píše:
ave píše:
ave píše:
souhlasím, ale otec by to měl vědět, je to i jeho dítě i když je to feták. má právo vědět že má na světě dítě… :nevim:

no tak hlavně má i právo rozhodnout o tom jakou budoucnost to dítě bude mít, zda si ho nechají, či nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
23.7.10 14:32

Souhlasím,taky bych to tomu otci řekla.A že je feťák samozřejmě tvrdí ona.A to jí to před tím nevadilo,nebo fetuje taky???Přijde mi naprosto naivní,chtít další dítě s novým přítelem(je čistý?), když už jedno čeká a neni schopna se o něj postarat.
A co na to rodiče,sourozenci,rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 14:35
LenkaPT píše:
Souhlasím,taky bych to tomu otci řekla.A že je feťák samozřejmě tvrdí ona.A to jí to před tím nevadilo,nebo fetuje taky???Přijde mi naprosto naivní,chtít další dítě s novým přítelem(je čistý?), když už jedno čeká a neni schopna se o něj postarat.

Nééé ona přeci tohle nechce, protože ho čekám s fetákem, ale tenhle už je určitě dobrý, tak s nim dítě chce… :zed: :zed: :zed:
Rodina ??? Tu snad ani nemá, protože mě by za tohle naši taaak vyfackovali a to dítě i kdybych chtěla dát k adopci tak si ho vzali oni, tohle by mi nikdy nedovolili …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797

mě to spíš příjde jako špatný vtip… spíš bych řekla že se někdo zase dobře baví. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
LenkaPT píše:

přesně… jedno čeká, to nechce a chce jiné… jako v hračkářství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.10 14:36

Ona si myslí totiž, že tohle neni její a tamto přeci bude … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie