Přechod do jiné MŠ. Máme povinnost sdělit, kam přecházíme?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2487
11.6.25 07:32

Když jim to neřekneš, tak se jim hrozně
pomstíš a budou trpět do smrti. Tak to myslíš?

• načítám...
53190
11.6.25 08:46

Co je za problém jim to říct? To máš pocit, že si ředitelka na vaše dítě někde počká a dá mu tečku, že jste si dovolili ho přeřadit jinam? :lol: Normálně jim to řekni, nevidím důvod to zamlčovat.

• načítám...
23
11.6.25 09:27
@unuděná píše: Více

Stejně nás to nemine, spíš mi šlo o to, aby ji neotrávila posledních pár dnů v této školce.

Pár dalších rodičů už seřvala, proč dávají své děti jinam z této školky.

• načítám...
53190
11.6.25 09:36
@Kate11.8 píše: Více

Tak vy máte jasný argument: nerespektujete doporučení odborníka :nevim:

• načítám...
76332
11.6.25 13:13

tak jde o to, jestli je to povinné, říct stávající školce, kam dítě přeřazují, nebo ne,
pokud to není povinné, proč by to měla ředitelce říkat?
a pokud je to povinné, tak bohužel jí to říct musí

• načítám...
53190
11.6.25 13:16
@stinga píše: Více

Já nechápu jednoduše, proč by neměla. To opravdu analyzuješ každou svou odpověď lidem v okolí, zda je povinná nebo ne? Když se mě zeptá doktorka, kdy jsem byla naposledy u zubaře, tak jí to taky asi sdělovat nemusím, ale udělám to, protože není důvod to neříct ne? :nevim:

• načítám...
76332
11.6.25 13:20

a proč by měla, pokud to není povinné?
není s přístupem školky spokojená, zřejmě oprávněně, tak nemá důvod se s nimi vybavovat - pokud to není povinné (což nevím), tak po tom stávající ředitelce je velké kulové

• načítám...
53190
11.6.25 14:01

Nevím, když se mě někdo v běžné řeči zeptá, kam dávám dítě do školky, nemám problém odpovědět. Však po ní snad nechtějí písemný elaborát do složky ne?

• načítám...
76332
11.6.25 14:04

když se s někým rozcházím ve špatném, tak nevím, proč bych mu měla sdělovat cokoli,
když budeš dávat výpověď v práci, protože se tam k tobě špatně chovají, jsou tam špatné podmínky, nedodržují, co slíbili - tak si také s nimi budeš mile vyprávět, kam asi půjdeš pracovat nyní?

• načítám...
53190
11.6.25 14:05

Když se mě nadřízený zeptá, jestli už něco mám, klidně odpovím. Nevím, proč bych neměla, i když si o něm i firmě myslím své.

• načítám...
76332
11.6.25 14:06
@johanka.1987 píše: Více

proč by jim to měla říkat? co je jim po tom?

• načítám...
76332
11.6.25 14:08

no tak dobře, ty o sobě povykládej každému, co se tě kdo zeptá,
ale když zakladatelka nechce ve školce říct, kam jde dítě nyní, tak jim to prostě neřekne, proč by měla?
chovají se tam zvláštně - dávají dítě předškoláka mezi 3leté, tak ať si tyhle manýry zkoušejí na někoho jiného

• načítám...
53190
11.6.25 14:13

Přesně tohle jednání je důvod celkové rostou netolerance a agresivity ve společnosti. Jak se do lesa volá.. Jen samá práva a zákony, ale trochu použít hlavu a nestavět se na zadní kvůli kravinám, to už začíná být problém :roll:

• načítám...
10859
11.6.25 14:14

A pritom tady na sebe vyblejou vsechno :mrgreen:

• načítám...
76332
11.6.25 14:19

asi po desáté se ptám, k čemu ředitelka, s kterou se zakladatelka rozchází ve zlém, potřebuje vědět, kam dítě přechází?
aby v nové školce prudila a třeba pomlouvala dítě nebo matku?
ony se ty učitelky a ředitelky mezi sebou samozřejmě znají

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin