Přebalovací pult Ikea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
2.2.16 21:03
@baracudas píše:
Holky a jak s podlozkou do toho IKEA pultu? Klasicka 70×50 se tam nevejde a tu jejich nafukovaci moc nechci :nevim:

ta jejich má 8053 cm takže by se tam mohla vejít i klasika 7050 pult má 72*53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.2.16 21:04
@Petula2208 píše:
Ja ho měla u dcery i teď ho mám u kluka. Kamarádka na něm přebaluje i 20 měsíční holku. A pokud jde o otáčející se dítě, tak to se přetočí na jakýmkoliv přebalováku když bude chtít :) Já jsem spokojená mám k němu i tu poličku na vlhčené ubrousky a hodně se mi líbí místo i dole.Tam jsem si koupila dvě krabice a mám tam plínky, náhradní potahy, podložky apod.
Za mně určitě spokojenost a hlavně cena super a pak ještě prodáš dál je o něj pořád zájem. :) :) :) :)

jakou prosím poličku na ubrousky já tam našla jenom ty závěsný košíčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.16 21:06

@smajlicek90 My se ho pred letem budeme zbavovat, tak pokud budeš mit stale zájem tak se ozvi. Mam i podložku a další příslušenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.16 21:07

Jinak ta nafukovací podložka je fajn. Da se krasne omyt pri nehodě. Prijde mi takova hygienická…Potom k tomu mame ty závěsné plastove košíčky a taky mi vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
2.2.16 21:09

@smajlicek90 to se mi moc nezda :think: Minuly tyden jsem ho schvalne na prodejne premerovala a prave ze ty. vnitrni rozmery jsou mensi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.2.16 21:30
@baracudas píše:
@smajlicek90 to se mi moc nezda :think: Minuly tyden jsem ho schvalne na prodejne premerovala a prave ze ty. vnitrni rozmery jsou mensi :nevim:

Aha tak já se držím zatím jenom toho co píšou na stránkách ještě jsem na prodejně nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
2.2.16 21:37

Taky ho máme a jsme moc spokojený. Kupovala jsem na něj přebalovací podložku s medvídkem Pu zvlášť. Máme i ty košíčky a jsou super. V jenom mám nakládané pleny a v druhém ubrousky, mastičky, kapky, vatové tyčinky, atd… Dolů dávám namachané oblečení. Akorát jak píšou holky, malé už koukají nožky ven. Ale ničemu to nevadí a vesele prebalujeme dal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
2.2.16 22:49

@pajisek90 A kde jste sehnali tu podlozku. Ja prave nemuzu najit zadnou, ktera by do toho rozmeru sedela. Nebo jste tam dali klasickou 70×50? Vleze se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.2.16 15:43

Jo je to klasická 70×50cm ;-) Koupila jsem ji na MMB.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Posílám fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
3.2.16 19:56

@pajisek90 takze se vleze:-) Super, moc diky;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí