Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@baracudas píše:
Holky a jak s podlozkou do toho IKEA pultu? Klasicka 70×50 se tam nevejde a tu jejich nafukovaci moc nechci
ta jejich má 8053 cm takže by se tam mohla vejít i klasika 7050 pult má 72*53
@Petula2208 píše:
Ja ho měla u dcery i teď ho mám u kluka. Kamarádka na něm přebaluje i 20 měsíční holku. A pokud jde o otáčející se dítě, tak to se přetočí na jakýmkoliv přebalováku když bude chtítJá jsem spokojená mám k němu i tu poličku na vlhčené ubrousky a hodně se mi líbí místo i dole.Tam jsem si koupila dvě krabice a mám tam plínky, náhradní potahy, podložky apod.
Za mně určitě spokojenost a hlavně cena super a pak ještě prodáš dál je o něj pořád zájem.![]()
![]()
![]()
jakou prosím poličku na ubrousky já tam našla jenom ty závěsný košíčky ![]()
@smajlicek90 My se ho pred letem budeme zbavovat, tak pokud budeš mit stale zájem tak se ozvi. Mam i podložku a další příslušenství ![]()
Jinak ta nafukovací podložka je fajn. Da se krasne omyt pri nehodě. Prijde mi takova hygienická…Potom k tomu mame ty závěsné plastove košíčky a taky mi vyhovují.
@smajlicek90 to se mi moc nezda
Minuly tyden jsem ho schvalne na prodejne premerovala a prave ze ty. vnitrni rozmery jsou mensi ![]()
@baracudas píše:
@smajlicek90 to se mi moc nezdaMinuly tyden jsem ho schvalne na prodejne premerovala a prave ze ty. vnitrni rozmery jsou mensi
Aha tak já se držím zatím jenom toho co píšou na stránkách ještě jsem na prodejně nebyla ![]()
Taky ho máme a jsme moc spokojený. Kupovala jsem na něj přebalovací podložku s medvídkem Pu zvlášť. Máme i ty košíčky a jsou super. V jenom mám nakládané pleny a v druhém ubrousky, mastičky, kapky, vatové tyčinky, atd… Dolů dávám namachané oblečení. Akorát jak píšou holky, malé už koukají nožky ven. Ale ničemu to nevadí a vesele prebalujeme dal ![]()
@pajisek90 A kde jste sehnali tu podlozku. Ja prave nemuzu najit zadnou, ktera by do toho rozmeru sedela. Nebo jste tam dali klasickou 70×50? Vleze se?
Jo je to klasická 70×50cm
Koupila jsem ji na MMB.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Posílám fotku