Škrábání kolem sebe

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
27.10.10 21:31

Škrábání kolem sebe

Máte zkušenost s tím, že by Vaše ratolesti škrábali po všem na čem leží a :roll: kolem sebe? do obličeje si prakticky nešahá jen si občas mne očička. Je to nějaký tik? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
27.10.10 21:41

:-D :-D žádný tik. Škrabkají na kde co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.10 21:42

Tak s tím mám bohatou zkušenost :-?. Naše malá loupežnice prakticky od 4měsíců, drápala korbu u kočárku, hrací dečku, špricle u postýlky, atd atd. Přestala asi po dvou měsících. Tik to určitě není, některé děti prostě takhle poznávají a zkoumají nové věci. Očičika si mne jenom když se jí chce spinkat, takže bych z toho nedělala problém. Teď si prozměnu vyndavá jídlo z pusinky a bádá, co že to vlastně papá. :roll: . To je prostě nekonečný kolotoč, jedna kravinka skončí a další okamžitě začne, ale jinak jsou to zlatíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.10.10 21:44

nezapomenu jak na dovolený škrábal cestovní postýlku protože tak hezky šustila :roll: Podotýkám že v noci a třeba i hodinu.

Je to normální,děti to dělají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.10 22:08

alánek škrabkal po všem… nejdriv vsema, pak jen ukazováčkem…už neškrabká, zkoumaj povrch ne, to přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.10.10 22:32

Ahojky, Klárka taky škrabká co se dá, nejraději má asi gauč, a taky cestovní postýlku - o víkendu jsme byli v Tatrách- a usínání si zpestřovala usilovným škrábáním :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.10 22:39

Jo, jo, cestovní postýlky jsou nejlepší škrábadla 8-o . Ale spát se u toho opravdu nedá :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.10.10 22:46

strelecke spunty do usi to jisti… Dnes rano jsem mela holku u nas v posteli misto aby si uzivala pohodu u mamy tak valela sudy pres celou postel, tahala me za perinu :D

samozrejme mam hrany a vse zajistene proti padu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.10 22:52

Tak to naše malá dělala taky. Nejraději vzpomínám, když jí byly asi 3 měsíce, tak jsem si jí ráno vzala do postele, nakojila jí, zchrupla si, pak se zase napapkala a lenošily jsme třeba do 4 do odpoledne :lol: . Stalo se to pouze dvakrát. A dnes už lítá po posteli jako drak, má energie na rozdávání. Občas bych jí taky trochu potřebovala :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.10.10 23:02

presne tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.10.10 11:02

Škrábou po všem-a po všech :lol: Stříháme nehtíky skoro obden! A je to horor! Mám problém ji přeprat i ve spánku :-D A co miluje ještě víc-tahat nás za vlasy.Z toho má přímo prču :mrgreen: Hlavně když vřískáme bolestí /ale to už taková švanda není/ :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.10.10 12:03

no my nemame problem se strihani nehtiku mame na to takovou rikanku a rikam ji pomalu abych stihla vsechny prstiky NEHTY PEKNE NAKRATKO, DLOUHE JE MA PRASATKO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.10.10 12:15

Tak mi nemáme říkanku, ale zato rádi koukáme na nůžky. Všeobecně nás zajímá všechno, co se třpytí, ale to asi každé dítě. Ať je ustřihnu, co nejvíce to jde, občas je má stejně odrbané. 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.10.10 12:21

tak pilnicek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.10.10 19:38

Škrábe kde co, přijde mi,ž e zkouší, co to dělá za zvuky - různé povrchy až mi kolikrát leze husí kůže po zádech :D momentálně vede nová omítka kolem měněných oken - drsná - dosáhne na ni z postýlky… brrrr

Taky stříhám pomalu ob den.

Teď frčí tahat Kristýniny kudrny a lokny vší silou až vříská - super švanda k smíchu :palec:
Tátu tahá za chlupy na hrudi, vousy a dneska tahala za nos a rty… natahovala docela fest… mi to udělala už taky, jinak je na maminku hodná … moje holka :D :srdce:

A mne si oči, když je opravdu už unavená a jen rychlé jídlo a postel..... a když je unavená trochu míň - nejvyšší čas chystat do postýlky - koupel pýžo a bašta, tak si strká pravý ukazováček do ucha. 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí