Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky,
pomalu přicházím o mličko - stres a zdravotni problémy. Náš Tobísek pořád plakal jak byl hladový a já mu toho moc memohla dát, i kdyz jsem se snažila. Jsou mu dva měsíce a první měsíc trpěl na prdiky - potom jsme nasadili infacol a biogaia a bylo po problému.
Včera jsem mu koupila UM Nutrilon Comfort - krásně včera vypil dvě dávky ( v 17 a 20hod) spinkal také pěkně. Ale po nakojeni cca 3 ráno - plakal a tlačil.
Za jak dlouho poznám že mu UM vyhovuje a případně jaké máte zkušenosti.
Hlavně to neměň hned po prvním breku, děcko si musí zvyknout… znám jednu expertku a ta během týdne vyměnila snad všechny druhy a divila se proč děcko pořád brečí…
dej tomu čas ![]()
Vzdy jsem pred krmenim davala infacol a pote UM. Vysadila jsem ho az kdyz se dite zacalo samo pretacet a tim ustalo boleni briska, ptz se samo vyprdelo. Jinak my velou dobu na Nutrilonu. Pokud malej nema alergii a nebo mu vylozene neco nesedne tak je to na tvem uvazeni co koupis. Hlavne to nestridej podle toho co maj v akci ( taky uz jsem to zde cetla )
U syna Nutrilon Comfort nezabral, pomohlo až Hami, ale určitě ještě počkej třeba se to srovná
U nás na prdy moc pomohlo Hami, hned po prvním mlíčku bylo po problému. Za mě Hami
a cenově je také moc přijatelné
Určitě chci počkat nejakou dobu.. říkala jsem si pokud by vyloženě hodně netrpěl tak cca týden až 14dní.
Tak u nás Nutrilon hrůza děs-nemohla se chudinka vykadit a to tlačila jak divá. Hipp to zlepšil, vyhovoval i staršímu. Ted má malá babylove z dm a paráda(po hippu hodně ublinkávala)
U mě obě děcka odmítali cokoli jihého jak Hami. Jak píše @anonymka227 dobré a cenově přijatelné ![]()
Za nás můžeme doporučit HIPP. Malej taky trpěl na prdíky a s HIPPem neměl žádný problém.
@čápata
UM chce vydržet aspoň 14 dní až 3 tejdny, aby jsi poznala, jestli vyhovuje.:)
Hlavně je jedno, které UM dáš, protože každé mimčo je jiné a co jednomu vyhovuje, druhého ucpává atd atd…
Teď neměň a uvidíš. Pokud by byly problémy, dej prostě to, co ti bude sympatické..:) Za nás to byl Sunar