Spaní – jak často u 6 měsíčního mimi?

2691
27.10.10 19:59

spaní..jak často u 6ti měsíčního mimi

ahoj ženy,tak po přečtení Betynky mě fakt zajíma,jak to máte se spaním vašich mimi vy.jelikož tam psali,že každé 6 ti měs mimi umí spát celou noc bez jídla(cha cha,muj Jonáš to odmítá umět)kojím v noci 2×.jak já bych byla ráda,kdyby spinkal celou noc.usíná v pul 8 vecer zcela sám,ráno je před 7 vzhuru.následně kol pul 10 dopo si hodí tak 30-40 minut,pak spinká v kočárku kolem 12 tak 2 hodinky a pak opet 40-60 min kolem 17.hod.jak to máte vy?nespí moc?nebo málo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6421
27.10.10 20:11

Já myslím, že je to úplně normální, naše malá spala podobně. V noci se budí většina dětí v tomhle věku a ty kojené obzvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.10.10 20:11

ahoj, asi to ma jinak dite na UM a dite kojeno. Treba Gitku nakrmim v 20hodin vecer v 6 rano je vzhuru spi celou noc, ale je na UM v noci ji dam prevarenou kojeneckou vodu kdyz ma zizen. Pres den, spi mozna tak po zeleninovem prikrmu davam nasledne za hodinu mleko pak usne tak na hodku a do vecera jede:) pres den zkratka nespi vubec

uz davate kasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.10.10 20:16

začali jsme s příkrmama na doporuceni doktorky a davam zeleninu,zatim mel mrkev a pak brokolici,zitra se chystam na mrkev s bramborem.kasi chci az tak za 3 tydny aby toho na nej nebylo moc..ja jsem z tech prikrmu krapet vypleskla,bojim se furt abych neco nepodelala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
27.10.10 20:29

Vše o příkrmech najdeš tady:
http://www.kojeni.net/prikrmy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
27.10.10 20:33

Tak náš Maty je taky kojenej naposled kojím kolem 19h pak se mi budí kolem půlnoci a pak ještě 2× :zed: Jak já bych se ráda vyspala alespoň 5 hodin v kuse!!! Vstává kolem 7 pak kolem 9-10 jde chrnět tak na hoďku a půl pak dostane k obědu zeleninku potomasi za 2 hoďky mlíčko a jde znovu chnět na 1,5-2 hoďky. Usíná kolem 21h.
KriJona já jsem na tom úplně stejně taky jsem z těch příkrmů vyplesklá a furt se bojím abych něco nezvorala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
27.10.10 20:38

Ahoj děvčata,no já si myslím své o časopisech betynka a maminka a jimy pod.Prosím nekamenujte mě. :lol: Oliver mi spal v těch měsících velmi podobně.Ale v 6 měs.Jsem dávala kaši.Sice rýžovou přes láhev,ale spal mi celou noc.Když se mi vzbudil, tak jsem dala caj.Něak jsem spaní nechala absolutně na něm.Když jsem viděla že je unavený tak šup do posýlky.Ale co vím od mamin co pouze kojí tak děti jsou více hladové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.10.10 21:09

a uz davas teda prikrmy?jak to zvladate?kolik je tvymu mimi?to je otazek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.10.10 21:10

dekuju,hned jsem to procetla.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.10 21:16

Ahoj :mavam: ,
já myslím, že spinkáte tak akorát, mě malá spala v 6ti měsících půl až hoďku dopo a cca 2 hodiny odpoledne. V Mámaajá jsem četla, že takhle staré mimi by nemělo být přes den vzhůru déle než 2,5 hodiny. Já bych si z toho nedělala hlavu, tabulkové děti neexistují, nebo je to opravdu vyjímka :roll: . Hlavně, že je děťátko spokojené, samo si řekne, kdy je unavené a potřebuje si schrupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
27.10.10 21:20

Betynek a Maminek jsem dostala od ségry celou hromadu.Byly tam ještě i moje,co jsem si kupovala před 11 lety :-D a musím říct, že spousta postupů,názorů a rad ,co byly tenkrát aktuální a „in“
je už dneska dávno za zenitem.Docela mě to občas pobavilo. :wink: Takže je potřeba to asi brát s rezervou 8-) A co se týče spaní 6ti m.-
nám je dneska 5.měs.,nespíme,kojím+1× večer Nutril.HA 1,od půlnoci do rána koj.tak 3-4×,jak kdy.A nemyslím si,že za měsíc nastane nějaká výrazná změna :roll: Zkoušela jsem Nutr. dávat i v noci,v naději,že třeba bude chrnět dýl,ale bylo to na nic.Tak se chystám vyzkoušet nějakou kaši..uvidíme :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
27.10.10 21:24

Tak nám je 6,5 měsíce, malej mi spí 2 hoďky dopo a 2 odpo.Jinak chodí spát tak v 18h večer a vstáváme až v 9h, spal takhle vždy, už od narození, ikdyž jsem kojila.Teď teda už papáme zeleninku atd., takže u nás rozhodně žádný jídlo nemělo vliv na to, jak v noci spal.Myslím si, že každé mimčo je jiné a já mám doma prostě zlatíčko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.10 21:26

Tak ty máš doma šípkovou :lol: . Tiše závidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.10.10 21:27

KriJona: hele ja taky nemusim casopisy typu maminka, miminko, betynka:D trossku z jineho sveta

ale pokud jste kojeni a teprve zacinate… tak neni kam spechat my jsme od 2 mesice na UM a v 5 jsem pozvolna zacla davat zeleninovy prikrm a az od 6 mesice ovocny prikrm, mluvila jsem s pediatrem a doporucuje od 8.mesice maso a o kasi se zatim nezminil, ze dite nepotrebuje
a klídek:) na strankach kojeni.net/prikrmy je super navod podle ktereho jedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
27.10.10 21:50

V noci spí v devadesáti procentech v kuse tak od 21 hodin do osmi ráno. Občas se vzbudí na jedno kojení, ale to už musí být. Přes den chodí spát tak okolo 10 na cca hodinu a půl, okolo 15 tak na hodinu a občas okolo 18 na necelou hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí