Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte prosím někdo doma přebalovací pult z Ikei?
http://www.ikea.com/…ts/20045205/
stačí vám nebo je lepší větší? děkuji
Příspěvek upraven 02.02.16 v 19:58
My ho mame a je super
Ale miminko se tam vejde max do 6 měsíců.
Mam a staci, ale jak pise @Niki02 . Mala ma ted skoro 5m uz a klepe nohama dole o to drevo(jak tema nohama haze). Predpokladam ale, ze otaceci dite se na tom uz moc asi prebalit neda.
@Niki02 píše:
My ho mame a je superAle miminko se tam vejde max do 6 měsíců.
já si právě řikám jestli to není na kratší dobu
ale nechce se mi do přebalováku moc investovat a v pokojíčku musím hlídat i každý centimetr no
My ho budeme brzy prodávat pokud mas zájem. Je v perfektním stavu ![]()
@Niki02 píše:
My ho budeme brzy prodávat pokud mas zájem. Je v perfektním stavu
mám termín až v létě takže budu kupovat někdy v květnu tak se ozvu třeba ho ještě budeš mít
ještě jsem koukala na ikea gulliver, ten už jenom bazarově, ale je trošičku větší
Mám ho taky i s tou jejich nafukovací podložkou a velká spokojenost! A ségra ho má taky a přebaluje na něm ještě devatenácti měsíčního klučíka ![]()
@smajlicek90 píše:
Takže spíš ne na šířku, ale na tu hloubku co?
Ja myslim, ze hloubka je taky v pohode. Mam v tom taky tu ikea podlozku. Jen kdyz se mi mala mrska (a zveda nohy a pousti je dolu) tak se parkrat jakoby bouchla. Ale nic nerikala, nevadilo ji to asi ![]()
Taky máme, používáme v koupelně. Dítě aktuálně 22 měsíců a 14 kilo a stále jsme spokojeni. Za ty peníze jsem nic zázračného nečekala, ale je to super. Doporučuju.
Ja ho měla u dcery i teď ho mám u kluka. Kamarádka na něm přebaluje i 20 měsíční holku. A pokud jde o otáčející se dítě, tak to se přetočí na jakýmkoliv přebalováku když bude chtít
Já jsem spokojená mám k němu i tu poličku na vlhčené ubrousky a hodně se mi líbí místo i dole.Tam jsem si koupila dvě krabice a mám tam plínky, náhradní potahy, podložky apod.
Za mně určitě spokojenost a hlavně cena super a pak ještě prodáš dál je o něj pořád zájem.
![]()
Holky a jak s podlozkou do toho IKEA pultu? Klasicka 70×50 se tam nevejde a tu jejich nafukovaci moc nechci ![]()
@baracudas
My to vyřešili poskládanou dekou, na ní osuška (i přes ty vystouplé okraje, aby to bylo měkčí když se dítě uhodí), nepromokavá podložka (igelit), osuška.