Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky poradíte kde spalo vaše novorozeně? U prvního syna jsem měla klasickou postýlku, ale byl nespavec a musela jsem ho skoro celý den houpat na míči
, když jsem ho dala do postýlky hned se probudil. Navíc mi postýlka připadá nepraktická, že se nemůže lehce přenést do obýváku nebo kuchyně. Proto bych se chtěla zeptat na zkušenosti s multifunkčí kolébkou, závěsnou postýlkou nebo postýlkou jak mají v porodnicích. Co je podle vás nejvýhodnější? Je mi jasné, že později budu muset pořídit klasickou postýlku. ![]()
Hodně bývá kolébka, košík, nebo cestovní postýlka. Já měla vždy jen postýlku. Děti spaly tam, nebo třeba usnuly na gauči, tak jsem je nechala. Syn mi teď kolikrát usne i na hrací dece. Nebpotřebuju mít v každém pokoji něco, tak jedna postýlka bohatě stačí ![]()
Já měla takovou mini postýlku na kolečkách, kterou jsem si vozila po bytě a v noci si jí přisunula k naší posteli, takže jsem měla malou pořád u sebe. Byla jsem moc spokojená. Ale je to tak na půl roku.
Měla jsem korbu z toho starého obřího kočáru přišroubovanou na podvozku s kolečkama - vlastně jako košík s kolečkama, jen to asi bylo větší ![]()
Tam byl přes den, na noc v postýlce - mojí posteli.
Novorozenec spal kde usnul… ve velké posteli po kojení, na gauči, v kočáře. měla jsem proutěný košík tak tam, ale nekupovala bych ho kvůli tomu. měli jsme a zase budem mít postýlku bez bočnice přiraženou k posteli…takže na novorozence bych nepořizovala nic… všechno co jsi vyjmenovala je jen na omezený čas…a nevíš zda se mu v tom bude líbit.
Postylka a pres den jelikoz je mrnava tak lehatko houpaci je velke, davam ji do takoveho spesl polstare, hezky se ho toho zavrta a ma pocit ze je v brisku, ma to i pas aby nahodou to dite nevypadlo. Nebo muzes vzit tehu polstar, prehnout do podkovy a tak minco dat. Ma to podobny efekt, ale dat ho tak aby nepropadla a zada mela hezky rovne, ja zkousela par postylek ale ona jak nevidela pohyb a co se deje tak byla stejne neklidna a byla mi naprd Korat jsem ji musela dat pryc
@pufik20 meli jsme postylku, s kolecky, pres den v obyvaku, v noci v loznici.
Když byl prcek úplně malinkej, tak v noci spal v postýlce (báli jsme se, že ho zalehneme) a přes den v houpátku. Teď spí přes den i v noci v posýlce. Když chlap spí po noční, mám ho dole v postýlce, nebo ho dám spát nahoru do pokoje pro hosty do postele. Nevím proč, ale nahoře prostě spí líp… ![]()
Tam kde usne. Na gauči, v kočárku, u nás v posteli. Dneska jsem zkusila uspávat ve vaničce z kočárku a asi u toho zůstaneme. Postílku má, ale je u dcery v dětském pokoji, takže tam půjdu až bude spát celou noc. Doufám, že to bude brzo
Dcera spala v naší posteli. První rok jejího života jsme spali v obýváku, takže byla celý den na očích.
Postýlka na kolečkách, vyhovovalo mi, že se dala lehce převést z pokoje do pokoje.
My máme postýlku ale v ní péřovou zavinovačku - mimčo do ní zapadne jak do obláčku a je spokojené v ohraničeném prostoru, hlavu nemá na tvrdým. Nemusíš a můžeš zavinout ![]()