Prdíky u 6týdenní dcerky – co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
29.10.10 10:21

Ahojky, no já kefíry a jogurty tedy jedla a jím taky ve velkém, z něčeho tu energii brát musíš, ale já dotuji i čokoládou, žádný čtvereček, prostě ji sním celou :oops:
Od nobilisky je to Amálka, taky používám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.10.10 11:47

Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být růstový spurt, prý v šestém týdnu bývá, ale nevím, jak se projevuje, malá doteď vypila klidně i 100 ml při jednom kojení a teď už 4 dny, kdy máme ty velké večerní problémy pije jen tak kolem 70 ml, a hodně se u kojení kroutí, to předtím nedělala, měly jste to tak také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.10.10 12:08

My měli okolo toho šestého týdne také, ale spíš by u toho ležel nonstop a právě tehdy jsem se poučila, že mu nesmím dát dřív jak po hodině a půl, protože se naducal z jednoho, za chvíli z druhého a v bříšku se mu pralo zadní mléko a nové přední, takže se pak taky kroutil a doslova prořval celý den a pak už jsme ani nevěděli, co vlastně chce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.10.10 14:16

Tak já zírám co mamin tady baští banány,já se jim vyhejbám jak můžu,páč nám v porodnici říkaly že banán a vejce natvrdo je to nejhorší co může bejt. :nevim: A už věřim tomu že když má prdíky mít,tak je mít bude i kdyby se máma stavěla na hlavu,asi si tím musej projít.Taky jsem nejedla skoro nic a k ničemu to nebylo,dokonce ani když jsem byla na jogurtech,který fakt nemusím.Máme mraky kapiček a chvílema mám pocit,že je to po nich ještě horší :roll: Ale ten pecičkovej polštářek je bezvadná věc,vůbec nechápu,jak jsme bez něj do teď mohli být :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
29.10.10 14:23

Jo a malá teda už moc nehuláká,ale strašně tlačí a kručí,od včerejška celou noc,skoro celé dopoledne i ve spánku,musela jsem jí udrncet fakt úplně dotvrda,aby se aspoň v klidu vyspinkala :hug:

• Citovat
  • Upravit
173
29.10.10 14:23
rozmary píše:
Tak já zírám co mamin tady baští banány,já se jim vyhejbám jak můžu,páč nám v porodnici říkaly že banán a vejce natvrdo je to nejhorší co může bejt. :nevim: A už věřim tomu že když má prdíky mít,tak je mít bude i kdyby se máma stavěla na hlavu,asi si tím musej projít.Taky jsem nejedla skoro nic a k ničemu to nebylo,dokonce ani když jsem byla na jogurtech,který fakt nemusím.Máme mraky kapiček a chvílema mám pocit,že je to po nich ještě horší :roll: Ale ten pecičkovej polštářek je bezvadná věc,vůbec nechápu,jak jsme bez něj do teď mohli být :mrgreen: :palec:

Nám v porodnici říkali, že banány nenadýmají, ale staví. Takže banán jo, ale zapít kefírem. A jogurty prý neeeee! Z mléčných výrobků jen a jen kefír! Tak si vyberte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.10.10 17:26

Holky, tak to je zmatek,každý říká něco jiného, tak teď se v tom vyznejme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.10.10 21:30

Já měla anální trubičku z lékárny. Musíš si k tomu koupit i vazelínu, suma sumárum 50,–Kč. Malinko vazelíny dáš na užší konec trubičky. Miminku chyť rukou nožky asi jako při přebalování a přitiskni k bříšku. Trubičku vsuň opatrně do zadečku asi do 2/3 a zakruž s ní. Trubička je ohebná, neublížíš s ní, neboj. Miminko se okamžitě vyprdí a jestli ne, tak mu to pomůže se vykakat. Nám to pomohlo s obojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.11.10 08:53

Nám vždycky spolehlivě pomohly kapky Sab simpl.,rektál.rourka a masáže fenyklovým olejíčkem.Jinak jsem jedla hodně jogurtů /klidně 3 denně/ a snažím se nejíst nic,co by ji mohlo vadit.V poloze na bříšku si taky docela „ulevuje“.Ale moc nás prdíky netrápily,naše malá umí úžasně prdět :lol: už snad od narození :palec: Tak přeju trpělivost a malinkým chudinečkám rychlou úlevu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí